ОвенПрочетете ощеВероятно ви предстои разговор с любимия ви човек, при

...
ОвенПрочетете ощеВероятно ви предстои разговор с любимия ви човек, при
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12 януари: Козирог - разговорите могат да решат проблемите с партньора ви, Рак - не приемайте нищо за даденост

Овен
Прочетете още
Вероятно ви следва диалог с обичания ви човек, при който ще би трябвало да отговорите на някои деликатни въпроси, само че въпреки всичко не прибързвайте с окончателните решения и избягвайте нападателното държание.

За да работите добре в екип, не се фокусирайте толкоз върху научната страна на нещата и интелектуалните размисли. Повечето хора не обичат дървените философи, тъй че не бъдете новобранецът.

Инвестирането в някакъв велеп облик, който желаете да изградите няма да е добра концепция. Артикули, които ще ползвате еднократно и след това ще отлежават с години в дрешника ви, са едно от най-глупавите неща, които може да извършите.

 

Телец

Има моменти, в които просто би трябвало да оставите нещата да се оправят от единствено себе си, без да дълбаете непрекъснато по една и съща тематика. Заемете се с нещо значимо персонално за вас и не се занимавайте с раните от предишното.

Днес, може да имате много разсейващи фактори, които да ви отклонят от работния развой. Ако някой има персонален мотив за празник, то считайте денят напряко за изгубен. Помислете обаче, по какъв начин ще наваксате изоставането.

Съберете на едно място всичките си спестявания и изчислете всички активи, които притежавате. Така е доста по-вероятно да се мотивирате да спестявате повече, когато имате огромна цел, която да следвате.

 

Близнаци

Вашите възгледи по отношение на връзката ви биха могли изцяло да трансформират постъпките ви през днешния ден, тъй че няма причина да се тревожите. Отношенията ви ще бъдат прелестни единствено и само с помощта на вас.

Бъдете сензитивни, улавяйки чувството за бързане и закъснение, тъй като през този ден би трябвало да бъдете много точни във всяко едно отношение в работата си.

Денят е извънредно удобен що с отнася до парични интервенции. В случай, че имате мощно предпочитание да се отдадете на покупко-продажби и вложения, вероятно ще съумеете - това вещаят звездите.

 

Рак

Много е евентуално през днешния ден да има нещо завалено сред вас и вашият сътрудник, тъкмо както в играта на „ негоден телефон “, при която първичната дума е напълно видоизменена най-после. Избягвайте разногласията, подбудени от сходна нелепа обстановка.

Понякога се постанова да действайте с твърда ръка и желязна логичност, само че през днешния ден няма да е по този начин. Ще би трябвало да деянията много тактичност при поднасянето на някои вести на екипа ви. Промените ще са основни за някои, тъй че бъдете деликатни.

Не приемайте всичко, което имате за даденост, изключително заплатата, която получавате от работата ви. Колкото и да е дребна, сигурно е по-добре от никаква. Уважавайте парите и не ги харчете за зависимости, цигари, алкохол и хазарт.

 

Лъв

Бездействието и мързелуването ви пред тв приемника няма да направи персоналния ви живот като по сериалите. Необходими са дейности и старания от ваша страна, с цел да се промени нещо в позитивна посока.

Някои неща не е нужно да бъдат коментирани с сътрудниците ви. Това, което сте научили дано си остане за ваша персонална информация, без да го раздухвате наляво и надясно.

Удивително е по какъв начин методът ви на мислене може да повлияе на покупателната ви дарба. Докато някой може да даде 20 лв. за един обяд в заведение, вие може да напазарувате артикули и да нахраните цялото си семейство най-малко три пъти.

 

Дева

Твърде многото диалози могат бъдат също толкоз нездравословни за връзката ви, тъкмо както и мълчанието. Научете се, че от време на време би трябвало да вършиме паузи и да дадете време на половинката си, с цел да остане уединено с мислите си.

Ако през днешния ден ви зададат въпрос, на който не знаете точният отговор, по-добре не отговаряйте или кажете, че ще потърсите информация, вместо да дадете подвеждащ и неверен отговор. Проучете добре въпроса, преди да се изкажете неподготвени.

Печалбите ви са ниски, по тази причина евентуално ще се наложи да се обърнете към спестяванията си за някои непредвидени разноски. Ще сте признателни за това, което сте заделяли месеци наред, защото в този момент ще може да умерено да посрещнете всеки един разход.

 

Везни

Поемете надълбоко въздух преди да започнете сериозен диалог с колегата ви. Колкото и да си мислите, че езикът ви е вързан и не може да кажете някои истини в очите, един път започнете ли, нещата ще потръгнат.

Работата, по план от който работите от много време, най-накрая ще потръгне и ще усетите някакво оживление. Възползвайте се от позитивното въздействие на звездите и извлечете максимума от работата ви.

Пестенето на пари  от ежедневните ви привички като разход, надали ще ви направи по-богати, само че най-малко няма да ви докарва до нови заеми. От време на време може да си позволите някои удоволствия, с цел да не стигате до моменти на грандиозни разхищения след дълъг интервал на ограничения.

 

Скорпион

Ако неотдавна сте претърпели разлъка с колегата ви, въпреки и под формата на няколко дни мусене и отвод за диалози, то не потъвайте в сълзи и печал. Навярно, това е тип урок за вас, с цел да се поучите от позволените неточности и пропуснатите мигове благополучие.

Ако работите от у дома, това не значи, че имате по-малко работа и може да си почивате когато и да е. Спазвайте прецизно работното си време и не се отпускайте, че може да отложите днешната работа за на следващия ден.

Ползването на някои неща допустимо най-дълго време може да ви наподобява като беден живот, само че консуматорското мислене и пилеенето на ресурсни няма да докара до нещо по-добро. Скромният метод на живот може да ви направи доста по-мъдри и изобретателни.

 

Стрелец

Днес, може да срещнете някой ваш непосредствен от предишното ви и да си дадете сметка, че  животът ви по никакъв начин не е толкоз драматичен, колкото вие си мислите. След като разберете за тежката орис на другите, може да осъзнаете доста неща, свързани с живота и здравето на човек.

На работното ви място няма причина да не сте оптимисти. Вероятно, ще има дребни провокации, с които ще би трябвало да се справите с повече увереност.

Възможно този ден да ви подонесе разцвет и обилие. Ако се справите с планувания бюджет, сигурно ще бъдете очевидци на добра възвръщаемост.

 

Козирог

Разговорът с колегата ви може да реши огромна част от проблемите ви. Не всичко опира до финанси, тъй че обсъдете нещата, на които държите и стопирайте разногласията за дефицита на пари.

Понякога имате чувството, че водите едни и същи диалози още веднъж и още веднъж, само че някои от сътрудниците или клиентите ви имат потребност от това увещание и не се ядосвайте на това, че би трябвало да повтаряте едно и също нещо по няколко пъти.

Обновяването на дрешника ви може да ви коства не малко средства. И въпреки всичко не се отпускайте доста в извършването на покупки, въпреки и да имате потребност от по-голям размер облекла, вземете единствено най-нужното за всекидневно прилагане.

 

Водолей

Подминете дребните дрязги и разногласия за незначителни, битови неща. Концентрирайте се върху значимите неща и не обръщайте внимание на киселото въодушевление на половинката ви.

Работата ви може да има лек застой, само че това не трябва да ви демотивира да работите. Спирането на работният развой няма да помогне, тъй че насочете напъните си в нова посока и помислете какво може да измененията.

Бъдете доста деликатни, когато ви оферират всякакви схеми за бързи пари. Взимането и даването на заеми не са целесъобразни в този ден. Добре помислете по какъв начин изразходвате парите си.

 

Риби

Вие на-добре знаете по кое време да се оставите да вървите по течението и по какъв начин да преминете през сложните моменти във връзката ви. Партньорът ви несъмнено ще ви помогне с скъпи препоръки, тъй че дружно да съумеете да прескочите трудността пред вас.

Ако не изложите мнението си ясно и тъкмо, няма по какъв начин да бъдете разбрани. Не си мислете, че другите се досещат за това, което ви е в главата. Говорете по-уверено и не се крийте в черупката си.

Малкото пари, които може да получите през днешния ден несъмнено няма да ви развълнуват, защото ще ви стигнат едвам за прехраната ви. Трудно ви е да се вдъхновите за работа, когато финансите ви страдат.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР