ОвенПрочетете ощеОт решаващо значение е да си зададете въпроса, защо

...
ОвенПрочетете ощеОт решаващо значение е да си зададете въпроса, защо
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 май: Козирог- вземете се в ръце, разправии с колегите за Рак

Овен
Прочетете още
От решаващо значение е да си зададете въпроса, за какво когато не вършиме някои неща, от които се страхувате, стартирате неумишлено да саботирате връзките си, проектирайки всевъзможни негативи върху колегата си. Възможно е да разговаряте с някои сътрудници, с които можете да работите в близкото обозримо бъдеще, с цел да ви оказват помощ да постигнете проектите си. Протегнете длан и дано интуицията ви води. Напоследък евентуално харчите доста повече, в сравнение с може да си позволите. Ограничете това, като си съставите и се придържате към месечния бюджет, и лист за извършване на покупки.

 

Телец

Уверете се, че поддържате връзката си с онази искра, която ви кара да се вълнувате и да се интересувате от половинката си. Толкова доста връзки в последна сметка се провалят, тъй като романтичността гасне от материалният пласт на възприятията. Най-вероятно ще бъдете напрегнат при общуването с съвсем всички сътрудници. Ако не чувствате напрегнати през днешния ден, най-добре ще бъде да си вземете болничен или отпуск. Желателно е да стартирате новите си планове за вложения изключително през днешния ден. Паричните потоци ще са интензивни. Препоръчително е да следите разноските да не изпреварят приходите.

 

Близнаци

Конфигурацията Юпитер с Меркурий акцентира смисъла на склонността към ежедневните ви аспекти, които са свързани с построяването на здравословно и сполучливо сантиментално партньорство.  Днес, ще си заложите доста нови работни задания, които да свършите до края на седмицата. Очаква ви доста динамичен ден с много пътешестване и служебни срещи. Вашата амбициозност ще ви донесе невероятна опция за доста висока облага през този ден. Успехът ще е с вас, тъй че извлечете максимумът от този удобен за вас ден.

 

Рак

Юпитер ви припомня, че с цел да може да има пълноценна обич, която да бъде основата или най-малко една от основите на вашето сантиментално партньорство, е належащо вие и вашият сътрудник да имате общи полезности. Не са изключени дребни разправии с сътрудниците ви. Продължете да работите в същата посока без да се съмнявате в уменията и опциите си. Финансовото ви положение ще е устойчиво, в случай че не си наложи да вършиме спешни поправки. Деловите партньорства ще се стабилизират. Не бързайте да приемате първата отправена ви оферта.

 

Лъв

Венера ви слага запитване - Как можете да развиете съглашение с колегата си, при което обещавате да бъдете транспарантни и почтени един с различен, като в същото време държите дистанцирано един от различен?  Много е евентуално да бъдете подложени на критика през днешния ден. Не изпадайте в гняв и не се карайте с сътрудниците, с които работите всеки ден. Приемете забележките като градивна рецензия. Днес, евентуално ще се наложи да балансирате с финансите си. Не сте в изключително удобен интервал по отношение на паричният ви статус. Не се отчайвайте, предстоят ви доста по-добри дни.

 

Дева

Позволете си през днешния ден качествено време, с цел да попълните енергийните си запаси и да се освежите. Това ще ви даде способността да дадете още и още повече на обичаният човек.  Много е евентуално да усетите дискомфорт и напрежение на работното ви място, който ще е подбуден от казването на някои неуместни истини. Бъдете добър слушател, вместо деен представител през днешния ден. Семейните разноски за артикули може да се окажат много по-големи от упованията ви. Разположението на планетите ще ви предразположи към много непланувани покупки.

 

Везни

Погрижете се за потребностите и желанията на вашия сътрудник и имайте способността да извършите взаимни отстъпки, когато е належащо. Също по този начин въведете колегата си във вашия персонален - вътрешен свят, с цел да не се чувствате изцяло отдалечени. Навлизате в доста удобен интервал за кариерата ви. Възползвайте се от преимуществото, което ви се дава и се докажете като отличен специалист в работата ви. Не се обрисува слънчев ден по финансовите въпроси. Възможно е да зародят непредвидени проблеми с разплащанията. Въпреки това до сериозни обстановки, надали ще се стигне.

 

Скорпион

Днешната планетарна настройка акцентира, че е належащо да се погрижите за вашите потребности, позволете си престой просто, с цел да си починете и да бъдете по-уединени. Вероятно, през днешния ден ще останете разочаровани от някои обстановки на работното си място. Опитайте се да игнорирате отрицателните си мисли, тъй като сами ще се неуспехите. Вашият приток на пари може да бъде муден и да не дава отговор на упованията ви за този ден. Трябва да избягвате огромните разноски и да се опитате да спестите пари колкото е допустимо повече за идните дни.

 

Стрелец

За да имате същинска фамилиарност и дълбочина във връзката си, ще бъде належащо да се чувствате сигурни във връзката си и да имате доверие на колегата си, с цел да споделите част от себе си - своето съзряване. Днес ще намерите най-прекият път за решаването на даден проблем. Ще постигнете високи резултати, само че умората незабелязано ще се натрупа. Възможно е да има някои забавяния на финансовите облаги, които очаквате. Неочакваните наложителни разноски могат в допълнение да изпразнят вашия портфейл.

 

Козирог

Малцина от вас постоянно желаят връзките им да бъдат лесни и да вървят безпрепятствено, без в действителност да имат предпочитание да положат същински старания, с цел да накарат нещата да работят. Вероятно през днешния ден ще се наложи да се вземете в ръце. Отстоявайте вашата позиция, без значение от мнението на сътрудниците ви. По този метод ще получите мечтаното морално заплащане. Приходите ви през днешния ден ще са отражение на усиленият ви труд. Ще сте удовлетворени от извоюваното и умерено може да се възнаградите с нещо доста мечтано.

 

Водолей

Вашият сантиментален живот изисква да посветите време, сила и обич. Именно методът, по който взаимодействате с колегата си във вашето всекидневие, ще дефинира дълготрайния темперамент на вашето партньорство. Вероятно ще бъдете в тясно съдействие с терзанията си. Освободете се от страховете си, с цел да не вземат превес над вас. В случай, че сте в затруднено финансово състояние, изчакайте този неподходящ интервал и си спестете парите за бъдещи по-добри покупко-продажби и покупки.

 

Риби

Днес би било отлично време за вас е намирането на салдото сред прошката и компромисите като способи на битие. Това е извънредно значимо, с цел да сте сигурни, че ще имате крепки взаимоотношения. Внимавайте по какъв начин поддържате връзка сътрудниците и клиентите ви през днешния ден. По-консервативните ви събеседници може да се почувстват афектирани и наранени от някои ваши мнения. Вероятно, постоянно се питате дали парите, които печелите ви носят задоволство. Открийте пристрастеността си и отдайте цялата си сила в това, без значение от размера на заплащането.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР