ОвенПрочетете ощеГоворете с половинката си, ако има нещо, което ви

...
ОвенПрочетете ощеГоворете с половинката си, ако има нещо, което ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12 октомври: Овен- не харчете излишно, парични постъпления за Телец

Овен
Прочетете още
Говорете с половинката си, в случай че има нещо, което ви тревожи и тормози. Преди всичко се вслушайте в гласът на сърцето си, колкото и абсурден да е изборът ви. Нека интуицията да ви направлява през днешния ден. Необходима ви е отмора през този ден, с цел да съберете сили и сила за бъдещите работни триумфи. В противоположен случай, осъществяването на отговорностите ви ще бъде под нулата, което ще се отрази освен върху успеваемостта, а и на работното ви заплащане. Изглежда, ще се наложи да харчите в границите на опциите си през този ден, макар че не се чакат компликации във финансово отношение. По опция, не допускайте непотребни разходи, подбудени от прочувствени подбуди.

 

Телец

Ако почиствате, че връзката ви не е на мечтаното равнище, направете всичко допустимо за подсилване съществуващите взаимоотношения. Възможно е да извършите повече взаимни отстъпки, само че въпреки всичко се замислете. Денят ще бъде относително удобен за дотъкмяване на към този момент поети задания в работен проект. Не е изключено да прехвърчат искри в работния екип. Въздържайте се от вземането на значими решения. Във финансово отношение денят е относително добър. Паричните приходи се обрисува да бъдат в границите на упованията ви. Освен това, не забравяйте да погасите някой заем при първа опция.

 

Близнаци

Като цяло хармонията ще отброява сантименталните часове през този ден. Днес, наподобява ще вибрирате с една и съща периодичност с колегата си и взаимоотношенията ще бъдат още по възвишени. Вероятно диалозите ще преминат относително безпрепятствено. Очаква ви един претрупан и динамичен работен ден. Имате опция да планирате нови работни задания и това ще отнеме цялото ви работно време. В последна сметка бъдете уверени, че този положен труд си коства. Препоръчително е да не избързвате с вложенията, обмислете още един път рисковете на една или друга договорка. Ако към този момент сте сключели контракт, постарайте се да вмъкнете спомагателна уговорка, посредством която да се презастраховате.

 

Рак

Днес следва да си припомните за тези хора, родственици или другари, които са ви подали топлата си длан за поддръжка. Затова се пробвайте да спестите малко време, с цел да прекарате с тези, които в действителност имат значение за вас. Може би, някои сътрудници няма да бъдат в унисон с вашите визии, по отношение на работните планове. Опитайте се да визиите причини за вашите хрумвания. Говорете с умерено, с цел да се избегнат непотребни спорове. Има възможност да измененията желанието си в последният миг и покупките да се окажат непотребни. Препоръчително е през днешния ден да не търсите евтиното, тъй като може да се натъкнете на неприятно качество.

 

Лъв

Отбелязвайте позитивните черти на колегата ви и не забравяйте да извършите комплимент. Дарявайте обич и милувки, колкото повече давате, толкоз повече ще получите в символ на признателност. Планирайте си графика си навреме и дейно през днешния ден. В противоположен случай ще настъпи безпорядък от насъбрани работни задания, а това ще докара до загуба на време и късане на нерви. Организирането на уговорките е главен приоритет през този работен ден. Ако имате желание да продадете остарелият си дом, ще би трябвало да се въоръжите с доста самообладание. Въпреки че евентуално сте вложили много пари с цел да го стегнете, не очаквайте някой да оцени това.

 

Дева

Може би, през главата ви минават мисли, че вашият сътрудник ви гледа под лупа и вижда всички ваши дефекти. Няма място за терзания, половинката ви вижда всички ваши позитивни черти и ви оцени такива, каквито сте. Днес, ще бъде мъчно да се концентрирайте върху отговорностите ви на работното ви място. Вероятно, мислите ви ще бъдат отвън работните ви задължения. Препоръчително е в такива моменти, да не се ангажирате със съществени работни действия и виновни задания. Очаквайте повишаване на финансите през този ден. Вероятно, това ще закрепи материалното ви положение. Ако възнамерявате да инвестирате или купувате през днешния ден, очаквайте относително положителни резултати.

 

Везни

Препоръчително е да не оставите страстите да ви ръководят през днешния ден. Очертават се доста спорни звездни въздействия върху вас, по тази причина се пробвайте да извършите крачка обратно и да бъдете по-сдържани. Ще усетите известно напрежение на работното място и ще желаете по-бързо да приключите работните си задължения. Бъдете деликатни и не се поддавайте на всякакви уловки, евентуално зад гърбът ви се кроят злословия и интриги. Със сигурност, ще се наложи да деянията отговорност към финансите, изключително през днешния ден. Има възможност от съществени загуби от възможна позволена неточност в бюджета ви или пък сте пропуснали някои разноски, за които не се досещате.

 

Скорпион

Постарайте се да прекарате допустимо най-вече време с половинката си отвън вашия дом. Имате потребност от тази глътка въздух, с цел да се откъснете от сивото всекидневие. Този ден не е удобен за създаването на нови планове или предприемането на каквито и да е било нововъведения на работното място. От друга страна, денят е превъзходен за довеждане докрай на дилемите, които към този момент сте подхванали. Трябва да съхраните парите си през днешния ден, поучават звездите. Денят е добър, в случай че желаете да кандидатствате за заеми. Шансовете за изтегляне на заем са на положително равнище, избягвайте обаче прекомерно огромните заеми.

 

Стрелец

През този ден се обрисува да бъдете прекомерно нетърпеливи и гневни предизвестяват звездите. Най-вероятно ще ви подразнят някои думи или дейности от страна на половинката ви. Опитайте се по опция да избегнете враждебността един към различен. Днес, ще се наложи да сте настоятелен повече от всеки път. Концентрирайте се единствено върху работните си задължения. Избягвайте диалозите свързани с персонални проблеми и сходни такива. Финансовите благоприятни условия ще бъдат лимитирани през този ден. Възможно е да пожелаете да надскочите бюджета си, само че такава стъпка ще бъде обречена на неуспех, поучават звездите. Активирайте вероятностите си за разширение на бизнеса ви.

 

Козирог

Вероятно ще претърпите известни земетресения в фамилно отношение през този ден. При влюбените може би ще падне сянката на безразличието, по тази причина ще е добре да си зададат въпроса, какво в действителност желаят от любовната си връзка. Ще би трябвало да сте доста деликатни през този ден, тъй като има възможност здравословното ви положение да се утежни от изтощеност. В случай, че се чувствате напрегнати, намалете кафетата и използвайте питиета за хидратация. Този ден не е удобен за влизане в заеми или изтегляне на заем. Може би, някои от вас много са се охарчили и ще ви се желае бързо да си набавите средства. Опитайте се да се въздържите от разходи през днешния ден.

 

Водолей

За неангажираните този ден би могъл да се окаже звезден момент към смяната. Излезте от динамичността и се отдайте в прегръдките естествени. Вероятно ще получите впечатляващ отговор от шептящите листа. Използвайте аудио контактите, по този начин ще спестите време и най-много ще имате ясна визия за един или различен диалог. Като цяло работният ден ще премине както нормалното. Можете да похарчите средства в границите на рационалното, с цел да си подсигурите мечтаното самочувствие. Финансовото ви положение няма да претърпи огромни промени през днешния ден и ще резервира сегашният си статус.

 

Риби

Бъдете ведри и усмихнати през днешния ден, освен към колегата си, а към всички към вас. Бъдете по-социални и отворени към нови запознанства. Необвързаните, през днешния ден ще блеснат със своето омагьосване и ще впечатлят обкръжението в което се намират. Безработните ще изпитат усложнение, макар че ще им се отдаде опцията да изградят бъдещето на своята кариера. Предложенията, които ще ви се дават, надали ще ви устроят като работа и възнаграждение. Този ден е удобен да инвестирате в здравето си, само че за сметка на това, не е добър за вложение на пари в недвижими парцели или транспортни средства. Ще бъде отлично да си запазите положителните взаимоотношения с вашите бизнес сътрудници.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР