ОвенПрочетете ощеИзненадите вероятно няма да се харесат на половинката ви

...
ОвенПрочетете ощеИзненадите вероятно няма да се харесат на половинката ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 януари: радикална промяна за Близнаци, добро планетарно разположение за Стрелец

Овен
Прочетете още
Изненадите евентуално няма да се харесат на половинката ви през днешния ден, тъй че си ги спестете. За да избегнете непотребни главоболия, се постарайте да не бързате и добре да обмисляте нещата, педи да преминете към дадени дейности. Постарайте се през днешния ден да не отлагате работните си задължения, защото има действителна причина за забавяне за работа, а това няма да се хареса на управителните фрагменти. Бъдете продуктивни през днешния ден, без да се скатавате от работа. Ще бъде добре да имате малко по-реалистични цели за финансите, които сте способни да генерирате. Колкото по-лесно постижими цели си поставите, толкоз по-бързо ще ги постигнете.

 

Телец

Насочете цялата си сила през днешния ден, с цел да извършите половинката ви щастлива. Покажете сантименталната си страна, а обичаният ви човек ще ви отвърне с още повече внимание и обич. Вероятно, още от сутринта ще получите бизнес оферти и предложения по имейла си, само че не бързайте да взимате дефинитивно решение незабавно. Оставете това за следобяд, когато сте проучили в детайли всичко в елементи. Не е нужно да излизате прекалено много от зоната си на комфорт, с цел да извършите по този начин, че парите ви в банковата сметка да се усилват. Малките промени в тактиката ви, ще доведат до позитивни резултати.

 

Близнаци

Отношения и близостта ви с обичаният ви човек ще се основават на доверие и схващане, а поддръжката, която ще си оказвате един на различен през днешния ден, единствено ще укрепи връзката ви. Бъдете подготвени да се изявите като мозъкът на колектива, защото от вас ще зависи триумфът на компанията, за която работите. Бъдете смели в концепциите си, даже да се наложи да рискувате. Очаква ви огромна битка за финансово превъзходство, до момента в който се докажете като водач във вашата сфера. Дори да има известно мъртвило за момента и да не виждате обилни резултати, се подгответе за радикална смяна, която ще ви донесе добра облага.

 

Рак

Не се чувствайте длъжни да се съгласявате с всичко, което сътрудникът ви каже и предложи. Позволете си през днешния ден да наложите вашето персонално мнение и сами да решите какво да вършиме и къде да отидете. Вероятно, още от сутринта ще получите бизнес оферти и предложения по имейла си, само че не бързайте да взимате дефинитивно решение незабавно. Оставете това за следобяд, когато сте проучили в детайли всичко в елементи. Внимавайте доста с финансите си през днешния ден, защото има заплаха да се хванете на въдицата на някой лъжец. Прекалената съпричастност към концепциите ви ще ви даде знак, че някой се интересува не от концепциите и плановете ви, а от парите ви.

 

Лъв

Отделете време за някаква взаимна активност дружно с половинката ви, дали ще спортна интензивност или готвене, вие решете, само че връзката сред вас през днешния ден ще основна. През този ден може да се справите с всичко на работното си място. Както се споделя - денят си има и своите тъмни страни. Вероятно, ще срещнете неодобрение от своите сътрудници за обикновени неща. Не позволявайте на приятелите и роднините ви да въздействат на избора ви по какъв начин да похарчите парите си, изключително, в случай че става въпрос за ремонт или декориране на дома ви.

 

Дева

Това, което ще е най-хубаво за вас през днешния ден е да предразположите колегата ви да разкрие всичките си секрети. Започнете като се подготвите с нещо сладко за похапване и вземете самодейността като първи разкриете някоя ваша загадка. Денят е удобен за привършване на каузи и планове, които са почнали в предишното, само че що се отнася за нови инициативи, този интервал не е подобаващ. Имайте подготвеност за много претрупан ден. Обърнете внимание на дребните неща, които ви вършат щастливи и си доставете малко наслаждение с обичаното ви кафе или шоколад да вземем за пример. Зарадвайте околните си с дребни лакомства или нещо друго, което обичат.

 

Везни

Постарайте да не рухвате душевен, самообвинявайки се, че не сте задоволително положителни и привлекателни за обичаният ви човек. Вината за разногласията ви не е единствено във вас. Бъдете деликатни на работното място. Поддържайте най-вече служебни връзки с сътрудниците. Има възможност следствията да бъдат съществени. Ако парите ви просто си седят в банковата ви сметка, не се надявайте на огромна облага, в случай че не рискувате и не инвестирате в нещо. Опитайте нещо ново като започнете с дребна сума пари.

 

Скорпион

Вероятно, през днешния ден мъчно ще балансирате сред работата и персоналните ви връзки. Разпределете времето си по този начин, че да свършите работните си задължения, само че и да обърнете задоволително внимание на обичаният ви човек. Ако сте безработни, този ден ще ви даде добра вероятност за нова, добра работна позиция. Вероятно, ще имате опцията да постигнете оптимални резултати с минимални старания. Вероятно, желанието ви за власт през днешния ден ще има доста по-голямо значение за вас от парите. Не демонстрирайте висок стандарт на живот единствено за пред света, защото хората, които ви познават добре ще разкрият същинската ви същина.

 

Стрелец

Всичко във връзката ви ще бъде както вие решите. Може би най-сетне ще може да наложите мнението си и да убедите колегата си в концепциите и желанията си. Възползвайте се положителното разположение на планетите през този ден. Днес, може би всички ще разчитат на вас, тъй че се подгответе за много претрупан работен ден. Ако възникне нещо ненадейно, се постарайте да не взимате прибързани решения. Ще би трябвало да деянията много еластичност през днешния ден, с цел да не прибегнете до спестяванията си и да не се постанова да счупите касичката си. Купете единствено нещата, които са ви в действителност нужни.

 

Козирог

Възможно е през днешния ден да имате разногласия и кавги с половинката ви, когато се постанова да харчите повече от плануваното. Не позволявайте финансовите ви проблеми да нанесат пагубен удар на връзката ви. Ще се наложи да вървите напред в работата ви, без значение от трудностите, които ще се изпречват на пътя ви. Запазете успокоение и убеденост, с цел да се преборите с компликациите. Денят ще е подобаващ за преосмисляне на някои скъпи покупки, които смятате да извършите. Претеглете плюсовете и минусите на всеки един продукт и се запитайте дали в действителност си заслужава да платите прекомерно високата цена.

 

Водолей

Накарайте обичаният ви човек да ви подготви закуска, до момента в който вие се погрижите за себе си и външният ви тип. Все отново и вие имате потребност някой да ви поглези и да се погрижи за вас. Оставете тази задача на половинката си през днешния ден. Постарайте се да се отърсите от изменчивото си въодушевление през днешния ден. В противоположен случай, може да си навлечете неприятности от страна на сътрудниците си. Ако непрекъснато вършиме едно и също нещо и очаквате по-високи облаги, то не чакайте нещо да се усъвършенства, в случай че не извършите някаква смяна. Търговците ще завоюват доста, в случай че разгласят огромен % понижение, присъщ за черните петъци.

 

Риби

Проявете схващане към проблемите на колегата ви и се пробвайте да върнете усмивката на лицето му, каквото и да ви коства това. Погрижете се за основаването на уютна и приятна конюнктура в дома ви. Вероятно, ще постигнете избрани цели в кариерата си. Преди всичко не допускайте да се разсейвате на работното място и се концентрирайте върху работните си задания. Звездите през днешния ден ще са на ваша страна, с цел да постигнете финансовите цели, които сте си сложили. Определено ще сте доста разчувствани от постигнатото.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР