ОвенПрочетете ощеБъдете мили с партньора ви днес и инициирайте спокоен

...
ОвенПрочетете ощеБъдете мили с партньора ви днес и инициирайте спокоен
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 1 октомври: Риби- бъдете разумни, Дева- пазете се от завистници

Овен
Прочетете още
Бъдете благи с колегата ви през днешния ден и инициирайте спокоен диалог, посредством който да обсъдите значими за вас неща без разногласия и кавги. Изслушвайте се без да се прекъсвате и бъдете подготвени да извършите някои взаимни отстъпки от ваша страна в името на общото богатство. Сигурно сте консумирали доста сила през последните дни. Трябва да намерите способи да спестите от потреблението на сила, без да се натоварвате безпричинно.

 

Телец

Общуването в обществените мрежи през днешния ден, може да ви срещне с някой който ще ви впечатли със своята свенливост и непорочност. Вероятно, това ще е човек, който всекидневно не прекарва времето си в обществените мрежи, а ги употребява единствено по работа. Комплиментите ви ще накарат отсрещният човек да се усмихне. Каквото и да ви приказват вашите близки, не се поддавайте на концепциите да вземете заем, който след това години наред би трябвало да изплащате. Разубедете роднините ви и се простирайте съгласно чергата си.

 

Близнаци

Ще се изненадате по какъв начин единствено няколко благи думи може да допрян сърцето на обичания ви човек и да създадат доста повече, от който и да е подарък. Бъдете великодушни с комплиментите през днешния ден, изключително в моменти, в които сте по-близки и интимни. Днес, ще се радвате на добра облага от усърдната ви работа. Първо се погрижете за спестяванията си и по-късно харчете за плануваните от вас неща.

 

Рак

Независимо дали вашият сътрудник е склонен с вас или не, то вашето мнение ще има превес през днешния ден. Планетите ще са на ваша страна и ще ви оказват помощ да изпълнените всичките си проекти, които касаят персоналния ви живот. Изискайте от колегата ви да почете вашите решения. Направете по този начин, че да не сте подвластни от другите и да се преценявате съгласно парите, които са ви дали. Заработете си лични средства, каквото и да ви коства това, с цел да сте финансово самостоятелни.

 

Лъв

Днес, може да имате известни пререкания с вашите родите по отношение на персоналните ви връзки с вашата половинка. Макар да се чувствате в доста неизгодна позиция, и да не желаете да нараните нито половинката си, нито родителите ви, ще се наложи да вземете страна, и това да бъде страната на вашата персонална връзка с любовта на живота ви. Днес, може и да не получите предстоящо заплащане и ще би трябвало да деянията още малко самообладание. Не бързайте да харчите парите, с които разполагате, до момента в който в банковата ви сметка не постъпят някакви доходи.

 

Дева

Разговор с ваш другар или визията на нещо до момента в който се разхождате, което ви подухва някакъв спомен от предишното, може да ви накара съществено да се замислите, дали в действителност се чувствате щастливи от живота си през днешния ден. Обсъдете с колегата ви, нещата които ви липсват, с цел да се чувствате удовлетворени от живота. Вероятно, през днешния ден ще се сблъскате с много завистливи хора, които няма да схванат по какъв начин по този начин не сте във финансова рецесия и спазвате прецизни финансови правила. Много е евентуално да сте търсени, с цел да давате пари на заем през днешния ден.

 

Везни

Не позволявайте денят да отмине, без да сте декларирали дълбоките си любовни усеща. Превърнете деня в празник и не пропускайте да извършите заричане, което от дълго време сте дали на обичания ви човек. Пазете се от рискови вложения и огромни разноски за уреди или механически средства. Не харчете спестяванията си за неща, които мъчно биха си върнали инвестицията и няма да ви донесат пари.

 

Скорпион

Днес, може да бъдете изкушени от желанието ви да флиртувате, само че доста внимавайте да не се подхлъзнете и да загубите обичан човек, поради един краткотраен флирт. Ценете актуалната си връзка. Макар и да са отминали сложните дни във финансово отношение, то не се отпускайте прекалено много и се старайте да отделяте регулярно избрана сума към спестяванията ви. Така ще се чувствате сигурни и предпазени във всеки един миг.

 

Стрелец

Ежедневните ви домашен отговорности, може да ви попречат да прекарате повече време с колегата си по сантименталния метод, по който сте си представяли. Постарайте да излезете на една специфична среща или излет даже. Забавете малко скоростта, с която работите и гневното препускане през работните задания. Това ще е най-хубавото за вас и не го възприемайте като някакъв неуспех.  

 

Козирог

Най-вероятно сте релативно удовлетворени от актуалната си връзка и не обръщате задоволително внимание на колегата ви. Позаинтересувайте се кои са нещата, които изтезават половинката ви и се извинете за това, че сте я пренебрегвали в последните дни. Позволете си да се забавлявате през днешния ден и да се купите нещо, което ще ви донесе наслада. Дарете шепа благополучие на най-близките ви хора, без значение какъв брой ще ви коства това.

 

Водолей

Разположението на планетите през днешния ден няма да е във ваша изгода, защото напрежението сред вас и колегата ви ще нараства. Острите думи и нападки може да оставят дълбоки рани, тъй че добре обмисляйте всяка една изречена дума, с цел да не съжалявате по-късно. Когато сте спечелили парите си с доста труд и старания, ще ги харчите доста по-трудно. Ще сте много спестовни през днешния ден и добре ще обмисляте всяка една покупка, преди похарчите всеки един лев.

 

Риби

Вероятно, през днешния ден ще сте въодушевени да споделите с половинката си за всички хубави неща, които ви се случват и всички вълнуващи персони, с които се срещате. Начинът, по който ще говорите за тези неща ще накарат сътрудникът ви да ви слуша в унес. Не се отнасяйте безгрижно с парите си и ограничете импулсивните и ненужни покупки, защото незабелязано може да изхарчите огромна сума пари за непотребни неща. Бъдете рационални!

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР