ОвенПрочетете ощеЗа семейните двойки не е препоръчително да се връщат

...
ОвенПрочетете ощеЗа семейните двойки не е препоръчително да се връщат
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 14 март: Лъв - ще имате успехи в работата, Скорпион - ще получите подкрепа от половинката си

Овен
Прочетете още
За фамилните двойки не е целесъобразно да се връщат в предишното си, по въпроси, които от дълго време са заровени. Опитайте се да не бъдете придирчиви и взаимоотношенията ще бъдат чудесни през днешния ден. Използвайте положителното разположение на звездите и направете всичко значимо, което сте възнамерявали за през днешния ден. Определено ще постигнете задачата си по отношение на кариерата. Възможни се леки промени, само че това богатство надали ще ви задоволи. Не се обезсърчавайте, финансите ще се подобрят скоро.

 

Телец

Денят е превъзходен за освобождение от непотребния багаж в живота ви, защото ще имате по-силна дарба да видите, какво би трябвало да оставите след себе си. Семейните двойки ще имат опцията да подобрят взаимоотношенията си. Единственият метод да постигнете триумф е, в случай че отговорите на упованията на другите. Ще имате съвършената опция да се визиите в нова професионална светлина. Тези от вас, които имат задължения и заеми да се погрижат за изплащането им по-рано от крайния период. Много е евентуално през днешния ден да се подлъжете и да се отдадете на импулсивни покупки, които да объркат финансовите ви проекти.

 

Близнаци

Постарайте се да зарадвате вашият сътрудник, като го накарат да се почувства благополучен във вашата компания. Това ще оформи и укрепи връзката ви в дълготраен проект. Така че стимулирайте сантименталното си въодушевление. Очаквайте извънредно високо равнище на продуктивност през днешния ден и прилив на доста сила и ентусиазъм. Колкото повече триумфи постигате, толкоз по-амбицирани ще бъдете да продължите да се развивате. Благоприятен ден за множеството които се занимават с бизнес. Ще получите отлична възвръщаемост от предходна си инвестиция, което ще направи финансовото ви състояние много устойчиво.

 

Рак

Днес може да забележите съществуването на известни недоразумения с колегата си. Въпреки че може да са незначителни, те могат да внесат някои разстройства във връзките ви. Покажете на какво сте способни на ръководителите ви и направете повече от това, което се чака от вас. Посветете се напълно на работата ви през днешния ден. Най-вероятно изключителните фамилни разноски ще разклатят вашите финанси. Възможно е да имате здравословни сметки свързани със здравето, които изопнат паричните ви проекти.

 

Лъв

Очаква ви позитивен ден да изразите любовта си към този, който обичате. Днес е моментът, в който ще видите, че връзката ви става все по-дълбока и смислена. Всичко обвързвано с работата ви ще върви безпрепятствено през днешния ден. Възползвайте от положителната си позиция, с цел да прокарате концепциите и нововъведенията, които планирате. Парите ще играят значима роля през днешния ден за всичко, с което се заемете. Промените в дома ви, които сте замислили ще ви костват много средства и спомагателна работа.

 

Дева

Отношението ви към живота ще бъде доста по-добро през този ден. Ще се справите умерено със фамилните си  проблеми, които този ден вещае. Самотните да чакат приятна изненада. Не забравяйте да сте извънредно общителни, когато поддържате връзка с клиентите си. Положителната настройка доста повече ще ви е от изгода в сравнение с теоретичните знания в професионален аспект. Вашата мотивация ще ви насърчи да предприемете смислени  решения по отношение на финансите. Затова е належащо да поддържате концентрацията си, с цел да реализирате финансовите си цели.

 

Везни

Брачните двойки да бъдат подготвени към разнообразни провокации, тъй като има възможност връзките ви да бъдат обтегнати. Избягвайте всеки спор и зараждаш се спор с половинката си. Не е изключено да имате проблеми с вашият шеф, поради изнервеното ви държание. Постарайте се да си да не си изпускате нервите пред сътрудници и шефове. Денят не е подобаващ за финансови облаги, защото звездите надали ще ви облагодетелстват. Затова се откъснете от финансовият бранш през днешния ден, с цел да не претърпите парични загуби.

 

Скорпион

Семейните въпроси ще ви лишават множеството време през този ден. Не се тормозете ненужно, ще получите цялата поддръжка от обичаната си половинка и всичките ви напрежения ще изчезнат. Вашите връзки с сътрудниците ще бъдат на нужното равнище. Като цяло, денят е удобен за взаимно почитание сред вас и шефовете ви, както и в целият работен развой. Днес звездите поучават, да бъдете извънредно деликатни, до момента в който вземате всяко едно финансово решение, което се отнася до покупки или продажби.

 

Стрелец

Миналото може да ви повлияе съществено, създавайки ви неприятности в фамилията или вашата любовна връзка. Най-вероятно, ще бъде прекомерно късно да си върнете остарялата обич през днешния ден. Някои от вас ги чакат съществени разпри и спорове на работното ви място. Бъдете извънредно внимателни във всяко едно отношение, изключително през днешния ден. Във финансов аспект нещата ще са много напрегнати. Възможни се тежки разочарования съпроводени със съществени последици. Така че внимавайте доста с парите, може и да претърпите много загуби.

 

Козирог

Ако имате сериозна връзка, в този момент е подобаващият миг да извършите идната стъпка. Може би е настъпило времето да започнете да живеете дружно. Внимавайте обаче за преждевременно прочувствени дейности. Ще започнете да изпълнявате поставените си работни цели. обърнете задоволително внимание на здравословното си положение, което може да ви изиграе неприятна смешка. Днес няма да можете да планирате дейно финансите си, само че най-малко ще имате ясна визия за вашата обстановка. По опция се пробвайте да не деянията претрупаност, пилейки ненужно своите пари.

 

Водолей

Семейните да бъдат доста внимателни, мнозина от тях ще бъдат подведени от онлайн запознанствата. Съществува огромна възможност от почтени случки, които да рефлектират зле на фамилният ви живот. Работният развой се обрисува да бъде с напрежение претрупан и ще се наложи да се справите с големите отговорности. Препоръчително е да бъдете деликатни, с цел да можете да разпределите своите задължения. Ще се наложи да обърнете внимание на кого давате заем на доверие или пари. Възможно е да ви сполети непредвидена смяна, която може да разклати вашата финансова непоклатимост.

 

Риби

Можете да очаквате изненадващи срещи през този ден. Постарайте се да избегнете клопката от предишното, с цел да не бъдете неприятно сюрпризирани през днешния ден. Днес ще бъдете в раздразнително въодушевление и даже най-тривиалните въпроси ще ви смутят. Марс ви поучава да се уверите, че гневните ви страсти не основават проблеми сред вас и сътрудниците от офиса. Вероятно ще се наложи би трябвало да вземете очертаващите се проблеми доста съществено и да ги решите, в противоположен случай колкото повече забавите, толкоз повече ще бъде загубата ви.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР