ОвенЩе бъде много добър месец за любовния ви живот, тъй

...
ОвенЩе бъде много добър месец за любовния ви живот, тъй
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Овен, Телец и Близнаци за месец МАРТ

Овен

Ще бъде доста добър месец за любовния ви живот, защото ще видите някои позитивни развития. Някой от вашите близки другари може да прояви сантиментален интерес към вас. Това може да е началото на една чудесна нова фаза в живота ви. Хората, които към този момент са обвързани, може да се наложи да извърнат внимание на потребностите на колегата си, с цел да избегнат проблеми. Може да очаквате победа в правосъдна борба, която ще донесе финансови облаги, изключително в средата на месеца. Има индикации, че дълго висящо правосъдно дело в този момент ще ви помогне. В същото време вашите минали вложения ще донесат добра възвращаемост, облекчавайки финансовото ви задължение. Въпреки това, би трябвало да се въздържате от вложение на парите си, изключително в края на месеца.

Телец

Нова връзка е мощно показана през този месец за тези, които са необвързани. Привличате доста фенове поради своя сексапил и елементарност. Вероятно ще извършите положително усещане и на някого, който сте привлечени. Опитайте се да изразите същинските си усеща, с цел да видите началото на една в действителност трайна връзка. Сделките с недвижими парцели евентуално ще бъдат преференциални за вас този месец. За да се освободите от стрес, не забравяйте да ревизирате деликатно всички документи. Ако не извършите това, може да усложните проблемите си. Изпълнете всички формалности във връзка с всевъзможни покупко-продажби, с цел да можете да се спасите от бъдещи проблеми.  

Близнаци

Бъдете признателни за работата, която вършите върху връзката ви в последно време. Този месец може да откриете, че имате доста време за шерване с колегата си и двамата ще оцените и цените това „ превозване дружно “. Възползвайте се оптимално от тези чудни моменти, които основават дълбоки връзки сред вас. Инвестициите, които ще извършите този месец, евентуално ще ви донесат доста положителни облаги. Вашите финанси ще останат постоянни и скоро ще спечелите повече, като инвестирате в парцел. За да управлявате парите си по-добре и да извършите бъдещето си финансово несъмнено, потърсете помощта на финансов съветник.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР