ОвенЩе прекарате няколко отлични моменти с партньора си, но и

...
ОвенЩе прекарате няколко отлични моменти с партньора си, но и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 30 януари: Телци, недоразумения в любовен аспект!

Овен
Ще прекарате няколко отлични моменти с колегата си, само че и с известни различия, които могат да скапват сантименталната атмосфера. Избягвайте да бъдете прекомерно песимистични. Ще работите доста интензивно до обяд. По-късно може да се притесните от упоритата работа. Трябва да бъдете търпеливи пред сътрудниците си и да останете фокусирани върху работата. Можете да очаквате неочакван приток на парични средства от комисионни, дивиденти или спомагателни хонорари, които ще облекчат вашата финансова тежест.
Телец

Има възможност да се сблъскате с някои недоразумения в любовен аспект. Можете или да спрете да се интересувате от обичания човек, или да поставите малко разстояние сред себе си и половинката си. Това е единствено краткотрайно. Днес може да разберете, че работите в неверната посока. Този ден е, с цел да поправите грешките си или най-малко да ги осъзнаете. Харесва ви или не, може да се наложи да разчитате поне на сътрудниците си. Инвестирането на парите ви в някои недвижими парцели може да донесе известна парична облага. Финансовата облага в бизнеса евентуално ще набере скорост към средата на деня.

Близнаци

Изглеждате ще останете удовлетворени от метода, по който вървят нещата в персонален проект. Можете да продължите да своят сантиментален разказ, защото има огромна опция да се трансформира в бестселър. Може да почувствате, че в началото работите извънредно интензивно над даден план. След обяд обаче ще можете да гледате на нещата по друг метод. Ще бъдете по-малко изборни. Има индикации, че финансовото ви положение ще се усъвършенства доста. Можете да придобиете някои парични облаги. Денят дава обещание да бъде доста удовлетворяващ във финансово отношение.

Рак

Днес би трябвало да прекарате повече време с колегата си, с цел да не се почувства подценен. За тези, които търсят сродна душа, би трябвало да бъдете търпеливи още малко. За да се справите сполучливо, ще бъде добре да сте задоволително уравновесени. Ако сте на управнически пост, очаквайте доста скоро да напреднете в кариерното си израстване. За да избегнете напрежението, не забравяйте да ревизирате подробно всички документи. Изпълнете всички формалности по отношение на всевъзможни покупко-продажби, с цел да можете да се спасите от бъдещи финансови проблеми.

Лъв

Любовният ви живот ще има позитивен поврат. Вероятно някои от вас ще бъдат подготвени даже да предложат встъпване в брак. Предстои страховит ден и за тези, които към този момент са фамилни. Този ден ще бъде изпълнен с прищявки от страна на шефове и сътрудници. Не прекалявайте с негативизма, сигурно няма да промени по този начин създалата се обстановка. Време е да осъзнаете, че позитивното мислене има огромна мощ, защото възприятието за неефективност може да заплаши възможностите ви да постигнете финансовите си цели. Следвайте реализма на Сатурн или се доверете на Меркурий. Така или другояче топката остава във вас.

Дева

Новите връзки ще бъдат връхната точка на денят. След дълго чакан интервал от време по този начин мечтаната обич ще се случи за мнозина. Вероятно за някои от вас, напразните мечти най-сетне ще приключат. Въоръжете се с самообладание през този ден, тъй като доста от най-наложителните задачи  към момента чакат своят ред. Препоръчително е, колкото се може повече работни задания да бъдат завършени още през днешния ден. Този ден е подобаващ за вас, най-сетне ще можете да се отървете от някои досадни непогасени задължения и можете да си отдъхнете с облекчение.

Везни

Ще се чувствате доста буйни към тези, които обичате. Някои от вас ще обмислят съществено уговорката за обязаност. Подходящ ден за възобновяване на любовта в живота ви. Днес може да се породи неодобрение от работата на някои ваши сътрудници. Проявете схващане, вместо да се сблъскате в борба или да се стигне до повреждане на колегиалните ви връзки. Вашата динамика ще ви помогне да постигнете финансовите си цели. Амбициозните, само че реалистични финансови цели за себе си ще ви накарат да постигнете триумф.

Скорпион

Денят е неподходящ за възобновяване. Тези от вас, които неотдавна са се натъкнали на някогашната си обич и обмислят да се съберат още веднъж, би трябвало да се въздържат от това. Не се обрисуват проблеми с сътрудници или с клиенти. Проявете повече еластичност, с цел да подобрите своят коефициент за потребна активност. Не се претоварвайте с доста работа през този ден. Финансите ви могат да бъдат обтегнати от някои свързани с фамилията разноски, които ще зародят. Възможно е да има някакви солени медицински сметки, които ще би трябвало да заплатите.

Стрелец

Възможно е да имате някакво неразбирателство с колегата си. Не се тормозете, защото трудностите ще отшумят и ще можете да се концентрирайте върху това, което е в действителност значимо в една връзка. Ще бъдете прочувствени през целия ден. Дръжте настрани всички напрежения, съберете се и просто дайте максимума си в работата, и това сигурно ще ви се изплати с положителни дивиденти. Инвестициите, които ще извършите през днешния ден, евентуално ще ви донесат доста положителни облаги. Вашите финанси ще останат постоянни и скоро ще постигнете повече облаги.

Козирог

Можете да очаквате всичките ви проблеми да приключат до края на този ден. Бъдете доста деликатни, с цел да не се влизате в неоправдани разногласия, защото това може да отблъсне колегата ви. Днес, може да изразите своята креативност и досетливост във вашата работа. Това ще се отрази добре на репутацията ви на отличен чиновник, тъй че дайте всичко от себе си да се докажете. Денят ви приготвя някои изненади, защото вашият бизнес или заплата може да се подобрят от ненадейно. Това, несъмнено, ще бъде приятна изненада за вас. Ще ви се отворят някои нови и изцяло непредвидени благоприятни условия.

Водолей

Препоръчително е да обърнете внимание на това, което е належащо на колегата ви, с цел да избегнете връзката да се провали. Поддържайте настроението си високо и животворно. Въпреки положителната атмосфера в работата, може да очаквате недоразумения от всевъзможен темперамент. Съчетайте силата си с повече изкусен такт. Мотивирайте се с възторг. Днес е неподходящо време да поемате непотребни опасности. Ще би трябвало да изтеглите дребни суми от разнообразни бюджетни позиции, с цел да покриете всичките си разноски.

Риби

Любовта ви ще бъде вълнуваща както постоянно този месец. Ще се чувствате доста буйни и ще обсипвате колегата си с обич и любов. Някои от вас може съществено да обмислят да влязат в обвързана връзка. Днес, може да имате неизчерпаема сила на работното ви място. Забравете това, което е било през вчерашния ден и проблемите, които сте имали предните дни и започнете на чисто да реализирате концепциите си. Бихте могли да инвестирате част от парите за по-добра финансова възвръщаемост. Навременната и рационална инвестиция ще разреши да се реализира облага надалеч над упованията.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР