ОвенПрочетете ощеМоже да се наложи да забавите малко темпото днес.

...
ОвенПрочетете ощеМоже да се наложи да забавите малко темпото днес.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 25 септември: Лъв- доверете се на инстинктите си, Скорпион- днес ще бъдете бунтари

Овен
Прочетете още
Може да се наложи да забавите малко темпото през днешния ден. Действайте малко по малко и бъдете търпеливи. Напоследък работите доста интензивно и имате нужда от отмора. Вашето тяло ще ви благодари за това. Една разходка в парка може да ви помогне да поддържате здравето си.

 

Телец

Предизвикайте себе си, като научите нещо ново. Може да е ново занимание или ново умеене. Ще се насладите на умствената стимулация, до момента в който пробвате нещо, което в никакъв случай не сте правили. Ще имате задоволително време и сила за това и може да се употребява от това по повече способи, в сравнение с можете да визиите.

 

Близнаци

Този ден ще ви донесе доста позитивност в живота ви. Може да изпитате мисловно израстване или да получите на финансите. Дори обществените ви живот ще бъде доста по-вълнуващ. Вашият любовен живот също може да цъфти, в случай че сте във връзка, очаквайте по-любяща и интимна връзка с колегата си.

 

Рак

Този път може да се почувствате малко мързеливи, само че това е добре. Понякога би трябвало просто да се насладите на безшумно време сами и да не вършиме нищо, обвързвано с персоналните ви ползи. Може да има време, когато не ви се прави нищо, само че това не значи, че ще забравите за себе си.

 

Лъв

Може да се почувствате комплицирани по отношение на несъмнено решение, което би трябвало да вземете. Доверете се на инстинктите си. Ако не можете да вземете това решение, това може да ви накара да се почувствате по-зле. Следвайте интуицията си, тъй като тя ще ви насочи в вярната посока.

 

Дева

Денят ще бъде изцяло идеален за задачите ви. Напомнете си обаче, че пътят към задачите ви не е елементарен, тъй че бъдете търпеливи. Социално интензивният ви живот ще бъде задоволителен през днешния ден. Може да се очаквате поканени на доста обществени събития. Отделете това време, с цел да се забавлявате с приятелите и обкръжението си.

 

Везни

Може би е време да започнете да организирате дома си. Можете да пренаредите мебелите в хола си или да организирате дрешника си. Можете също по този начин да изхвърлите нещата, които са счупени или към този момент не ви трябват. Това освен ще освежи дома ви, само че и ще усъвършенства настроението ви.

 

Скорпион

Днес може да се почувствате малко непокорен. Всичко е наред, стига да се отнасяте с уважението към другите. Вашият любовен живот ще бъде трогателен този месец, така като  неангажираните може да срещнат някои забавни хора, които могат да са евентуални любовни попадения.

 

  Стрелец

Това е най-хубавият миг да бъдете по-меки или непринудени и да не позволявате на напрежението да ви въздейства доста. Отделете малко време за отмора. Насладете се на пресен въздух по опция. Отделянето на отмора може да ви помогне да се концентрирайте повече върху предпочитаните си.

 

  Козирог

Може да изпитате известно прочувствено напрежение през този ден. Отделете малко време за медитация. Може да ви помогне да се отпуснете и да успокоите мозъка си. Може да се наложи да вземете някои значими решения, само че не е нужно да се притеснявате, тъй като ще има хора, които ще ви оказват помощ.

 

Водолей

Здравето ви може да пострада, в случай че не вършиме повече физически действия. Опитайте с ново занимание навън, разходете се в парка или отидете на туризъм в планината. Ако ви е мъчно да го извършите, помислете за упражненията на закритото.

 

Риби

Вашето семейство може да помогне с някои финансови въпроси. Може да се радвате на по-добри финанси заради поддръжката. Обърнете внимание на любовта на живота, защото може да имате известно напрежение сред вас и колегата ви. Въпросът, обвързван с работата, може да е повода за това напрежение.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР