ОвенПрочетете ощеИзглежда, че ще се опитате да запазите добрите си

...
ОвенПрочетете ощеИзглежда, че ще се опитате да запазите добрите си
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 11 август: неуспех във връзката на Телец, Риби- отдайте се на почивка

Овен
Прочетете още
Изглежда, че ще се опитате да запазите положителните си взаимоотношения с вашия сътрудник, но ориста евентуално ще ви изненада прелестно през днешния ден. Навярно, ще постигнете положителни съглашения, избирайки хармонията.

Възможно е да зародят редица незначителни проблеми по време на работа. Такива на пръв взор дребни премеждия могат попречат да си свършите работата съответно.

Денят ви дава опцията сами да избирате. Вместо да се чудите, дали една или друга направена покупка от вас ще бъде оправдана, просто решете дали това е нужен или непотребен разход.

Телец

Има възможност да бъдете отнесени от мемоари по предишното и това несъмнено ще повлияе върху настроението ви през днешния ден. Този ден дава явен знак, че евентуално следва някакъв крах във връзката ви.

Денят ви дава обещание положителни колегиални връзки и триумфи. Колкото и да е уморителен и придирчив този ден, ще съумеете да се справите с работата си.

Възможно е да бъдете сюрпризирани от закъсненията от банкови разплащания или парични преводи. Опитайте се по опция да покриете своите заеми към частни лица и институции.

Близнаци

Предстои ви благовиден ден, в случай че към този момент сте фамилни. Възможно е любовният ви живот да поеме към поеме поврат. Има индикации, в случай че сте несемейни, да извършите обаятелно предложение от което половинката ви да засияе от благополучие.

Комуникацията с сътрудниците ви ще изиграе огромна роля за работата, която сте планували да свършите през днешния ден. Обмяната на опит и хрумвания ще направи реализирането на концепциите ви доста по-лесно.

През този ден ще сте наясно от нуждата да планирате своето финансово бъдеще. Изчислете плануваните разноски и организирайте финансите си като цяло.

Рак

Може да се почувствате леко преуморени през днешния ден. Опитайте всичко допустимо да контролирате самообладанието си и да намалите гнева си. Останете спокойни и реагирайте на обстановките рационално.

За да запазите престижът си на работното място, би трябвало да изричате всяка една дума с изключително внимание. Критиката или градивният съвет няма да ви донесат мечтаните овации през днешния ден.

Ако единствено мислите разнообразни тактики, с които да спечелите пари, а нищо не вършиме по въпроса, парите няма по какъв начин да дойдат сами при вас. Решете с какво да стартирате и действайте.

Лъв

Има възможност да бъдете отнесени от мемоари по предишното и това несъмнено ще повлияе върху настроението ви през днешния ден. Този ден дава явен знак, че евентуално следва някакъв крах във връзката ви.

Денят ви дава обещание положителни колегиални връзки и триумфи. Колкото и да е уморителен и придирчив този ден, ще съумеете да се справите с работата си.

Възможно е да бъдете сюрпризирани от закъсненията от банкови разплащания или парични преводи. Опитайте се по опция да покриете своите заеми към частни лица и институции.

Дева

Очертават се известни напрежения в фамилен и любовен проект. Не е нужно да насилвате нещата като избягвате всеки опит за спор. Борете се за по-здрави връзки.

Очаквайте краткотрайни неуспехи на работното място, които може да провокират безпокойствие през целият работен ден. Бъдете уравновесени, каквото и да се случи.

През този ден, не е изключено да си закупите или подмените вашето транспортното средство. Препоръчително е преди този момент да преразгледате бюджета си.



Везни

Навярно ще можете да впечатлите другите с очевидният си сексапил и харизматичното лъчение. Може да станете прекомерно прочувствени, когато се поддържате връзка с колегата си, само че би трябвало да избягвате преувеличенията.

Очаква ви под напрежение и динамичен ден, в който ще се състезавате с сътрудниците си, кой ще свърши повече работа и ще се потвърди като най-хубав чиновник пред шефа ви.

Днес финансовото ви състояние ще е устойчиво и няма да се постанова да се подлагате на финансови рестрикции, с цел да спестите малко пари. Доставете си наслаждение и си купете това, което желаете от толкоз дълго време.

Скорпион

Ще се радвате на една сантиментална атмосфера с вашият обичан човек. Предизвикайте половинката си да се почувства обожавана и значима.

Напрежението, което се е натрупало във вас, най-вероятно ще излезе на повърхността през този ден. Не обвинявайте сътрудниците си за вашето неприятно въодушевление и не си го изкарвайте на другите.

Внимавайте за импулсни покупки и непредвидени сметки, които биха могли да зародят, така финансовите последици ще се окажат доста сложни за вас, правейки забележителен пробив в паричен аспект.



Стрелец

Денят се обрисува да бъде нежно мотивиращ в съкровен проект. Любовните взаимоотношения ще бъдат изпълнени с топла романтика. Отърсете се от насъбраното напрежение.

Общуването с сътрудниците ви през днешния ден, може да бъде малко по-трудно и напрягащо от нормално. Вероятно ще се наложи да говорите в прав текст, с цел да не ви схванат неправилно.

Всяка опция, която идва през днешния ден, несъмнено си коства времето. Поставете го в вероятност със положението на вашите активи и вземете осведомено решение.



Козирог

Днес е идеалният ден за решение на дълго чакани проблеми и подсилване на любовта ви. Вероятно ще видите, че връзката ви е по тръпнеща в сравнение с сте си мислили.

Определено през днешния ден ще съумеете да привлечете верните хора на ваша страна. Трудолюбието ви ще бъде приветствано от шефовете ви, тъй че ще бъде измежду най-забележителните чиновници през днешния ден.

Днес няма да се справяте добре във финансовия бранш, по тази причина бъдете деликатни, с цел да не понесете загуби. Някои хора ще се опитат да ви подведат.



Водолей

Настройването на гледната точка на колегата ви ще помогне доста да подобрите сантименталният си живот през днешния ден. Може да сте мощни в любовният си живот, което може да притегли някои, но и да сплаши други.

Днес ще би трябвало да работите старателно, без да мислите прекомерно доста за това. Всяко прекомерно мислене по един или различен работен въпрос ще ви сложи на колене, оставайки ви съвсем безпомощни.

Бъдете съсредоточени с парите, вашата заплеснатост през днешния ден може да ви изиграе много неприятни смешки. Преди да излезете от домът си, проверете си парите в брой или съществуването на кредитната карта.



Риби

Възможно е да зародят известни търкания в фамилните връзки. или дразги в съкровен проект. За да избегнете възможни конфликти, би трябвало да методите уравновесено. Всеки знае, че страстите са неприятни съветници.

Ще имате малко свободно време, в което да отдъхнете в този работен ден. Не запълвайте това време с спомагателни служебни задания, а си дайте време, в което да се насладите на тази къса отмора.

Вашите финансови каузи ще бъдат променливи през днешния ден. Съществува възможност както да спечелите, по този начин и да загубите, тъй като няма да знаете от кое място и какво ще изскочи изведнъж. Затова използвайте всяка опция за облага.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР