ОвенПрочетете ощеМоже би сте малко прибързани. Има някои въпроси, които

...
ОвенПрочетете ощеМоже би сте малко прибързани. Има някои въпроси, които
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 3 февруари: Овен- прекалено сте прибързани, Телец- не съжалявайте

Овен
Прочетете още
Може би сте малко прибързани. Има някои въпроси, които безусловно не можете да отлагате, само че и не се отнасяйте по този начин, като че ли не ви е грижа за резултата. Не изхвърляйте значими благоприятни условия да вземете решения, да разберете до кого сте в действителност, само че и какви са възприятията ви и възприятията ви за това.

 

Телец

Опитайте се да намерите решение за обстановка, която ви изтезава доста и за която знаете, че няма да може да ви донесе вярното благополучие, това, което търсите. Също по този начин ще бъде значимо да не съжалявате, по-добре да имате скрупули. Имате няколко благоприятни условия и би трябвало да изберете тази, която ви кара да се чувствате най-уверени и спокойни, а не тази, която ви основава най-вече паники и неща за извършване.

 

Близнаци

Не удължавайте доста инерцията си, а по-добре се пробвайте да се заемете по всички вероятни способи. Благодарение на упоритостта, която проявявате в последно време, ще можете да дадете нов подтик даже на това, което наподобява остаряло. Просто би трябвало да вярвате повече в това и да си поставяте краткосрочни, постижими и съответни цели, които да ви подтикват до степен да ви създадат по-автономни, без да зависи от другите и техните въздействия.

 

Рак

Вече не е време да се оправдавате. Поведението, извършено напоследък, би трябвало да бъде преразгледано и преоценено, изключително в светлината на това на другите. Вие не постоянно сте били безупречни, както бихте желали да имаме вяра. Не е неточност да се поставите на равнището на околните си.

 

Лъв

Нещата ще би трябвало да станат доста по-сериозни и вие самите ще би трябвало да станете по-уверени. Домашната работа може не постоянно да е това, което очаквате, изключително във връзка с ангажираността. Дори да сте организирали живота си по подобен метод, че да се стараете по-малко, това не значи, че не би трябвало да се сблъскате с действителността рано или късно.

 

Дева

Организацията ще бъде слаба през днешния ден, защото сте изцяло способни да планирате, само че не и да изпълнявате. Ще срещнете доста компликации в диалозите с хора, които  не са на вашето мнение и това ще ви загуби повече време, което бихте могли да отделите, с цел да получите резултати. Във всеки случай това ще бъде главният възел на програмата.

 

Везни

Позволете на другите да вземат участие във вашите хрумвания, в противоположен случай няма да имате време да ги реализирате. Дори в случай че в този момент сте изцяло наясно с всичко, което можете да извършите, не можете да държите ръководството на всичко съсредоточено във вашите ръце. Трябва да го преодолеете и да потърсите поддръжката на другите.

 

Скорпион

Приели сте всичко, което се върти към вас, за даденост, мислейки, че можете да постигнете повече единствено със личните си сили. Всичко това може да бъде наказателно за идващите няколко дни, в които вашето безучастие ще излезе нескрито и няма да можете да извършите нищо друго, с изключение на да признаете грешките си. Ще бъдете изоставени, само че това би трябвало да е тласък да се държите по-добре.

 

Стрелец

Опитайте се да се концентрирайте повече върху персоналните си умения, тъй като никой няма да може да разчита на себе си, повече от вас самите. Време е да организирате по-добре желанията си. Има някои, които могат да бъдат направени елементарно, с ангажираност и неизменност. Може би ще го имате по-късно, само че в това време би трябвало да постигнете доста други задоволения. 

 

Козирог

Имате доста тласъци през това време, само че не можете да се концентрирайте единствено върху един въпрос. Това може да е единственото едва място. Вие се страхувате от това, което хората към вас могат да си помислят, изключително откакто може да загубите някакъв консенсус. Но понякога би трябвало да помислите дали имате смелостта да се противопоставите на стандартите.

 

Водолей

Денят ще донесе подписа на огромна сила, увереност, построена от непримиримост, само че също и от разтегливост и просветеност. Жалко обаче, че страстите могат да бъдат толкоз интензивни, че да ви подведат, да ви създадат импулсивни на моменти, от време на време буйни и вълшебен. Като цяло ще имате ден, който ще ви накара да се почувствате живи, в контакт със себе си.

 

Риби

Може да не сте имали верния контакт с някои хора, само че това не значи, че би трябвало да се откажете от всичко, което сте подготвили досега. Трябва да зададете още един въпрос на виновните. Предоставихте не малко компликации на тези, които се обърнаха против вас, само че това може да не е задоволително, с цел да дефинира триумфа на всички ваши бъдещи планове. Изисква се и малко шанс. Този, който ще имате през днешния ден.  

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР