ОвенПрочетете ощеЩе имате прилив на енергия и страхотно настроение днес,

...
ОвенПрочетете ощеЩе имате прилив на енергия и страхотно настроение днес,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 29 януари: Близнаци- ще изпълните целите си, приказен ден за Стрелец

Овен
Прочетете още
Ще имате прилив на сила и ужасно въодушевление през днешния ден, тъй че се оставете на течението, без доста да мислите, анализирате и изчислявате всяко едно нещо. Превърнете този ден в хубав спомен за вас и половинката ви. Сега, може да ви се отдаде опция да поемете по нов път в кариерата. Не изпускайте този късмет и проверете всички работни места, където може да просперирате. Мисълта да спечелите малко спомагателни пари може да е малко объркваща, само че няма да е невероятно. Вероятно, ще имате някои компликации с намирането на клиенти, само че терзанията ви бързо ще отминат след първите ви предоставени задължения.

 

Телец

Може би, през днешния ден ще ви се желае да сте по-социални и да прекарате повече време с приятелите ви, без да пренебрегвате колегата ви. Ще би трябвало да намерите салдото и да си разпределите времето по този начин, че да няма афектирани и ядосани. Ще имате шанс с бизнес договарянията и срещите през днешния ден. Сключените покупко-продажби ще са сполучливи и ще ви донесат добра облага. Моментът е подобаващ и да поискате покачване от шефа си. Мисълта за печелене на пари и кариеризмът ви в този момент към този момент могат да бъдат изместени от мисълта да прекарате повече време със фамилията си. Оставете за малко работата, бизнеса и сметките и се порадвайте на любите си хора.

 

Близнаци

Усещането за сигурност и поддръжка от колегата ви ще е основно през днешния ден. За вас е значимо непрекъснато да усещате наличието на колегата ви и да ви се вършат похвали по най-различни мотиви. Ще работите два пъти по-бързо и дейно от нормално и ще ви остане време, в което да се отпуснете и починете няколко часа до края на работният ви ден. Ще свършите доста повече задания, в сравнение с се чака от вас. Упоритостта с която сте фамозни, през днешния ден ще ви донесе предстоящите триумфи и облаги. Действайте по нормалния за вас метод в бизнеса – постепенно, умерено и рационално.

 

Рак

Ще се наложи да сте много гъвкави през днешния ден, с цел да се съобразите с проектите на колегата ви, без да влизате в спор. Оставете половинката ви да взима значимите решения и да се усеща като глава на фамилията. Най-вероятно през днешния ден няма сте измежду печелившите в даден спор, без значение дали сте прави и знаете всички неща по разпоредбите и политиката на компанията ви. Изчакайте по удобен интервал, в който ще може да се докажете в работата си. Днес, с лекост ще спечелите не малко пари, до момента в който си работите и се забавлявате. В момента, в който спрете да харесвате това, с което се занимавате и изгубите пламъкът в очите си и ентусиазма си, и приходите ви фрапантно ще спаднат.

 

Лъв

Направете една по-необичайна разходка измежду природата с обичания ви човек, наслаждавайки се на песента на птичките, красивата зеленина и чист въздух. Ще се заредите с доста позитивна сила и позитивни страсти. Очаквайте забележителен прогрес в кариерата ви и осъществяване на плановете ви. Ще сте център на вниманието измежду сътрудниците ви и с лекост ще влияете на мнението на близките. Не е ден за харчене на пари, тъй че се концентрирайте върху спечелването им.

 

Дева

Много е евентуално, през днешния ден да се палите от най-малкото нещо и да вдигате скандал на колегата ви, правейки от мухата – слон. Опитайте се да успокоите гнева си и да не наранявате околните си хора с остри и обидни думи. Търпението и професионализмът ви ще бъдат подложени на тестване. Възможно е да имате неточности в изчисленията, документите и сметките. Не очаквайте другите да ви оказват помощ, ще се наложи да се справите сами с всичко. Ще се наложи да се трудите настойчиво, с цел да си спечелите нужните средства за плануваното ви пътешестване през уикенда. Осигурете си добра сума, с цел да не се притеснявате за цените на стоките и услугите, които ще ползвате.

 

Везни

Днес, ще съумеете да поставите колегата си преди всичко и да покажете вашето боготворене и мощна любов. Плановете ви за бъдещето, които следва да реализирате, мощно ще ви развълнуват, защото нещата ще се развиват отлично за вас. Бъдете по-дискретни по отношение на плановете си, върху които работите, защото някой може да открадне концепциите ви. Това може да наподобява малко параноично в очите на другите, само че поради грешките от предишното ви, от които сте се опарили, мъчно може да имате доверие на хората. Използвайте бързия си финансов разум, с цел да си изиграете козовете както би трябвало, без да се издавате за мощната ръка, която притежавате. Конкурентите ви ще останат много сюрпризирани от вас, поради необичайния ви метод на деяние, който ще ви подсигурява облага.

 

Скорпион

С дребни стъпки, нещата в персоналния ви живот ще стартират да си идват на мястото. Не се опасявайте да споделите с колегата си по какъв начин се чувствате сега и какви са мислите и желанията ви за взаимния ви живот. Инвестирайте повече, работете повече и следвайте фантазиите си свързани с кариерата ви. Моментът е превъзходен да разширите бизнеса си и сферите ви на въздействие към непознати пазари. Най-вероятно печеленето на пари няма да е единствената ви цел, само че ще е значимо за вас да си поставите цел, към която да се стремите и облага, която желаете да достигнете. Отделете си малко повече за обмисляне на дейностите ви.

 

Стрелец

Очаквайте баснословен ден, който ще прекарате с вашият сътрудник. Направете всичко допустимо да подготвите хубава вечеря и приятна, сантиментална конюнктура. Ще имате шанс, защото и половинката ви ще бъде с позитивна настройка. Възможно е да бъдете извънредно неспокойни, което ще ви направи много разсеяни и мъчно ще се концентрирате върху уговорките си. Не се сравнявайте с другите и не се успокоявайте, че не сте единствените, които изостават със периодите. Вероятно, през днешния ден ще похарчите малко повече пари за излизане с ваши другари и занимания. Все отново, не прекалявайте и не си харчете парите за безполезни неща.

 

Козирог

Проблемите с парите най-вероятно ще са на дневен ред и е допустимо да имате разногласия по финансовите въпроси. Не отхвърляйте съвет от някой по-опитен и движимост по въпросите свързани със фамилния бюджет. Вероятно, денят ви няма да е доста сполучлив и работлив, само че това не значи, че всичко с работата ви е обречено. Бъдете търпеливи и нещата се оправят лека-полека. Нови запознанства с хора от вашата специалност може да ви донесат позитиви за бъдещи взаимни планове и задължения. Бъдете по-общителни и се старайте да създавате мостове и контакти с необятен кръг от хора.

 

Водолей

Заедно колегата си ще бъдете на здравословна вълна, пазарувайки единствено свежи и непреработени храни. Спортът и дългите разходки ще са приоритет за поддържането на положителното ви здраве. Вероятно, през днешния ден ще усетите, че сте на прага пред огромен скок в кариерата си, само че евентуално не всички части от пъзела са подредени към момента. Изчакайте точния миг, преди да извършите победния си ход. Използвайте силата си да се раздадете на най-много и да заработите колкото се може повече пари, с цел да си прекарате един превъзходен уикенд с шопинг с приятелите ви.

 

Риби

Някои прочувствени мемоари могат да ви навеят тъжни мисли през днешния ден. Не се вглъбявайте в това какво е било в предишното, а вместо това насочете напъните си за смяна на сегашното. Опитайте се да разнообразите ежедневните си действия и места, които посещавате с вашия сътрудник. Възможно е да настъпи прочут ужас и обезсърчение у вас, заради неразбираемата обстановка за работната ви позиция в дълготраен проект. Приемете това като тестване, след което ще сте по-силни и по-уверени. Денят ще е удобен за спомагателни доходи от заниманието и ползите ви. Наблегнете на онлайн рекламата и ще съумеете да си заработите малко странични пари.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР