Овен Сериозно разминаване между думите и делата ви се наблюдава. Изглежда

...
Овен
Сериозно разминаване между думите и делата ви се наблюдава. Изглежда
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 7 ноември

Овен
Сериозно разминаване сред думите и делата ви се следи. Изглежда сте давали повече обещания, в сравнение с сте в положение да извършите. След обяд ще би трябвало да помислите и за някои несъблюдение периоди, хващайте се на работа, до момента в който към момента ви имат доверие.

Телец
Днес ще сте изключително чувствителни към мнението на близките. Може ли да се поддавате на сходни страсти, вие сте справедливи и ви е ясно по какъв начин стоят нещата, няма потребност да се обиждате на нечии инцидентни забележки.

Близнаци
Днес ще имате повече неща за извършване от през вчерашния ден. Не си мислете, че всичко са оставили на вас, просто по този начин се е случило. Може да сте малко по-раздразнителни от нормално, само че да му мислят близките, вие мъчно ще измененията настроението си.

Рак
Ден единствено за забавление и срещи. Използвайте го, с цел да бъдете по-дълго време с децата си и с хората, които обичате. Подходящ е също и за креативен занимания, в случай че въобще ви се прави нещо.

Лъв
Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към фамилията, направете някой благ жест, ще трогнете всички. Само не прекалявайте с доста мазните храни и с пиперливите приказки.

Дева
Доста активен ден ви чака или най-малко вие ще си го организирате, тъй че да отхвърлите колкото се може повече неща. Не се преработвайте прекомерно, работата в никакъв случай няма да свърши.

Везни
Малко повече разноски ще имате през днешния ден, само че това няма да ви е неприятно, тъй като ще са все за ваши обичани неща. Бъдете деликатни на кого какво казвате, тъй като може да ви схванат погрешно и след това даже прошката няма да оправи работите.

Скорпион
Все още не можете да се отърсите от тягостните си настроения и интуиции. Не допускайте черни мисли да разстроят деня ви. Проявете уважението си към по възрастните, само че освен въображаемо.

Стрелец
Днес ще сте малко разсеяни и мъчно ще се занимавате с неща, изискващи неизменност. Трудно ще избягате
от нещата, които ви лимитират, тъй че просто ги променете, вместо да страдате.

Козирог
Вълнуващ ден, пленителен, припрян, като еликсир за вашата постоянно търсеща, неспокойна душа. Някак от вътрешната страна ще ви гори едно огънче. Готови сте да се впуснете в рискови завършения. И може би в действителност си коства да разчупите модела, да извършите нещата друго, без упования, с чиста наслада като дете.

Водолей
Днес имате куп неща за извършване. Не прекалявайте, намерете и малко време за себе си, открийте хубостта на деня в простичките ежедневни работи, като чаша димящо ароматно кафе, примерно.

Риби
Набрали сте инерция от през вчерашния ден и не можете да спрете. Дори да няма защо, вие ще намерите тематика за спор. В последна сметка постоянно има и противоположна позиция, нали? Все някой би трябвало да обърне внимание върху това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР