ОвенПрочетете ощеДнес, ще имате свободата да правите каквото си поискате,

...
ОвенПрочетете ощеДнес, ще имате свободата да правите каквото си поискате,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 6 октомври: Обещаващ ден за Близнаци, Стрелец- не пренебрегвайте партньора си

Овен
Прочетете още
Днес, ще имате свободата да вършиме каквото си поискате, единствено при изискване, че сте си признали дадена неточност пред вашия сътрудник. Разговорите вкъщи ви, ще създадат обстановката много по-поносима. За да разберете какво тъкмо желаете да постигнете в кариерата ви, първо би трябвало да имате ясно дефинирана цел. Ако сте наясно и работите настойчиво, то съвсем няма никакъв късмет да се неуспехите. Извадете от бюджета си паричните средства, които ще би трябвало да похарчите или инвестирате. Поставете си действителни цели, с цел да стигнете до триумфът.

 

Телец

Ако се притеснявате за нещо, то не задържайте всичко вътре в себе си, защото има възможност да се почувствате още по-зле. Споделете всичко, което ви изтезава на индивида до вас. Може да ви е много мъчно да се концентрирайте в осъществяването на работните ви задания. Правете по-чести почивки, с цел да сте по-работоспособни до края на работният ден. Вероятно ще наложи да преразгледате бюджета си, откакто сте изхарчили огромна част от запасите си за непредвидени разноски. Съкратете по опция някое разходно перо,  до момента в който някакви доходи постъпят в сметката ви.

 

Близнаци

Насладете се на тези сантиментални мигове и запазете пламъкът на любовта ви жив. Напомняйте си какъв брой доста се обичате. Когато сте дружно с вашия сътрудник, сякаш всичко към вас престава да съществува. Денят е обещаващ и вероятно ще ви донесе обилие и решенията, които сте взели неотдавна, с цел да стартират да дават плодове. Изненадите по отношение на настоящата ви работа може да дойдат някак ненадейно за вас. Каквото и да извършите през днешния ден, без значение дали е обвързвано с вложения или покупки, ще се увенчае с триумф.  Възползвайте се от звездното систематизиране, което ви предлага тези чудесни благоприятни условия.

 

Рак

Връзката ви е постоянна за момента и това ви дава успокоение и сигурност. Продължавайте да се стараете да осигурите всичко належащо на обичания ви човек, като се преценявате с неговите стремежи. Радвайте се и на дребните триумфи, които имате в работата си. Няма потребност да чакате някаква грандиозна победа, с цел да имате самочувствието на добър експерт в специалността ви. Материалните придобивки може да ви създадат щастливи през днешния ден. Вложете парите си в нещо доста желано и жадувано, за го носите или ползвате с наслада и усмивка на лицето.

 

Лъв

Съмненията към колегата ви през днешния ден може да са много по-изразени. Спрете да мислите за някогашните сътрудници на половинката си и да си втълпявате облици на някакви любовници. Ревността ви много ще подразни колегата ви. Най-важното нещо за вас през днешния ден е да спазвате работния етикет и честен кодекс на компанията ви. Така че съобразявайте с думите и държанието си съгласно събитията и хората, с които поддържате връзка. Може би, през днешния ден ви следва изтощителен ден от обиколки за разплащателни сметки. Ако имате заем, който би трябвало да върнете, уредете си среща с индивида, който ви го е дал.

 

Дева

Не приемайте колегата си за даденост и не забравяйте за дребните жестове на обич и внимание към обичания ви човек. Стъпка по стъпка ще стигнете до сърцето на колегата си с такт и положително отношение. Благоприятно ще бъде да делегирате положителните си планове към сътрудниците си. За безработните денят е сполучлив за намиране на работа. Днес може да очаквате значима за вас вест или информация обвързвана с пари или с документ от финансов темперамент. Възможно е възникването на разнообразни удобни за вас благоприятни условия свързани с пари.

 

Везни

Ако имате чувството, че са надвиснали тъмни облаци над вашата връзка, се замислете за държанието ви по отношение на колегата ви в последните дни. Анализирайте позволените неточности и се извинете за острите си думи. Навярно, ще бъдете извънредно заети в работата си, което не би трябвало да ви напряга, а в противен случай очаквайте издигне по стълбицата на вашата кариера. Финансовото ви състояние е чудесно, тъй че не се колебайте да отидете за дарове за близки ви. Може да отидете с цялото семейство измежду природата и да презаредите батериите си.

 

Скорпион

Направете времето, което прекарвате с колегата ви ваш приоритет през днешния ден. Погрижете се за себе си, с цел да засилите вашият сексапил, който ще омае колегата ви. Не забравяйте да си осигурите и някои лакомства, които и двамата обичате. Днес ще имате опция малко да си отдъхнете на работното ви място и денят ви да мине малко по-спокойно от нормалното. Не си търсете спомагателни неща, които да вършите.Има огромна възможност през днешния ден да надхвърлите вашите финансови благоприятни условия. Бъдете икономични и спестовни. Задоволете се с това, което имате.

 

Стрелец

Не подценявайте колегата си, поради служебни задължения или непрекъснато следене на обществените ви мрежи. Осигурете си няколко часа надалеч от компютъра и телефона, с цел да прекарате малко време уединено с половинката ви. Изглежда че, ще бъдете погълнати напълно работните си задания през този ден. В последна сметка, вашето старание ще ви донесе благодарност. Очертават се благоприятни условия за по-добри приходи или финансови резултати. Възможно е през днешния ден да вземете решение за една финансова инвестиция в бизнеса ви, договаряне на заплата или на възнаграждение за избрана активност.

 

Козирог

Ако сътрудникът ви е отрицателно надъхан през днешния ден и мисли единствено за най-лошото, то вашият позитивизъм може да му помогне да излезе от това положение. Най-добре успокойте обичания си човек и го уверете, че нещата не са толкоз мрачни. Ще имате известни компликации. Трябва да сте доста безапелационни и да разполагате с надеждни доказателства за концепцията, която оферирате и желаете да бъде утвърдена. Денят ви ще бъде финансово спокоен. Време е да се замислите за нови финансови хрумвания. Не харчете пари за капризи, с цел да избегнете за финансови пречки в бъдеще.

 

Водолей

Вероятно, ще имате потребност от помощта на колегата ви, с цел да се справите в период с някои ваши планове. Съветвам ви да не се захващате с нови служебни задания, до момента в който не приключите към този момент започнатите. Половинката ви ще е извънредно дружелюбна през днешния ден и ще ви спомага за всяко едно нещо. Ще бъдете в положение да балансирате професионални и домашни задължения интелигентно. Също по този начин ще дадете всичко допустимо и на тези жизненоважни аспекти на живота. Денят може да ви изненада прелестно с оферта за спомагателен приход. Необходимо е да деяние, изключително през днешния ден. Трябва да действате и да управлявате паричният си поток.

 

Риби

Не бъдете толкоз уверени, че единствено вие сте прави, а чуйте и мнението на колегата ви. Вслушайте се в думите на половинката ви и се обединете над едно общо решение. Отстъпете и направете компромис, в случай че се наложи. В професионалната сфера може да имате жизненоважни проблеми, които могат да ви причинят безпокойствие.  Препоръчително е да бъдете оптимисти. Препоръчително е да позволите на интуицията си да извлече оптималната изгода от въздействието на Нептун и тук и да се доверите на „ възприятието си “, когато имате решение, обвързвано с парите, да извършите през днешния ден.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР