ОвенПрочетете ощеПартньорът ви може да измисли дива идея, която да

...
ОвенПрочетете ощеПартньорът ви може да измисли дива идея, която да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 30 юли: Романтична изненада за Риби, Козирог- Не се разочаровайте

Овен
Прочетете още
Партньорът ви може да измисли дива концепция, която да възпламени въображението ви. Това може да е най-страстният ден, през който сте минали. Ако сте необвързани, помислете за сериозен ангажимент. Бъдете деликатни в трафика през днешния ден. Въпреки че сте мислили за пътешестване, през днешния ден просто не е най-хубавият ден за това. Числата 39 и 33 са вашите щастливи цифри за деня. Не купувайте транспортно средство през днешния ден.

 

Телец

Бракът или връзката ви ще преминат през комплицирана фаза през днешния ден. Може да имате дребни разногласия с колегата си, които могат да доведат до съществено противоречие. Ще би трябвало твърдо да отстоявате позицията си, в случай че желаете да разрешите нещо. Юпитер не ви изпраща никакви щастливи трептения през днешния ден. Не участвайте в игрите за шанса.

 

Близнаци

Навярно ще бъдете господари в обществените обстановки или обществени събития. Ще прекарате прелестно време в диалози с хората и да се запознаете с нови хора през днешния ден. Ще се чувствате добре и на всички места към вас има позитивна сила. Пътуването ще ви подсети за цялата хубост, която светът може да предложи. Приемете го с отворени прегръдки.

 

Рак

Може да се окажете прекомерно уловени с ново занимание или фикс идея, които изцяло оставят колегата ви. Вашият сътрудник може да не е доста склонен по избрани въпроси, само че просто ще чака опцията да ги обсъдите. Придържайте се да ходите пешком през днешния ден. Луната ви изпраща някаква странна сила и би било най-добре, в случай че не пътувате през днешния ден. Ако сте част от опцията за бизнес вложение, тогава ще имате доста шанс с вашия бизнес инициативи.

 

Лъв

Днес има страхотна опция за романтика, посочена във вашата звездна карта. Партньорът ви ще има приятна изненада за вас. Не се опасявайте да извършите идната стъпка във връзката си. Енергията, която Венера ви изпраща, ще ви направи малко по-отговорни с парите си. Денят ще ви донесе умен урок, от който би трябвало да се научите. Числата 9 и 87 са вашите щастливи цифри.

 

Дева

Ако към момента сте необвързани, би трябвало да резервирате почивните си дни за запознанства и купони. Излезте и се забавлявайте. Много евентуално е да срещнете някой, който споделя вашите ползи и пристрастености. Бъдете подготвени за всевъзможни динамичности и обстановки през днешния ден. Пътуването може да бъде много стресиращо, изключително в случай че пътувате с група хора. Числото 9 е вашето щастливо число през днешния ден.

 

Везни

Ако сте самотните този ден не е подобаващ миг да влезете в персонален ангажимент с някой, който харесвате. Отложете всевъзможни проекти за ухажване или сантиментални оферти. Днес ще почувствате доста благополучие и това е по този начин, тъй като планетата, която ръководи шанса, Юпитер, ви изпраща добра сила през целия ден.

 

Скорпион

Вие и вашата половинка може да копнеете за ново прекарване. Ще се нуждаете от провокации и ентусиазъм и през днешния ден е идеалният миг да го осъществите. Планирайте сантиментална отмора или просто намерете нови места за вашите сантиментални прекарвания. Ако пътувате сами, може да изпитате известно безпокойствие. Опитайте се обаче да мислите позитивно. Днес ще имате доста шанс в доста аспекти от живота си, само че не и във финансово отношение.

 

Стрелец

Днес вашият сътрудник ще бъде в доста сантиментално въодушевление. Ще започнете да мислите да за бъдещето ви и ще почувствате, че това бъдеще е много ярко. Пригответе се за някакво равнище във вашата връзка. Любовта ви към обичаният ще става все по-силна и по-силна. Бъдете подготвени за обстановки, в които ще би трябвало да плащате за неща, за които не сте мислили. Пътуването носи доста скрити разноски. С Юпитер ви изпраща добра сила, тъй че числата 38 и 12 ще ви донесат доста шанс.

 

Козирог

Може да се чувствате раздрани сред потребностите на вашето семейство и условията на вашия любовен живот. Нежността ще бъде най-хубавият ви съдружник през днешния ден, когато в любовта зародят стресови обстановки. Днес е най-хубавият ден да пътувате на всички места. Ако употребявате колата си през днешния ден, не се разочаровайте, в случай че попаднете в запушване. Юпитер ще ви носи шанс. Обърнете внимание на числата 34 и 49.

 

Водолей

Днес е допустимо да имате различия с вашата половинка по много наболели въпроси. Преценете деликатно, кои полезности са в действителност значими за вас, гледайки от какво можете да се лишите в името на любовта. Ще се сблъскате с доста отрицателни и отрицателни реакции. Опитайте да се отпуснете през днешния ден. Числата 10 и 38 ще бъдат вашите щастливи цифри за деня.

 

Риби

Вашият обичан човек може през днешния ден да ви изненада с едно сантиментално пътешестване. Действайте радостно, признателно и ненадейно, без значение от това, което е планувано. Половинката ви ще бъде изпълнена с положили доста мисли. Отличен ден за вложение и покупки. Числата 49 и 32 са вашите щастливи цифри за през днешния ден.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР