ОвенПрочетете ощеВръзката ви с вашия партньор изисква известно време, прекарано

...
ОвенПрочетете ощеВръзката ви с вашия партньор изисква известно време, прекарано
Коментари Харесай

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец АПРИЛ?

Овен
Прочетете още
Връзката ви с вашия сътрудник изисква известно време, прекарано дружно, както и малко пространство за вашата по-добра половинка, с цел да изрази мислите си. Ако харесвате някого, може да получите предложение за връзка или да извършите предложение за годеж или брак. Сатурн и Меркурий могат да причинят брачни раздори и захлаждане, което може да окаже въздействие върху фамилния ви живот, тъй че би трябвало да бъдете внимателни. Тези от вас, които са в бракоразвод, могат да се провиснал и да изчакат упования резултат. С прекосяването на Венера и Марс, тези, които са разведени, могат да получат втори късмет, с цел да стартират нов разказ.

За хората, родени под зодия Овен, този месец е добър от кариерна позиция. Сатурн и Меркурий, ще дадат положителни резултати. Благоприятната композиция от двете планети ще ви стимулира да работите настойчиво и с оптималната отдаденост. Ще има и пристрастеност към работата. Родените през втора декада ще пожънат плодовете на упоритата работа, която са положили. Ще можете да спечелите доверието на сътрудници и ръководители. Поради това има шансове за покачване. Вършете усърдно всяка работа в офиса. Като сте дисциплинирани, ще можете да спечелите доверието на възрастните.

Този месец благоприятства в бизнес договарянията, изключително дълготрайните вложения и недвижими парцели. Дискусиите, които ще организирате, евентуално ще имат сериозен темперамент. Изглежда ще се усили темпото на живот и умствена ви интензивност като цяло. Отделете спомагателното време, с цел да имате цялостна изясненост и не бързайте да вземате значими решения.

 

Телец

Страстта сред вас и вашия сътрудник евентуално ще се ускори през този месец. Близките ви може да ви подлагат на критика за неуместно проявление на страсти, само че това надали ще ви попречи да се насладите на възприятието, което носи любовта. Ако не сте фамилни, евентуално някой ще разкрие сантименталните си усеща към вас. Може да очаквате вълнуващи априлски дни на изобретение.

Трябва да работите върху подобряването на уменията си, както и да мислите позитивно. Планетарните преноси благоприятстват плануваната финансова облага, когато са вярно планувани. Може да има огромна възможност да получите смяна в кариерата или да бъдете определени на изявление. Ако вярвате в личния си труд, шансът може да е на ваша страна. Някои от вас може да имат опция да се срещнат с висши чиновници или хора, които могат да ви оказват помощ да подобрите живота си.  

Що се отнася до финансите, този месец ще бъде добър. Може внезапно да се натъкнете на нарастване на приходите си, което ще ви разреши да харчите за желанията си, а освен за покупки от първа нужда. Бихте могли да употребявате непотребните пари, с цел да укрепите спестяванията си или да изчистите задълженията си. През този месец ви следва да вземете някои значими решения за извеждане на вашият бизнес на още по-предни позиции.

 

Близнаци

Благоприятно време за обич и романтика през първите дни от месеца. През втората и третата седмица ще се даде късмет на влюбените да осъществят повече от фантазиите си. Неангажираните да имат подготвеност за нови оферти към края на април. Топли връзки могат ще се разпалят пред април. Този месец ще бъде напълно на ваша страна и се чака взаимоотношенията ви да бъдат хармонични.

До огромна степен финансовият ви напредък ще зависи от новите тактики и технологии, които прилагате сега. Неуморният ви труд и всички старания, които полагате да си вършите работата повече от съвършено, ще ви донесат положителни доходи. Това ще усъвършенства финансовото ви положение и ще можете да изчистите всичките си задължения и заеми. Не забравяйте да инвестирате част от парите си в нещо, което ще ви носи приход в бъдеще.

Този месец ще донесе удобни резултати и в областта на бизнеса. Началото на месеца ще бъде положително за тези, които имат личен бизнес. Съдружието на Юпитер и Сатурн ще направи вашия бизнес прогрес доста бърз от предстоящото. Вашият бизнес също ще се разшири. Господарят на Меркурий,  демонстрира, че ще имате предостатъчно положителни финансови резултати за месецът. Можете да инвестирате огромен капитал, с цел да продължите работата си. Ще получите поддръжката на членовете на фамилията в разширението на бизнеса и вложенията.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР