ОвенПрочетете ощеВъзможно е да преминавате през криза, в която очакванията

...
ОвенПрочетете ощеВъзможно е да преминавате през криза, в която очакванията
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 11 август: Козирог- потушете яростта, Рак- бъдете отворени за предложения

Овен
Прочетете още
Възможно е да преминавате през рецесия, в която упованията ви се разминават с фантазиите, които сте имали. Може би, е време да слезете на Земята и да си поставяте по-реалистични цели свързани с персоналния ви живот. Днес, може да имате неизчерпаема сила на работното ви място. Забравете това, което е било през вчерашния ден и проблемите, които сте имали предните дни и започнете на чисто да реализирате концепциите си. Ако се чудите, за какво не печелите повече пари и изоставате с финансите, то значи се страхувате да поемете опасности. Може би, е време да  се престрашите да инвестирате в акции.

 

Телец

Днес, може да ви е нужно малко повече време, до момента в който убедите колегата ви, че сте прави и би трябвало да ви послуша за избрани въпроси. Макар и с повече компликации, напъните ви няма да са напразни, защото резултатите ще са по-дълготрайни. Ако се оставите на течението и се поведете с някои ваши сътрудници да си губите времето в сладки приказки, може да бъдете подведени и излъгани за някои неща. Звездите поучават да не сте толкоз лековерни и да имате едно на разум. Добре ще е да се възползвате от въздействието на Меркурий, с цел да реализирате по-големи облаги. Управлявайте хитро активите си или се пробвайте да намерите нови източници на приходи.

 

Близнаци

Може да се наложи да разведрите ситуацията, в случай че забележите че половинката ви е прекомерно сериозна. Чувството ви за комизъм и няколко вица може да са ви от изгода, с цел да накарате обичаният ви човек да се усмихне. Ще сте нетърпеливи да споделите концепциите и концепцията си за развиване на компанията, в която работите. Преди да извършите въодушевеното си показване, си направете проект със конструкция и го следвайте прецизно и дисциплинирано. Ако притежавате власт и пари, то през днешния ден може да помогнете на доста хора изпаднали в неволя. Благотворителните действия ще ви донесат задоволство, вместо да си купите следващата движимост.

 

Рак

Звездите поучават да оставите колегата си да бъде водещата фигура във връзката ви. Нека развихри въображението си и ви изненада с това, което ви е подготвил. Бъдете отворени за всевъзможни оферти и завършения. Определено през днешния ден няма да ви е елементарно да се справите с цялата работа струпана на бюрото ви. Стресът и напрежението могат да ви накарат да се откажете от актуалната си работа, само че не прибързвайте с сходно съществено решене. Ако до в този момент единствено сте разглеждали разнообразни коли, които не можете да си позволите, евентуално ще се мотивирате да започнете да спестявате повече, до момента в който получите мечтаната кола.

 

Лъв

В устрема ви работата да ви върви безпроблемно и да се издигате в кариерата, евентуално обръщате все по-малко внимание на колегата си. Звездите ще ви дадат знак, че е време да се поспрете и да помислите по какъв начин да оправите нещата в персоналния ви живот. Ако се надявате на някакъв огромен финансов бонус за принос в работата ви, най-вероятно цената ще е доста по-ниска. Колкото и да се раздавате и да работите неуморно, не се надявайте трудът ви да бъде оценен съгласно заслугите ви. Преди да вземете решение да инвестирате в нещо ново, първо помислете за всички вероятни неподходящи последствия и опасности. Ако сте уверени в триумфа и сте пресметнали всичко, може да вложите средствата си.

 

Дева

Не е нужно да подлагате колегата си на проби и инспекции, с цел да се убедите в искреността на възприятията му. Имайте повече доверие в половинката си и се пробвайте да изгоните от главата си всички подозрения и страхове, които имате. Вероятно, ще бъдете предизвестени да не захващате с нещо, което би навредило на имиджа на компанията, в която работите. Направете си лист с това, което да избягвате да вършиме и тематиките, които да не засягате в диалози. Ако желаете да спестите малко пари през днешния ден, потърсите по-евтини други възможности на стоките, които всекидневно купувате. Може да се изненадате от положителното качество на бюджетните артикули, което е много сходно до това на огромните марки.

 

Везни

Ако във връзката ви виси във въздуха някакъв въпрос, на който сега не можете да дадете съответен отговор, по-добре го оставете по този начин. В случай, че се разровите по-надълбоко в казуса, може да си навлечете повече неприятности. Не предприемайте рискови дейности в работата си без да пита. Непремерените опасности евентуално ще са губещи, тъй че по-добре се консултирайте с шефа си или с някой ваш сътрудник преди да пристъпите към сходни смели дейности. Според разположението на Слънцето и Уран би трябвало да сте нащрек за всяка една опция, която може да ви докара до огромен финансов напредък. Възползвайте се от всяка една преференциална обстановка.

 

Скорпион

Обикновено сте доста лоялни към вашият сътрудник и се стараете всичко в връзките ви да е по конец. И през днешния ден няма да изневерите на себе си в устрема си да удовлетворите всяко едно предпочитание на вашият сътрудник. Оставете другарството си с сътрудниците ви на страна за няколко часа, до момента в който свършите значимо обвързване, което са ви упълномощили с доста къс период. В противоположен случай, мъчно ще се концентрирате и може да допуснете някои груби неточности. Бъдете великодушни въпреки и в по-малки мащаби. Един лев може да няма огромна стойност за вас, само че за някой безпаричен може да бъде доста, защото може да нахрани някой изпаднал в неволя.

 

Стрелец

Може би, през днешния ден ще се разкъсвате сред толкоз доста служебни задължения и грижи за родителите ви, че няма да намерите и минута време даже, да се обадите на половинката си. Добре ще е да се компенсирате откакто се приберете у дома, колкото и изморени да се чувствате. Обърнете внимание на половинката си. Добре ще е да облечете концепциите си в презентация с доста графики, числа, проценти и нагледни образци, с цел да сте безапелационни пред публиката си. Подгответе се добре като извършите ваше лично авансово изследване за тематиката, за която ще говорите.  Звездите поучават да спрете да се притеснявате за финансите си, защото те сами по-себе си няма да ви купят благополучие. Радвайте се на живота и околните ви хора, без скрупули за изхарченото, защото спомените от прекарванията са скъпи.

 

Козирог

Ако през днешния ден бълвате огън от жупел под формата на остри забележки, нападки и обиди, то не очаквайте сътрудникът ви да се задържи дълго време около вас, слушайки гневните ви прояви. Постарайте се да потушите яростта във вас и да не си го изкарвате на най-близките ви хора, поучават звездите. Общуването с другите ще е акцентът в работата ви през днешния ден. Ще ви се отдаде опция да разширите бизнеса си отвън границите на страната, в която живеете. Преговорите с чужденци могат да са доста сполучливи през този ден. Добре ще е да инвестирате в себе си, в възстановяване на външния ви тип, облекло или глезеща процедура за кожата ви. Позволете си сходно наслаждение, с цел да се почувствате по-добре.

 

Водолей

Ако очаквате, че нещата в любовта са както, когато си купувате движимост с гаранция, която може да върнете, в случай че не ви харесва, то в любовта всичко е радикално друго. Може би, би трябвало да бъдете по-реалистично настроени към връзката ви, в случай че не получавате нужното задоволство всекидневно. Забележките и рецензията към сътрудниците ви няма да са сполучлива тактичност през днешния ден. Говорете с тях като с равни на вас, без да си придавате значимост и да гледате на другите като на по-ниска класа от вас. Това може да се окаже много по-печеливш метод. Ако имате заеми към банка или компания за заем, първо отделяйте вноската за заема си и с остатъка от парите се пробвайте да покривате ежемесечните ви разноски. Ако спазите това предписание, ще се предпазите от следващи заеми.

 

Риби

Постарайте се да бъдете по-самостоятелни с вашите отговорности и работа, с цел да може да имате повече време, което да отделите на колегата си, без да го въвличате във вашата работа. Колкото по-организирани сте, толкоз по-добре ще се чувствате. Днес, може да изразите своята креативност и досетливост във вашата работа. Това ще се отрази добре на репутацията ви на отличен чиновник, тъй че дайте всичко от себе си да се докажете в службата си. Възможно е през днешния ден да си спомните за някои ваши сложни моменти, когато сте били небогати и е нямало кой да ви помогне. Ако случайността през днешния ден ви срещне с човек, който е в мъчно състояние, то направете по този начин, че другите да не страдат.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР