ОвенПрочетете ощеДвойките нямат причина да вярват, че нещата вървят наред,

...
ОвенПрочетете ощеДвойките нямат причина да вярват, че нещата вървят наред,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 1 август: Овен- не се разсейвайте, нови надежди за Телец

Овен
Прочетете още
Двойките нямат причина да имат вяра, че нещата вървят наред, само че не постоянно ще бъде допустимо да се вземе вярното решение да бъдат щастливи и да живеят умерено даже без огромни завършения. Не си позволявайте да сте прекомерно разсеяни, защото ще си създадете много спомагателна работа идните дни. Контактите, които имате в професионалната сфера, през днешния ден може да ви донесат доста изгоди и надлежно прогрес във финансите. Бъдете дейни на обществени събирания през днешния ден и покажете положителните си отзивчиви умения.

 

Телец

Ще имате нови очаквания, които изпълват сърцето ви, тъй че би трябвало да вземете позитивно отношение, а не негативно, което може да ви накара да извършите някои неточности в преценката си. Въпреки, че водите в работната ви среда може да са много бурни, използвайте това време да изградите тактиката си, посредством която да покажете силата и капацитета си. Нивата на силата ви ще са високи през днешния ден. Днес, не са изключени грешките в сметките и някои дребни финансови проблеми. Не изпадайте в суматоха, а се постарайте да сте по-внимателни и да гледате по-позитивно на нещата.

 

Близнаци

Вероятно, ще почувствате, че сте си доста по-близки с индивида до вас и привличането посред ви ще е доста по-осезаемо Връзката ви е в превъзходен интервал, в който разцъфтява и може да се насладите на всичките ѝ богатства. Бъдете нежни и любещи към колегата ви през днешния ден. Може би, през днешния ден ще сте на кръстопът, чудейки се дали сте взели най-правилното решение. Претеглете плюсовете и минусите на всяка една допустима алтернатива, и мислете сериозно и практично. Днес, ще сте извънредно изобретателни и продуктивни. Ако си извършите равносметка какъв брой сте изкарвали преди години при започване на кариерата си и в този момент, сигурно ще забележите повишението на вашите приходи. Продължете да усвоявате нови познания и умения и да се издигате в специалността си.

 

Рак

Необвързаните няма да имат огромно предпочитание да купонясват или да наподобяват щастливи и безгрижни, още по-малко да се демонстрират каквито не са. Тези, които ви обичат, по този начин или другояче ще ви последват, в случай че желаете. Време е да въведете някаква смяна в метода си на работа. Колкото и да ви е мъчно да потвърждавате всяко ваше изказване, ще е добре да се постараете и да сте по-концентрирани в работата си. Използвайте професионалния си опит и се пробвайте да вършиме нещо сами, което да ви носи спомагателни приходи. Вложете най-много старания и несъмнено ще постигнете финансов прогрес.

 

Лъв

Вашите съмнения в предишното може да са били основателни, само че това не значи, че обстановката ще се повтаря безпределно. Всяка любовна история е неповторима, в случай че не ги извършите идентични. Опитайте се да не мислите за служебните проблеми, защото това ще попречи на по-бързото ви възобновяване. Днес, ще съумеете да се разплатите с хората, на които дължите пари. Все още ще ви е мъчно да се справяте с финансите, до момента в който не изплатите всичките си заеми и заеми. Направете си обстоен финансов проект, с цел да се справяте по-добре със сметките.

 

Дева

Днес, се постарайте да употребявате целия си сексапил, с цел да въздействате и влияете на колегата си по този начин, че да извърши всяко едно ваше предпочитание. Усмивката ви и вярно подбраните думи, ще свършат по-голямата част от работата. Лесно се справяте с всяка една работна задача, когато вършиме добре познати неща и не излизате от зоната си на комфорт. Проблемите идват, когато скуката ви завладее и чувствате, че сте в застой. Време е да измененията нещо и да преминете на идващото по-високо равнище. Най-после ще може с лекост да изплатите кредитните си вноски и да помислите за финансовата си непоклатимост и по какъв начин да я подобрите. Може да печелите доста повече от това, което получавате сега, тъй че помислете за спомагателни източници на приходи.

 

Везни

Денят ще е подобаващ да си изясните връзките и функциите на всеки един от вашата двойка. Обсъдете дали всеки един от вас си извършва обещанията и сделките и какво е нещото, което внася напрежение и липса на доверие посред ви. Бъдете оптимално откровени и почтени. Случаен диалог с някой ваш непосредствен сътрудник, ще ви отвори очите за някои истини и за лицемерните хора към вас. Направете си съответните заключения и не споделяйте прекомерно персонални неща на работното си място. Вероятно, през днешния ден ще получите непредвидени финансови приходи, които ще ви се отразят отлично в този ден. Благодарете на тези, които ви оказват помощ и се постарайте да върнете услугата.

 

Скорпион

Ако не сте били задоволително откровени с колегата си и сте позволили някакъв тип флирт или невярност, то тогава се замислете дали да продължите актуалната си връзка, или е време да я прекратите. Няма смисъл да отлагате, в случай че възприятията и любовта посред ви към този момент са си отишли. Внимавайте доста през днешния ден, защото някой може да се опита да ви повлияе отрицателно и да манипулира вашият избор. Не падайте в сходни клопки. Опитайте се да работите самостоятелно на усамотено място. Не се поддавайте на другарски предложения за вървене по заведения или магазини през този ден. Намерете си някакво занятие у дома, което ще ви спести много пари, които бихте похарчили на открито.

 

Стрелец

Дори да не сте физически близки с колегата ви през днешния ден, ще усетите невероятна непосредственост на духовно и прочувствено равнище. Ще почувствате мощна връзка между тях, която ще направи връзките ви непоклатими. Не се преуморявайте от работа през днешния ден, а си осигурете време за отмора и занимания. Не позволявайте прекомерната ви отдаденост на работата ви, да попречи на персоналния ви живот. Вселената през днешния ден ще ви помогне да спечелите повече пари и да погасите някои свои сметки и задължения. Нещата във финансите ви се усъвършенстват, тъй че се усмихнете през днешния ден.

 

Козирог

Каквото и да вършиме през днешния ден, най-вероятно ще сте център на вниманието и ще впечатлявате всички към вас, даже единствено с една усмивка. Покажете най-привлекателната си страна през днешния ден и наблюдавайте сътрудникът ви по какъв начин ще се разтопи от обич. Денят е подобаващ за започване на нова работа или за промяна на актуалната. Пречки и неравности по пътя, по който ще поемете няма да липсват, само че това не трябва да ви демотивира да се развивате. Парите през днешния ден ще дойдат при вас, стига да се потрудите старателно. Ако заемате управителна служба, представянето ви пред сътрудниците ви ще бъде впечатляващо, което ще притегли доста нови клиенти.

 

Водолей

Повечето от двойките ще реализиран страхотни резултати, само че единствено в случай че покажат най-истинската и най-искрената си страна. Стига с корекциите и дребните почтени неистини. В противоположен случай няма да има претекст даже допиране. Противоречивата информация, на която ще се натъкнете през днешния ден, евентуално ще внесе още по-голямо комплициране в работата ви. Не се тормозете да поискате съвет от по-възрастен и по-опитен сътрудник. Този ден е удобен да инвестирате в здравето си, само че за сметка на това, не е добър за вложение на пари в недвижими парцели или транспортни средства. Ще бъде отлично да си запазите положителните взаимоотношения с вашите бизнес сътрудници.

 

Риби

Мнозина от брачните двойки ще бъдат изправени пред тестване този ден. Необходимо да можете да преодолеете всевъзможен тип усложнения, да разберете по какъв начин да излезете по-силни и решителни. Бъдещето не постоянно е непознато, въпреки всичко. Почвата, върху която ще стъпвате през днешния ден, ще е много нестабилна и мъчно ще контролирате обстановката. Разочарованието ви от това, че би трябвало да се подчините на някого, ще е ясно изразено през този ден. Финансовите благоприятни условия ще бъдат лимитирани през този ден. Възможно е да пожелаете да надскочите бюджета си, само че такава стъпка ще бъде обречена на неуспех, поучават звездите. Задръжте вероятностите си за разширение на бизнеса ви в региона на търговията.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР