ОвенПрочетете ощеОтносително благоприятен месец за вас. Независимо дали сте във

...
ОвенПрочетете ощеОтносително благоприятен месец за вас. Независимо дали сте във
Коментари Харесай

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец ОКТОМВРИ

Овен
Прочетете още
Относително удобен месец за вас. Независимо дали сте във връзка или сега не сте обвързани, продължете с позитивна вероятност, тъй като вашият сътрудник, вашето семейство и приятелите ви разчитат на вас за морална поддръжка. Не забравяйте, че оптимизмът е една от многото характерности, които ви вършат магнетични, както за вашите близки, по този начин и за евентуалните сътрудници.

През първата десетдневка на месеца, ще имате опция да разгърнете целият си професионален капацитет. Към  средата на октомври има огромна възможност да бъде увеличена заплатата ви, стига да се справяте с някои незавършени работни задължения.

Октомври ще стартира евентуално мощно, що се отнася до вашите финанси, само че това не значи, че би трябвало да влизате в рискови бизнес покупко-продажби. Ако планирате да инвестирате спестяванията си, не забравяйте да прецените опциите си, с цел да избегнете неприятните изненади. 

 

Телец

Въпреки вашите най-хубави старания, в случай че не сте имали шанса да го намерите, не се чувствайте обезсърчени, защото любовта скоро ще се обади. Ако имате връзка, може да имате някакво неразбирателство с колегата си. Не се тормозете, защото трудностите евентуално ще отшумят и ще можете да се концентрирайте върху това, което е в действителност значимо в една връзка, към края на месеца.

През месец октомври, бихте могли да засилите вашите упоритости за реализиране на по-високи цели и успеваемост. Към края на месеца, работата евентуално ще ви се стори прекомерно скучна.  

Вероятно приходите ви ще се усилят през този месец, само че също по този начин има възможност да понесете и някои непредвидени разноски. Няма потребност да се паникьосвате, тъй като финансово ще останете в доста постоянна позиция.

 

Близнаци

Топли връзки могат ще се разпалят пред октомври. Този месец ще бъде напълно на ваша страна и се чака взаимоотношенията ви да бъдат хармонични. Благоприятно време за обич и романтика през първите. През втората и третата седмица ще се даде късмет на влюбените да осъществят повече от фантазиите си. Неангажираните да имат подготвеност за нови оферти към края на този месец.

Ще бъдете доста виновни за вашето благоденствие. Бъдете положителни и не се тормозете, тъй като през днешния ден би трябвало да се насладите на живота.

Месецът наподобява, че ще бъде удобен за вас от финансова или бизнес позиция. Ако от дълго време желаете да започнете нов бизнес, това може да е подобаващият миг да го извършите. Меркурий ще ви поддържа през целият  октомври.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР