ОВЕНРано сутринта се заемете с текущите си задачи, особено с

...
ОВЕНРано сутринта се заемете с текущите си задачи, особено с
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Везните да внимават с пътната полиция, Скорпионите изобщо да не сядат зад волана

ОВЕН

Рано сутринта се заемете с настоящите си задания, изключително с изостаналите. Възстановяването на хармонията в връзките с сътрудниците ви е най-важното ви обвързване. Не се колебайте да им поднесете извиненията си. Стабилизирайте заеманата социална позиция, вместо да си създавате компликации. Разправия с брачния сътрудник, провокирана от вас, няма да приключи във ваша изгода. Рискувате да се разделите, освен това поради нежеланието ви да се съгласите с гостуването на негови родственици. Сексуалните ви връзки са в цялостен застой, което вреди на душeвността и здравето ви.

ТЕЛЕЦ

Намерете компромисно решение на проблем, провокирал препирня на вашето работно място, макар че не ви визира директно. Прибързаността ви вреди. Не се ядосвайте, в случай че срещнете компликации. Обмислете дилемите си за деня, степенувайте ги по значимост, с цел да се справите без терзание. Разрешете проблемите в персоналния си живот, само че като осъзнаете и своите грешките и освен ги поправите, а и се извините на половинката си. Възвърнете си любовта и хармонията в фамилните връзки, колкото и мъчно да ви се коства да надмогнете ината си.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте застрашени от неточности и пропуски, единствено тъй като мислите ви са заети с новите хрумвания. За да избегнете проблемите насочете силите си към служебните си отговорности. Обмисляте промени.  Правите опити да договорите работа в съдружничество, само че днешния ден не е подобаващ за задачата. Семейството ви чака повече внимание от вас. Не го лишавайте от наличието си поради претовареност. Не забравяйте, че възприятията би трябвало непрекъснато да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е това, което очаквате. Причината е в преумората, която ви вреди на либидото.

РАК

Не бива да се обвързвате в настоятелен връзки с непознати хора,  само тъй като са ви ги предложили ваши родственици, а и вие всекидневно си патите точно от родственици, които или назначавате или им давате заеми. Това е една от най-честите благоприятни условия да бъдете излъгани.  Избегнете прозорливо бъдещите загуби. Щастливи сте в персоналния живот. Хармонията в персоналните връзки ви зарежда със сили и с готовност да сте още по-обичани. Вечерта ви чака сантиментална вечеря, последвана от незабравими полови мигове. Денят не е добър за подписване на брак.

ЛЪВ

Отлична изява ще имат и хората на изкуството, само че и всички останали хора, изключително занимаващите се с научна активност. Внимавайте с думите си. С остри изявления, рецензия или премълчаване няма да постигнете нищо на работното си място. Не прекъсвайте събеседниците си, в случай че организирате диалози. Прекалено сте уверени във верността на интимния си сътрудник и пропускате опасността, надвиснала поради ваши неприятели, които желаят да навредят на връзките ви. Не изяснявайте връзките си до момента в който сте в леглото и сте се отдали на полови удоволствия.

ДЕВА

Нервното напрежение блокира интензивността ви и е спънка пред реализирането на проектите ви за деня. Бъдете деликатни в общуването с деловите си сътрудниците. Вашата въздържаност и тактично отношение към сътрудниците и началниците ви оказват помощ да съхраните положителния звук. Не проявявайте незаслужена упоритост. Не пренасяйте проблемите си от работата вкъщи, с цел да не навредите на връзките с околните си, които изпитват скука от вашето отдалечаване, осезаемо даже и за вашите другари. Зарадвайте половинката си със полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Не е желателно да пътувате, тъй като сте разсеяни и можете освен да си създадете проблеми с пътната полиция, а и да претърпите материални вреди. Интуицията ви защищава от неуспех, който рискувате да предизвикате при доверяване на нечестни настоятелен сътрудници. Не уговаряйте срещи. Не харчете получените пари. Брачният ви сътрудник се съмнява в възприятията ви, по тази причина се постарайте да му докажете, че няма причина за терзание. Не се надявайте,  че в случай че се отдадете на полови удоволствия разправията ще ви се размине.

СКОРПИОН

Пътуванията са сполучливи, в случай че не сядате зад кормилото. Бъдете компромисни, само че не проявявайте доверчивост. Предпазливо допускайте в живота си нови хора. Промените са толкоз непредвидени, че на някои от тях не ви е допустимо да реагирате. Не допускайте напън върху вашата воля. Семейните ви връзки са хармонични. не ги съсипвайте с ината си. От вас зависи да ги съхраните. Ако не сте фамилни, през днешния ден ще срещнете подобаващ сътрудник и ще се влюбите безумно. Не бързайте със половите удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не подценявайте настоящите си отговорности, поради ненадейно хрумнали ви инициативи. Не налагайте с експанзия реда и концепциите си, тъй като ще предизвикате противоположен резултат. Не прекалявайте с условията към сътрудниците си, в случай че се постанова да поемете отговорност за поставената ви обща задача. Вечерта ще се радвате на сантиментална среща. Внимавайте, тъй като в случай че сте фамилни може да ви заловен в невярност. Няма да се почувствате добре, в случай че се отдадете на полови удоволствия със инцидентни сътрудници поради ината си.

КОЗИРОГ

Не рискувайте с обещания, които няма да извършите и сте наясно, че ще си спечелите неприятели! При настоятелен срещи бъдете извънредно тактични. Ще се справите чудесно със отговорностите си, в случай че не се оставите в лапите на депресията, поради липса на убеденост в личните ви благоприятни условия.  Разправии непрестанно ще ви припомнят за себе си, подтиквани от вашите недомислени дейности за изясняване на връзките, създаващи спорове в фамилията. Не са изключени проблеми с интимния ви сътрудник. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на другари, поради които пропускате половите мигове.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте постигнатото и се заемете със служебните си отговорности, с цел да завършите всичко в ранния следобяд. Внимавайте при диалозите с сътрудниците си и не се изкушавайте да спорите. И през днешния ден ви следва разрешаването на проблеми. Внимавайте, да не навредите на персоналните си връзки, тъй като сте склонни да създадете проблеми с държанието си. Искате да се отдадете на полови удоволствия, само че сте пропуснали да изясните недоразуменията с вашия сътрудник.

РИБИ

Ще ви изненадат непредвидени разноски. Практичността ви  не е мотив да изисквате повече от разрешеното от сътрудниците си и да налагате мнението си. Тактът ще ви помогне да избегнете разправиите. Недоразуменията са провокирани от страстта, която не успявате да овладявате. Не сте в въодушевление за диалози с брачния си или съкровен сътрудник, тъй като сте изтощени и напрегнати, само че отказвате да споделите повода. Това ви отдалечава от обичаните ви хора и от половите удоволствия. Не ги пропускайте, тъй като ще съжалявате.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР