ОвенПрочетете ощеОтстраняването на задълженията е възможно най-рано през деня, защото

...
ОвенПрочетете ощеОтстраняването на задълженията е възможно най-рано през деня, защото
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 2 октомври: Овен- бъдете внимателни, добри новини за Телец

Овен
Прочетете още
Отстраняването на отговорностите е допустимо най-рано денем, тъй като ще има опция да се забавлявате по-късно и няма да желаете да ги пропуснете. Завършването на дребните ежедневни неща може да отнеме повече време, в сравнение с сте очаквали. Придържайте се към работните си проектите, които сигурно ще ви бъдат от изгода. Възползвайте се от креативната си фаза и дайте максимумът от себе си на работното място. Бъдете изключително деликатни във връзка с финансите. Не е целесъобразно да влагате средства за неща, които няма да ви дават наслаждение и изгоди.

 

Телец

Правете единствено неща, които ви носят персонално наслаждение. Посланието на този ден значи, че имате цялостно право и всяка причина да поставите личните си потребности и стремежи преди всичко. Днес всичко е за вас. Ден на решенията и позитивните достижения. Очаквайте  положителни вести, свързани с ръководството на трудовата ви активност, които ще се отразят позитивно във вашия трудов бранш. Вероятно ще имате някои позитивни финансови промени в живота си през този ден. Възползвайте се оптимално от финансовата си независимост.

 

Близнаци

Нека другите да се оплакват, че светът е неправдив и че нищо в никакъв случай не им върви както би трябвало. Докато те тънат в самосъжаление, вие безшумно ще се възползвате от новите благоприятни условия, които ориста ви изпраща. На работното място имате късмет да съумеете, само че ще се наложи да преодолеете известни трудности. Определете целите си вярно и всичко ще бъде наред. Финансовото ви положение се обрисува да бъде стабилно. Ще имате шанса да увеличите приходите си, който ще ви обезпечи нужното парично благополучие.

 

Рак

Може да не сте съгласни с това, в което някой има вяра, само че всички отново можете да намерите общ език. Вътрешното  напрежение, което съществува сред вас, може да бъде изобретателно, в случай че се ръководи по рационален метод. Вероятно ще настъпи безпорядък на работното място, недоразумение с сътрудници и шефове. Няма място за суматоха, приемете нещата такива, каквито са. Не си правете смешки с шансът си, като търкате на лотарийни билетчета, да вземем за пример. Проиграването на суми в близкото казино, може да докара до финансова съсипия.

 

Лъв

Не се заемайте с нови отговорности през идващите 24 часа, защото имате премного такива. Очаквайте краткотрайни неуспехи на работното място, които може да провокират безпокойствие през целият работен ден. Бъдете уравновесени, каквото и да се случи. Добро  време за заеми и заеми. Днес е отлично време да се отървете от движимости, които не употребявате - обявете ги за продажба. Много добър ден  за вложения.

 

Дева

При никакви условия не би трябвало да се съгласявате да играете поддържаща роля, нито в персоналния си живот, нито в работата. Това ще значи, че можете и би трябвало да поемете командването и да извършите това, което е най-хубавото за вас персонално. Бъдете водач, а не почитател. Очертава се доста под напрежение ден за тези, които работят в областта на услугите, занимавайки се с обслужването на клиенти. Въздържайте се от прочувствени прояви. Денят е удобен за пазаруване и вложение в недвижими парцели. Ще имате триумф в продажбите и в случай че се движите в този бранш, ще увеличите приходите си.

 

Везни

Може да сте склонни да вярвате, че приятелят или сътрудника ви е разочаровал, само че в действителност ли очаквате прекалено много от тях? Най-вероятно е второто, тъй че запазете мислите си за себе си или може да ги настроите против себе си. Отношенията сред вас и сътрудниците ви ще претърпят известни земетресения. Направете допустимо повече взаимни отстъпки, с цел да избегнете възможни спорове. През този ден ще сте наясно от нуждата да планирате своето финансово бъдеще. Изчислете плануваните разноски и организирайте финансите си като цяло.

 

Скорпион

Някой ще пристигна при вас търсейки подпомагане от вас. Правете каквото можете, само че не обещавайте, че ще се справите - планетите предизвестяват, че може да имате проблеми и с това. Днес, може да се наложи да разчистите работното си място и да изхвърлите куп ненужни документи, бележки и хвърчащи листчета. Не забравяйте да се погрижите и за компютъра ви като изтриете към този момент ненужните файлове. Добре ще е да се разплатите с всички хора, на които дължите пари и да върнете заемите си, с цел да започнете на чисто да разполагате с бюджета си към този момент по доста по-мъдър метод.

 

Стрелец

Уверете се, че сте уверени, преди да коментирате, каквото и да е било през днешния ден. Ако кажете нещо „ накриво “, което може елементарно да бъде тествано, е малко евентуално да извършите репутацията си доста добра. Помислете, преди да кажете или не говорите въобще. Възможно е да зародят редица незначителни проблеми по време на работа. Такива на пръв взор дребни премеждия могат попречат да си свършите работата съответно. Стабилност във финансовият бранш. Спокойно може да похарчете пари за едно пътешестване или приятна вечеря в изтънчен ресторант. Забравете за хазартно забавление!

 

Козирог

Изглежда, че през днешния ден е един от интервалите, когато нищо не може да се обърка за вас и може да сте прави във всяко едно отношение. Но това не е покана за мятане на предпазливостта напразно. Очертава се един „ заоблачен “ ден на работното ви място. Вероятно, ще бъдете притиснати да извършите неща, с които не сте съгласни, само че системата ви принуждава да извършите. Избягвайте да подписвате контракти и съглашения през днешния ден, защото някой, който мислите за ваш другар може да ви измами и да загубите вложените пари.

 

Водолей

Каквото и да търсите да извършите положително за околните си хора, вие ще извършите тъкмо противоположното. Защото сте в едно от противоположните си настроения. Така че бъдете деликатни без да прекалявате с даването на непоискано положително! С каквато и активност да се занимавате, то денят ви ще бъде доста работлив. Рецептата за триумф ще е у вас, тъй че използвайте всичките си познания и запаси. Включването в курсове за непознати езици ще е най-хубавата инвестиция за вас. Особено, в случай че ви следва промяна на длъжността с по-висок пост, езиците и цифровите компетентности ще са наложително изискване.

 

Риби

Обикновено не ви пука ни минимум дали другите хора са съгласни с това, което вършиме, само че през днешния ден Слънцето минава през вашия противопоставен знак, значимо е да получите утвърждението на околните и приятелите. Все отново не им давайте право да ви постановат несъгласие. Грижите, които влагате в инспекцията на обстоятелствата и детайлностите, няма да бъдат пропилени. Малко комплициране към взаимните разноски изисква вашето внимание. Докато решавате този съответен проблем, може да забележите нещо, което скоро е било подценено и това може да ви спести доста пари.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР