ОвенПрочетете ощеПодарете на близките си вниманието, от което имат нужда

...
ОвенПрочетете ощеПодарете на близките си вниманието, от което имат нужда
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 декември: Овен- обърнете внимание на близките, Телец- ще бъдете креативни

Овен
Прочетете още
Подарете на околните си вниманието, от което имат потребност през днешния ден. Не позволявайте да отмине денят, без да им кажете, че ги обичате. Вие сте виновни за личните си усеща. Не играйте ролята на жертва. Само ще изпитате повече болежка и възмущение по-късно. Бъдете мощни, с цел да се конфронтирате по отношение на сериозен проблем, който би трябвало да бъде позволен.

 

Телец

Днес може да сте цялостни с изобретателни хрумвания. Не е нужно доста, с цел да развихрите въображението си и тъкмо в този момент може да сте изпълнени с забавни наблюдения и фантазии. Може да имате визия за нещо, което желаете да създадете. Или може да измисляте занимателни вицове и да споделяте чудновати истории с близки и другари. Нека вашите хрумвания се разлеят и ги изразявайте с ненаситност.

 

Близнаци

Много е евентуално да  имате опцията да напътствате някого. Може би ваш близък  минава през някои провокации в сантименталния си живот. Ще желаете да развеселите този човек, като го изведете на вечеря. Насърчете околните си да споделят паниките си и да се разкрият пред вас. Ще имате някои потребни препоръки, които да им дадете.

 

Рак

Подпалете вътрешното си Аз през днешния ден, с цел да демонстрирате силата си да побеждавате. Създайте огън от интензивност, който отделя доста топлота за хората към вас. Някои може да не са в положение да стоят прекомерно близо в този миг, само че не се тормозете, това е техен проблем, не ваш. Ключът за вас е през днешния ден да бъдете себе си. По този метод ще привлечете тези, които се любуват на мощната топлота.

 

Лъв

Ще се опитате да отвърнете на потребностите на другите и това ще ви направи доста уважавани. Това ще бъде едната страна на монета през днешния ден, другата ще бъде разочарованието, че сте помогнали, само че и подминати. Усърдието ви ще бъде възнаградено чак през вечерта, когато някой ще желае да ви направи дребна изненада. Този жест ще ви достави голямо задоволство.

 

Дева

Днес, най-вероятно ще се сблъскате с прекалено много проблеми. Навярно, ще срещнете враждебността на някой ваш благодетел. Опитайте се да вземете най-важните и належащи решения за всекидневието си, само че изоставете всички въпроси, които не са незабавни и могат да бъдат отсрочени за на следващия ден.

 

 

Везни

Трябва да се опитате да употребявате това, с което разполагате, като имате поради през какво ще преминете. Последиците от вашите дейности би трябвало да са ви ясни, даже въз основа на вашият опит. Ако ви липсва задоволително житейски опит, деликатно обмисляйте всяка една ваша постъпка и се пробвайте да дадете ново име на бъдещето си.

 

Скорпион

Вероятно, през днешния ден ще срещнете човек, който ще накара сърцето ви да бие по друг метод - трепетно. Но наподобява ще изпитате боязън да се изправите очи в очи, споделяйки съкровените си усеща. Колкото по-искрени сте, толкоз по-лесно ще ви бъде да сте уверени и решителни през този ден. По този метод никой няма да отхвърли опцията да изразите себе си.

 

Стрелец

Денят ви ще протече доста по-спокойно. Въпреки това се пробвайте да намерите точката на баланс, към която следва да се придържате. Вероятно, преживелица с ваш непосредствен другар ще ви подскаже, че салдото е нужен. Ще имате големи благоприятни условия да стигнете до най-високите си върхове. Все отново се съобразете с някои свои качества, без да ги надценявате или назад.

 

Козирог

Може би, ще очаквате доста повече от хората към вас, без да сте положили и грам старания, с цел да решите някои проблемите между тях. Изглежда, ще започнете да се вините, че не сте били толкоз положителни, колкото сте си мислили, само че през днешния ден ще имате опцията да оправдаете себе си посредством делата си.

 

Водолей

Опитайте да се подложите на тестване, влизайки в обувките на някой комплициран и уединен човек. След този тест може би ще имате мотив за размисъл, тъй като някой ден ще ви сполети злокобната самотност, само че вие ще сте готови да не се стигне до това безумство. Вероятно доста хора няма да откликнат на вашите молби през този ден.

 

Риби

Вероятно, ще бъдете затрупани с куп задания през днешния ден и ще се наложи да  вършите няколко неща по едно и също време, само че това няма да се окаже проблем за вас. Съсредоточете се върху това, което е предпочитано и просто започнете от него. Ако през днешния ден сте поели значим ангажимент, ще бъде от значително значение да го спазите. Най-добре е да се погрижиш единствено за едно нещо, като го правиш по верния метод.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР