ОвенПрочетете ощеЩе бъде трудно да общувате с хората днес. Реагирате

...
ОвенПрочетете ощеЩе бъде трудно да общувате с хората днес. Реагирате
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 октомври: Козирог- сдържайте се, Рак- бъдете по-внимателни

Овен
Прочетете още
Ще бъде мъчно да поддържате връзка с хората през днешния ден. Реагирате прекомерно доста на най-малките неща и се чувствате изцяло неразбрани. Би било добре да извършите крачка обратно, да изчистите мислите си и да започнете да подхождате към разногласията по по-спокоен метод.

 

Телец

Не всичко в персоналния ви живот върви по този начин, както бихте желали. Приятелите и фамилията имат свои лични стремежи и цели и не са длъжни да демонстрират внимание към вас. Въпреки че е мъчно, приемете, че някои обстановки няма да вървят по проект. Опитайте се да измененията гледната си точка.

 

Близнаци

Личните каузи ще вървят безпрепятствено с помощта на вашия спокоен и открит темперамент. Никакви неприятни изненади не ви чакат зад ъгъла и имате късмет най-сетне да изясните едно остаряло неразбирателство. Очевидно сте добър слушател и давате на фамилията и приятелите си чувството, че сте на същата вълна като тях.

 

Рак

Бъдете по-внимателни и не приемайте всяко малко нещо персонално. Помислете какво е в действителност значимо в живота – хармоничните връзки със фамилията и приятелите. Покажете на най-близките и най-скъпите си какъв брой доста значат за вас.

 

Лъв

Реагирате раздразнително към хората в персоналната си сфера. Това ви кара да трансферирате неприятното си въодушевление върху другите. Приятели и родственици явно се усещат отблъснати. Сдържайте се и бъдете обективни и справедливи, даже в случай че ви е мъчно.

 

Дева

Роднините и приятелите може би изпитват компликации с вас и назад. Сложете завършек на това взаимно възприятие на отчаяние, бъдете почтени със себе си и помислете за компромис по някои точки. Разговорът с хората, с цел да се изяснят нещата, също е огромна помощ. Гледайте на днешната отрицателна атмосфера като опция за трайно разрешаване на спорове.

 

Везни

Изглежда фамилията ви не ви поддържа толкоз, колкото нормално. Вместо това те са сериозни понякога. Не преминавайте в атака, а слушайте деликатно какво приказват. Кой знае, може възраженията им да са основателни. По-добре е да обсъдите някои неща с другари.

 

Скорпион

Трябва да ревизирате дали вашият сътрудник е в въодушевление за завършения. Ако има и минимален симптом, че той или тя споделя вашата жадност за деяние, би трябвало да изживеете сегашната си сила дружно. Независимо дали е сантиментално или еротично.

 

Стрелец

Вашите мисли рядко са били толкоз ясни и в естетика. Проблемите във взаимоотношенията, които допреди малко изглеждаха непреодолими, в този момент се позволяват без спомагателни причини. Дойде време за възкръсване на персоналните връзки.

 

Козирог

Вашият обществен живот би трябвало да претърпи известна турбуленция. Чувствате се подценени от другари и семейство или даже влизате в разногласия с тях. Погледнете сериозно към себе си - може би желаете прекалено много от околните си. Сдържайте се малко и решете проблемите, като говорите с тях, вместо да се пробвате да действате по собствен метод.

 

Водолей

Трябва да се изправите пред вътрешно тестване на силата, непрекъснато притиснати от проблемите на други хора. Те може даже да наранят възприятията ви или да ви разстроят. Вземете градивен метод към тази сложна обстановка, като я видите като опция да укрепите личната си позиция.

 

Риби

Ако сте възнамерявали да подновите остарели другарства или да разрешите спор, само че не сте знаели по какъв начин да го извършите, в този момент е най-хубавият миг да загърбите опасенията си и да продължите напред. Ще бъдете добре пристигнали и ще ви бъде простено и ще се радвате, че сте създали първата крачка.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР