ОвенПрочетете ощеАстралните влияния през този ден, ви дават знак да

...
ОвенПрочетете ощеАстралните влияния през този ден, ви дават знак да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 декември: Овен- бъдете внимателни, разногласия при Телците

Овен
Прочетете още
Астралните въздействия през този ден, ви дават знак да бъдете в компанията на другари и да погледнете надалеч оттатък нормалните граници на всекидневието. Не се изолирайте - останете измежду хората и ще се случи нещо красиво. Вашият магнетизъм ще притегля погледите на доста хора. Неангажираните ще имат шанса да възобновят някои от старите си връзки. Вероятно ще сте си взели поука от грешките позволени във взаимоотношенията. На фамилните двойки им следва да вземат решение фамилни проблеми при които е евентуално да зародят спорове. Затова би трябвало да бъдете изключително деликатни през днешния ден.

 

Телец

Опитайте се да си зададете като приоритет преди всичко, да не мислите прекомерно доста за следствията. Не очаквайте да има никакъв негатив, защото става въпрос за вашето благоденствие. Мнозина от фамилните евентуално ги чакат промени от битов темперамент. Вероятно ще имате опцията да извършите своя фамилен живот по разнороден или ще се занимавате със взаимно домашни действия. Възможни са известни различия, само че нещата ще се трансформират бързо.

 

Близнаци

Съвместните дейности с ваши бизнес сътрудници, които сте въвели в предишното, могат да ви отвърнат с положителни облаги. Този ден би бил подобаващ миг да потърсите партньорства от чужбина и да продължите с финансовите си каузи. Влюбените и фамилните двойки ще се възползват от всяка една опция да останат сами, без намесата от страна на родственици или другари. Вероятно имате потребност да обсъдите някои тематики, които касаят единствено вас двамата.

 

Рак

Възможно е да попаднете мисловно на кръстопът, дали не е време да подмените своят компютър с нов, на който да си вършите работата. Добрата концепция е да похарчете добра сума, с цел да се сдобиете с по този начин мечтаното устройство. Днес ще се наложи да овладеете страстите си, тъй като под давление на яд, може да постъпите незаслужено и да нараните половинката си. Проявете повече схващане и приемливост.

 

Лъв

Този ден е подобаващ за продажба на транспортно ви средство, което сте желали да продадете от известно време. Ако сте чакали подобаващата опция, то точно през днешния ден нещата могат да се случат. Днес не очаквайте да постигнете прогрес в една връзка. За сметка на това деня е удобен за решаването на някои остарели проблеми. Вероятно това ще стимулира половинката ви и ще си прекарате отлично дружно.

 

Дева

Похарчете парите си за вашето видоизменение като измененията стила си на обличане или прическата си. Една дребна смяна може да повдигне самочувствието ви, с цел да се чувствате по-продуктивни и скъпи. Най-вероятно ще може да откриете, че имате доста време да споделите с колегата си и двамата ще оцените съкровените мигове през които сте прекарали дружно. Възползвайте се оптимално от тези красиви сантиментални моменти.

 

 

Везни

Повечето фамилни двойки може да си прекарват умерено през днешния ден. Въпреки това някои от фамилните може би ще срещнат остаряла пламенна обич, само че най-добре е да стоите надалеч един от различен, защото не би било добре за днешният фамилен статус. Днес ще се наложи да се доверите на инстинктите си и да не слушате препоръките на другите хора във връзка с вашите финансови дейности. Има огромна възможност да ви заблудят, тъй че би трябвало да обмисляте нещата доста деликатно.

 

Скорпион

Двойките надали ще бъдат затрупани с прекалено много задължения, за имат опцията да се любуват на фамилната фамилиарност. Това е най-хубавият ден през който може да се приказва за най-трудните тематики даже, за нещата с които ще би трябвало да се оправят. Ограничете импулсивните покупки, защото надали ще откриете нещо ново, което към този момент не притежавате. Поставете си граници на бюджета, с който да се разполагате, в случай че не желаете да фалирате доста скоро.

 

Стрелец

В случай, че до скоро сте имали проблеми в персоналния живот, то през днешния ден отворете нова страница за връзката ви и поканете романтиката в дома ви. Не потъвайте в мемоари по предишното, а изживейте любовта си в сегашното. Вероятно ще видите проблясък на вяра във връзка с казуса с задълженията през този ден. Това обаче може да ви отнеме още малко време, преди да можете да излезете от финансовите си отговорности.

 

Козирог

Тези от вас, които имат сериозна връзка, може да се обкръжат с нов кръг от другари и да разнообразят обществените си контакти. Самотните ще е добре да излязат и да се забавляват. Днес ще сте склонни да ограничите разноските си, с цел да увеличите спестяванията си. За вас това няма да бъде никакъв проблем, защото удовлетворението от цялостната ви касичка, е доста по-голямо от шопинга.

 

Водолей

Възползвайте се от всяка една опция да присъствате на допустимо най-вече събирания в разнообразни компании от другари. Бъдете смели и решителни в диалозите. Парите ще са значим фактор за вас през този ден, с цел да усетите непоклатимост във финансовата сфера. Късметът ще е на ваша страна, тъй че може да имате някои непредвидени облаги през този ден.

 

Риби

За тези, които търсят сродна душа да имат подготвеност, с цел да се изправят против сегашното. През този ден всички житейски ограничавания вероятно ще отпаднат и ще имат опцията да открият ключето към щастието си. Днес би трябвало да бъдете изключително деликатни в разноските си, защото има възможност да закупите неща, които няма да ви бъдат от изгода. Отложете множеството покупки за идващите дни.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР