ОвенПрочетете ощеВлюбените двойки могат да осветят този ден с много

...
ОвенПрочетете ощеВлюбените двойки могат да осветят този ден с много
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 2 януари: Лъв - ще се сблъскате с предизвикателства, Скорпион - погрижете се за бюджета си

Овен
Прочетете още
Влюбените двойки могат да осветят този ден с доста обич и романтика, несъгласията ще стихнат бързо. Отношенията с околните родственици, евентуално ще преминат към усъвършенстване.

 Марс планува един страховит ден за вас. С превъзходните енергийни равнища, които изпитвате през днешния ден, ще изпълнявате дилемите си с необикновена за останалите лекост.

Ще спечелите положителни пари, употребявайки големия си опит. Този ден също е удобен, с цел да спечелите спомагателни пари, употребявайки безбройните си умения.

 

Телец

Влюбените ще изпитат доста щастливи мигове и ще усещат облагодетелствани през този ден. Денят е удобен и обещаващ също и за самотните.

Ще бъдете в най-хубавия си креативен напредък, планува Плутон. Вашата работа ще отразява вашите новаторски хрумвания и ще бъдете удовлетворени от напредъка си през днешния ден.

Денят е подобаващият миг да помислите дали да депозирате някой лев на страна или в нещо, което ще ви носи  постоянни приходи. Няма да сте в въодушевление да поемате финансови опасности.

 

Близнаци

При вас ще се появят удобни благоприятни условия за обич и романтика, ще нарасне способността ви да притегляте и съблазнявате своят обичан човек.

 Може да се вдъхновите да стартирате нов и упорит план. Ще бъдете удовлетворени от метода, по който изпълнявате отговорностите си.

Днес най-вероятно ще бъдете практични във връзка с парите и няма да похарчите нито стотинка, без да му помислите обширно. Ако сте подготвени да вземете решение по отношение на вложенията, денят е удобен.

 

Рак

Опитайте се да се настроите на една и съща вълна с вашият сътрудник. Оставете половинката ви да бъде водещият сътрудник през този ден.

 Ще се придържате към своите правила на работното място. Състоянието ви може да се разбере като дебелоглав от някои  сътрудници, и е допустимо да наруши взаимоотношенията ви.

Възможно е да се харчат пари за здравни проблеми, тъй че Меркурий ви поучава да бъдете доста деликатни във връзка с здравето си и всичко обвързвано като разноски по  него.

 

Лъв

Очаква ви обезпокоителен ден в секторът на любовта. Възможно е да се появи недоумение от страна на обичания човек, което ще докара до несъгласия и разлики в мненията.

Може да се сблъскате с провокации, до момента в който вземате значимо решение. Това е ден, в който би трябвало да балансирате в персоналният и професионалният си живот.

Ще бъде условен ден за парични въпроси, при който финансовите облаги няма да са доста явни, в случай че не положите старания. С други думи, не се планува шанс във връзка с парите.

 

Дева

Вероятно вътрешните дрязги и спорове ще изплуват на повърхността, създавайки предпоставки за съществени спорове. Макар и мъчно, но ще би трябвало да изгладите връзките си.

Днес евентуално ще осъзнаете, че времето е пари и следва да не се отклонявате от тази максима. Тъй като ще сте цялостни с възобновена сила, ще завършите сполучливо всички задания, които са ви предоставени.

Бъдете извънредно деликатни, до момента в който давате пари назаем, защото възобновяване може да отнеме повече време от предстоящото. Днес можете да започнете нещо свое, което по-късно може да се окаже финансово преференциално.

 

Везни

Избягвайте фамилните спорове и разногласия през този ден. Сега не е време за изясняване на нещата с остри диспути. По-добре се концентрирайте върху дипломатичността.

Очаквайте един комплициран и динамичен ден във вашия офис. Меркурий  планува, че можете да загубите първата половина на деня посредством премахване на неизправности.

Възможно е да не съумеете да реализирате финансовите облаги, които може би очаквате да получите през днешния ден, това е по този начин заради някои непредвидени разноски или неправилни решения.

 

Скорпион

Денят не е удобен за изясняването на въпроси, които са били отлагани неведнъж за вашата връзка. Най-вероятно няма да бъдете подготвени за истината или не сте подготвени за една постоянна връзка.

 Ще бъде отлично, в случай че внесете някаква смяна, която да ви въодушевява за нови планове. Подредете си всички документи и се отървете от ненужното.

Опитайте да се поберете в границите на бюджета си през днешния ден, без доста непотребни покупки, защото финансовите средства, които очаквате, може да се забавят.

 

Стрелец

Семейните, евентуално ще имат проблеми свързани с разминаването на мненията. За самотните, денят не е сполучлив за започване на нова любовна връзка.

Днес ще сте склонни да бъдете виновни и да се чувствате извънредно уверени. С по-голяма изясненост на мозъка ще можете да спазите всички работни периоди.

Днес, някои от вас с готовност ще харчат пари за своята половинка. Светското във вас може да ви подтикне да похарчите пари, с цел да се парадирате в обществото, показвайки какъв брой финансово сте постоянни.

 

 

Козирог

Романтичното самодоволство е на звездната ви карта през днешния ден. Моментите, които прекарвате с половинката си, ще усилят интимността ви. Ще се чувствате уверени и ще можете да ощастливите сътрудникът си.

Най-вероятно работният ви ден няма да премине по метода, по който сте го възнамерявали. Не се опасявайте да действате съгласно интуицията си. Денят не е доста удобен за вас по финансови въпроси.

Сатурн поучава да не инвестирате прочувствено средствата си. Финансите евентуално ще ви разтревожат, тъй като дълготрайните облаги ще бъдат надалеч зад хоризонтът.

 

Водолей

Ден като днешния може да значи цялостно възкръсване на връзката ви. Но вашето положително въодушевление и жадност за деяние не би трябвало да ви вършат нечувствителни към потребностите на обичания ви.

Денят може да ви въодушеви и да ви извърши с сила. Ще се почувствате доста подтиквани да започнете дейна трудова активност, която ще докара до съответни резултати.

Днес ще бъдете доста прагматични по финансови въпроси и ще избягвате всички изкушения да харчите импулсивно. Може да ви е мъчно, само че ще видите, че не е невероятно.

 

Риби

На някои фамилни двойки може да им е мъчно да се приспособят към след новогодишната атмосфера или някои зародили промени могат да ги разстроят. Опитайте се да запазите нужното успокоение, с цел да поддържате мир в брачния живот.

Уверете се, че не поемате прекалено много нови задания, по-добре е да отложите план или даже да зарежете напълно различен и вместо това да се концентрирате върху завършването на всички предпочитани.

Идеален ден за споразумяване на нерешени финансови въпроси и инспекция на заложеният бюджет. Разбира се, би трябвало да сте толкоз деликатни, както нормално, когато работите с паричните средства.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР