ОвенПрочетете ощеВнимавайте какво споделяте с приятелите си днес. В никакъв

...
ОвенПрочетете ощеВнимавайте какво споделяте с приятелите си днес. В никакъв
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 януари: Овен- не споделяйте твърде много, нерви за Телец

Овен
Прочетете още
Внимавайте какво споделяте с приятелите си през днешния ден. В никакъв случай не разказвайте за персоналните секрети на половинката ви на висок глас, тъй като когато обичаният човек разбере, ще се разочарова по тази причина, че сте постъпили извънредно нетактично. Погрижите се за здравословното си положение през днешния ден, макар че ще бъдете в чудесна форма. Така ще се предпазите от някои непредвидени неразположения. Бъдете внимателни към хранителния  си режим, повече сурови плодове и зеленчуци ще ви  бъдат единствено от изгода.

 

Телец

Преди да попитате сътрудникът си какво му е и за какво наподобява угрижен/а, ще гледате и слушате всяка дума, и всяко деяние. Наблюдавайки деликатно държанието на половинката си, доста неща ще ви станат ясни. Едва тогава използвайте опцията Подкрепа. Изглежда, че през днешния ден ще бъдете изнервени, което може да се отрази на мислите ви. Въпреки че соматичното ви здравето няма да пострада, но останете ли под тъмното покривало на негативизма, тогава има възможност да се разболеете.

 

Близнаци

Денят е подобаващ да обсъдите финансовите въпроси свързани с идно пътешестване, което планирате. Това ще ви стимулира да сте още по-пестеливи за сантименталната ви отмора. Препоръчително е да си създадете прецизен лист на физическите извършения, които ще вършите. Необходимо неизменност във вашите тренировки, където ще може да се разтоварите от натрупалото се натоварване през седмицата.

 

Рак

Не се опасявайте да опитате нещо ново и да експериментирате с всичко, което сътрудникът ви предложи. Настройте се за нещо вълнуващо, което ще ви вземе мозъка. Половинката ви ще оцени готовността ви да се хвърлите в дълбокото.  Днес ще се наложи да изберете уравновесена диета, която ще ви помогне да постигнете задачата си, въпреки и в по-дълъг интервал от време. Не се подлагайте на рискови диети.

 

Лъв

Накарайте сътрудникът си да се усмихне през днешния ден като го развеселите с някоя смешка. Отклонете вниманието на половинката ви от проблемите и паниките. След като се почувствате по-спокойни ще можете да се гледате в очите и да споделите възприятията си. Придържайте се прецизно към диетата си през днешния ден, и обърнете внимание на количеството храна, което изяждате и калорийният ви банкет. Преяждането може да способства за неразположения и тежки здравословни последици.

 

Дева

Има огромна възможност през днешния ден да получите отговорите на въпросите, които от дълго време сте задали много дни насам. Навярно, ще чуете нещо прелестно изненадващо, което не сте очаквали, макар, че познавате добре обичания ви човек. Вероятно през днешния ден имате потребност да излезете от интровертното си положение и да съживите обществените си контакти. Насладете се на прекараното време с ваши другари, които са фенове на спорта.

 

Везни

Постоянството ви с дребните жестове и дребните знаци на любов, ще ви се отплати обилно през днешния ден. Любовта ви ще процъфти, навлизайки в нова фаза. И въпреки всичко, не злоупотребявайте с доверието на обичаните ви хора. Днес са вероятни леки здравословни проблеми, само че ще се възстановите относително бързо. Хората на възраст да не се безпокоят, тъй като старите болежки ще стихнат. Препоръчително е да увеличите своята физическа интензивност някъде на чист въздух.

 

Скорпион

Ако нещо ви мъчи, то не отлагайте и говорете напряко в прав текст с колегата си. Няма смисъл да задържате страстите в себе си. Бъдете оптимално почтено и открити, и дружно ще откриете верният път, по който да продължите. Бъдете уравновесени и не изпускайте нервите си през този ден. нервите! И най-малкото неспокойствие може да ви завиши осезателно, равнището на стрес.

 

Стрелец

Ако изпитвате известни подозрения и нещо ви тормози в държанието на колегата ви, ще е добре да поговорите с ваш, приближен другар, с цел да чуете една по-различна позиция от неутрален непряк човек. Така, бързо ще ви се обясни обстановката. Като цяло денят ще премине без никакви здравословни провокации. Но в случай че продължавате да се пренатоварвате, има риск психическият стрес да ескалира. Не поемайте толкоз доста задължения едновременно и си почивайте по-често.

 

Козирог

Доверете се на шестото си възприятие и правете това, което обичате и ви доставя наслада. Привлечете колегата си на ваша страна и направете този ден трогателен изпълнен с позитивни страсти. Днес е целесъобразно да обърнете особено внимание на здравето си. Вероятност имате нужда от смяна на питателните си привички. Избягвайте несъразмерния банкет на храна, тъй като ще ви се отрази зле, а тялото ви би трябвало да се детоксикира.

 

Водолей

Конфигурацията на планетите през този ден ще ви даде шанса да установите мощна връзка с колегата си. Отворете сърцето си за обичания човек и направете по този начин, че сътрудникът ви да се усеща несъмнено и безвредно в обятията ви. Вероятно неприятната простуда няма да ви безпокои повече. Ако имате ставни болки също ще отшумят. Хранете се повече със здравословна и питателна храна, без да употребявате тлъсто и мазно.

 

Риби

Ако не сте сигурни какво да предприемете през този ден и кой да е идващият ви ход, то оставете половинката ви да изберете измежду опциите, които ще предложите. Нека, последната дума да не бъде ваша, тъй като през днешния ден не сте в позиция на преобладаващи. Днес се обрисува да бъдете в положително здравословно положение. Ще бъде отлично, в случай че започнете да вършиме постоянни извършения, с цел да повишите енергийното си равнище или да повишите имунната си система. силата си на опозиция.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР