ОвенПрочетете ощеЛошите времена са също толкова част от една връзка,

...
ОвенПрочетете ощеЛошите времена са също толкова част от една връзка,
Коментари Харесай

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец ФЕВРУАРИ

Овен
Прочетете още
Лошите времена са също толкоз част от една връзка, колкото и положителните времена. През февруари ще се наложи да се научите да гледате на нещата от позиция на колегата си, да признавате всевъзможни непозволени дейности и да се учите от грешките, които сте създали. Трябва да имате опрощаващо сърце, с цел да накарате връзката ви процъфтява. Ще се наложи да предприемете някои дейности за възобновяване на финансовото ви положение след сериозните разноски през отминалия месец. Опитайте се да отделите повече време, с цел да ангажирате своето мислене върху непредвидени и непредвидени разноски. През февруари ще би трябвало да бъдете внимателни на работното си място, защото има възможност да бъдете подложени на риск от загуба на работната си позиция.

 

Телец

Ако планирате този месец да спечелите нечие сърце или възнамерявате да изведете настоящата връзка на по-дълбоко равнище, тогава си дайте време да прецените по-внимателно опциите си. Ще се почувствате по-добре, в случай че се изправите пред сериозните обстановки, вместо да ги избягвате. Не очаквайте обаче нещо по-различно през февруари. Проектите, върху които работите, евентуално ще бъдат провалени и надали ще съумеете да приключите дейно месецът. Вероятно, ще е за положително, с цел да подсилите своята мотивация. Февруари евентуално ще ви се стори малко отрицателен по финансовите въпроси. Може би, ще установите, че когато имате нужда от пари, множеството другари и родственици наподобяват някак си далечни.

 

Близнаци

Въпреки че е добре поддържате на връзката си, вие също би трябвало да практикувате повече въздържаност, с цел да поддържате колегата си жаден за още и още. Това също ще ви защищити от загуба на интерес и този месец. Най-вероятно ще имате опцията да разширите бизнеса си доста през месец февруари. Ако се занимавате с импорт или експорт, тогава триумфът ще бъде напълно ваш. Има огромен късмет да получите доста добър приток от приходи. Фирмите занимаващи се с превоз и произвеждане на артикули, ще реализиран забележителна финансова успеваемост.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР