ОвенПрочетете ощеЩе бъдете добри в диалога и това ще ви

...
ОвенПрочетете ощеЩе бъдете добри в диалога и това ще ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 декември: финансова несигурност за Овен, Телец- избягвайте спорове

Овен
Прочетете още
Ще бъдете положителни в разговора и това ще ви помогне изключително в фамилията, където възприятията и страстите евентуално биха могли да ви изиграят странни номера изключително през днешния ден. Навярно няма да можете да се сдържите през днешния ден, и това ще бъде повратна точка против вас, защото сътрудниците, които ви следят, могат да вдървен тази ваша уязвимост, обръщайки я в своя изгода. Може да се окажете лишени от финансова сигурност, в случай че член на фамилията ви изиска да вземе назаем забележителна сума пари. Малко евентуално е то да бъде върнато, което може да скапе връзките ви.

 

Телец

Има възможност да нахлуят подозрения във вас през днешния ден. Въпреки това не бъдете досадни, доверете се, попитайте, отворете се и ще видите, че ще разбулите онази мъгла на подозрението, която обгръща сърцето ви. Опитайте се да избегнете противоречивите разговори с началниците си през днешния ден. Това неподходящо време за вас, може да ви вгорчи целият работен ден. Всички вложения, които вършиме през днешния ден, ще изплатят по-късно положителни дивиденти. Направете това рационално и проучете другите си благоприятни условия, преди да извършите този финансов скок.

 

Близнаци

Комуникативността, веселието, заниманието и доста други приятните усеща ще ви съпътстват през този ден. Отлично време за диалог със фамилията или интимния сътрудник. Има работни преимущества, които ще би трябвало да почитате. Възможно е и да  има проблеми, които могат да доведат до смяна - да трансформират нещо в офиса, само че на първо място помислете за себе си и за бъдещето си. Във финансово отношение ви чака доста добър ден. Печалбата, която бихте могли да спечелите от вложенията си, ще ви помогне да постигнете финансовите си цели.

 

Рак

Вероятно ще избегнете доста главоболия в персонален проект. В фамилията ще извършите значим избор, може би заради непредвидени условия, които биха могли да трансформират някои от вашите към този момент изпълнени планове. Този ден ще се окаже сложен ребус. Възможно е да опитате да тествате доверието на сътрудниците си. Вероятно ще ви откажат поддръжка, но изпаднат ли неволя, всички ще тичат при вас за помощ. Ако планирате да вземете заем по персонални аргументи или за разширение на бизнеса си, този ден е подобаващият миг за кандидатстване.

 

Лъв

Може да се сблъскате с проблеми, свързани със фамилията или родственици през днешния ден. Опитайте всичко належащо, с цел да извършите верния избор и умерено да обсъдите всеки спор, който се появи. Днес ще би трябвало да изразите мненията си, в противоположен случай някой би могъл да вземе решения, които опонират на метода ви на мислене и на първо място опонират на плановете, които сте изпълнявали досега. Ако възнамерявате нещо по-конкретно, като веществен план, закупуването на къща или някои усъвършенствания в дома, ще останете извънредно удовлетворени и облагодетелствани от разпределението на планетите през днешния ден.

 

Дева

Ясността и концентрацията на отлични равнища ще ви оказват помощ да се изправите пред всяка обстановка през днешния ден. Действайте навреме, тъй като вашата астрална карта през днешния ден може да стане по-бурна и надали ще имате избор, с цел да отлагате. Не се опасявайте от нищо и това е само във ваша изгода, изключително когато ще ви тестват, с цел да потвърдят вашата преданост и непримиримост. Не се отхвърляйте тъкмо в този момент, когато влизате в скорост и имате огромни благоприятни условия. Вероятно ще имате някои позитивни финансови промени в паричния бранш. Може да се насладите на нараствания потенциал за харчене и удоволствието, което Меркурий ще ви донесе.

 

Везни

Денят няма да бъде неподходящ интервал за вас, защото ще е изпълнен с забавни обстановки и приятни събития. Но може да включва известна неустановеност за страстите, както за любовта, по този начин и за фамилните връзки. През този ден ще бъдете доста заети с работата си и това ще бъде причина за огромна горделивост за вас, само че внимавайте за конкуренцията, която ще диша безусловно във вратът ви. Ще ви бъдат дадени финансови благоприятни условия, с цел да увеличите своите бизнес резултати. Трябва да се погрижите да похарчите печелившите суми рационално, защото има възможност да влезете в преразход.

 

Скорпион

Семейните връзки ще се възползват доста от посланията на Венера. Този ден може да се окаже чудесно време за влюбените и техните сантиментални планове. Вашите професионални познания може да бъдат по-леки и по-малко следени през днешния ден, когато всички ще могат да ви се доверят. Със сигурност ще бъдете необикновен образец за тези, които са вярвали, че не можете да се справите. Специалистите по продажби и маркетинг могат да получат оферта за партньорство през днешния ден. Можете да се чувствате свободни да приемете тази оферта, защото това евентуално ще бъде единствено от изгода за вас.

 

Стрелец

Очертава се страховит ден в персонален проект. Ще бъдете съсредоточени, ясни, съответни и ефикасни в словоизлиянията си, които ще украсят като венец сантименталните взаимоотношения. Денят ще ви донесе на работното място страховит резултат, който също ще бъде огромно задоволство за вас и за хората, които работят за вас или с вас. Вие ще бъдете единствените, които ще доближат този стадий. Днес за предприемачите не е целесъобразно да влизат в партньорство, защото в бъдеще може да имате финансови проблеми. Също по този начин избягвайте към този момент да инвестирате в каквото и да било.

 

Козирог

Марс може да ви подтикне да бъдете доста дейни в агресивността си, ще би трябвало да обърнете внимание на това, което казвате и по какъв начин го казвате, тъй като разногласието може да пламне, когато минимум го очаквате. Днес напъните ви по този начин или другояче ще бъдат възнаградени по един или различен метод, тъй че не е нужно да се притеснявате прекомерно доста, в случай че работите постепенно, само че ритмично.  Защото вашата непримиримост постоянно ще се отплати обилно. Ако плащате доста повече от цената на продуктите, които сте закупили, това се дължи на високите лихвени проценти. Така че ще би трябвало да дадете приоритет на заплащането на цялостната сума, с цел да избегнете непотребни парични средства.

 

Водолей

Днес ще бъдете сюрпризирани от способността ви да реагирате вярно в персонален проект. Вашият инстинкт, вътрешен глас и разсъждения може би ще ви оказват помощ да преодолеете някои тромави обстановки, които към момента ще ви стресират. Може би през днешния ден няма да можете да дадете толкоз труд, колкото бихте желали, точно тъй като ще има някой, който ще  ви препречи пътя към професионалната ви изява. През този ден чиновниците евентуално ще пострадат от съкращения и понижения на заплатите, до момента в който работещите в частния бранш могат да създадат спомагателни облаги заради удовлетворение от страна на клиентите.

 

Риби

В фамилията, макар че се обрисуват към момента някои турбуленции, ще покажете по-голяма обич и ще можете да разберете, че главното е обичта, а не несъгласията и споровете. Вкратце, приятна фаза, само че въпреки всичко останете нащрек, тъй като някои въпросителни към момента останат. Някой от сътрудниците би могъл да ви упрекна, че сте прекомерно привързани към икономическия фактор, само че вие знаете доста добре, че вашите способи са единствено разследване от неудовлетворителен интервал, от който би трябвало да се възстановите. Преди да купите каквото и да било, помислете два пъти, дали в действителност се нуждаете от него или това е просто волност, която може да усили единствено хаоса във вашия бюджет.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР