Овен Пригответе си куфарите, защото съвсем скоро може да ви се

...
Овен
Пригответе си куфарите, защото съвсем скоро може да ви се
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за събота, 18 ноември

Овен
Пригответе си куфарите, тъй като напълно скоро може да ви се наложи да потеглите нанякъде, а вие не обичате да нещата да ви сварват неподготвени. Не давайте ухо на слуховете, които се носят, могат единствено да ви ядосат и да тръгнете да възстановявате справедливостта, а тъкмо в този момент не е времето и мястото. Не нарушавайте вътрешния си баланс.
  Телец
Днес можете да се чувствате много енергични и бодри и на фона на всеобщото отчаяние вие ще сте като пърхаща птичка. Не бързайте да организирате срещи с другари, преди да сте говорили с всеки един поотделно. Единственото, което през днешния ден е по-добре да не вършиме е да се занимавате с държавни структури и да спорите с възрастни хора.
  Близнаци
Трудно може някой да ви измъкне от дълбоките води на мрачното въодушевление. Е, несъмнено и сред вас има по-оптимистично настроени люде, единствено че те са съумели да се оправят със личната си вътрешна неустановеност. Ако ви е чак толкоз тежко - погледнете в Интернет, все ще се разсеете, в случай че не и освен това.
  Рак
Днес е ден, в който би трябвало да търсите разнообразни и ексцентрични способи за излаз от ситуацията. Започването на нови неща няма да бъде сполучливо, по-добре се ограничете единствено с обмисляне. Не стойте до късно вечерта, имате потребност от възобновяване на силите.
  Лъв
Хора, не забравяйте, че е събота и всяко в допълнение натоварване, било умствено или физическо е категорично неразрешено. Гледайте си живота и се радвайте на дребните неща.
  Дева
И днешният ден е подобаващ за учене, само че явяването на изпити може да мине малко проблематично. Не се опитвайте да дискутирате въпроси, за които даже не сте чували. Освен това за самите вас би било добре да не избухвате по най-незначителни мотиви.
  Везни
Добър ден за почистване. Днес сполучливо можете да се избавите от всичко излишно. Въпреки умората ще усетите облекчението, че стартирате на чисто.
  Скорпион
Днес би трябвало да се огледате в очите на близките и не, с цел да видите личния си искра, а с цел да откриете минусите (колкото и да е необичайно даже и вие ги имате). Не бъдете сприхави, отворете се към другите, станете по-възприемчиви.
  Стрелец
Толкова забързана събота от дълго време не сте имали. Какво пък може и да е занимателно, а и ще понаучите много любопитни детайлности от житието-битието на хората към вас.
  Козирог
Днес с право можете да си починете, въпреки че не изключено да чуете някои натяквания за протакането на периодите и други сходни. Вие най-малко знаете по какъв начин да се измъкнете от тази обстановка, а и през днешния ден не нищичко да ви кажат.
  Водолей
Денят може да ви сервира някои не доста благи изненади, само че пробвайте да погледнете нещата откъм радостната им страна. Чувството за комизъм, в случай че не друго,поне ви дава друга позиция и по-оптимистичен взор към света.
  Риби
До обяд ще толкоз разсеяни, че няма да знаете дали още не сънувате,но след това към този момент всичко ще придобие нормалните си контури. Хубав ден-събота, можете да поспите до късно и да си мечтаете през целия ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР