ОвенПри възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате

...
ОвенПри възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 декември 2021 г.

Овен
При опция ограничете кръга от хора, с които ще поддържате връзка през днешния ден. Ако е допустимо, и общуването с любимииия човек снижете до най-малко само че по този начин, че да не изпадне в неразбиране или пък да си фантазира несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е трансформирало отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последствията на бурното му въображение.
Телец
Днес на Вашия обичан човек няма да е елементарно да преодолее някакво притеснение по отношение на Вас, преди да се реши на някакво деяние, което в действителност ще е много почтено. Постарайте се да му помогнете да се разкрепости, ободрявайки го с думи или дейности – по този начин, както единствено Вие умеете.

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Трябва да сте доста деликатни и внимателни, защото звездите предизвестяват за висока възможност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете мощни чувства, а самодейност проявявайте единствено когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в персоналните връзки е належащо да се ръководите от здравия разсъдък. За страдание сте склонни да взимате мечтаното за фактически, да вървите след страстите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има доста неприятни последици. В края на деня не са изключени изнемощялост и бодърствуване.

Лъв
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.

Дева
За Вас деня може да стане много под напрежение. Бъдете подготвени за това, че дейните дейности няма да донесат стремежи резултат, а набелязаните проекти може да останат неосъществени. Като отплата пред Вас ще се открият нови благоприятни условия, от които просто би трябвало да съумеете да се възползвате. На помощ пък ще пристигна Вашата вътрешен глас. Не би трябвало да обсъждате своята активност с другари или с обичания човек. Съветите, подбудени от най-хубави подбуди, може да се окажат пагубно погрешни. Но пък лека сказка на отвлечена тематика ще усъвършенства Вашето въодушевление, а приятите дреболии ще Ви зарадват ненадейно мощно.

Везни
Професионалните различия стават все по-големи. Може да пострадате заради непочтеност на деловите сътрудници или немарливост на сътрудниците. За доста Везни сериозен проблем ще станат несправедливите условия, предявени от управлението. Финансовите вероятности са не неприятни, като са вероятни парични приходи. Вероятни са проблеми при обшуването с околните, само че до спорове няма да се стигне. Ще съумеете да предотвратите разправиите, да урегулирате фамилните несъгласия и да обясните на обичания човек, че за обиди и неодобрение няма причина.

Скорпион
Настроени сте много уверено! Възможно е, да сте си сложили цел, която малко да излиза от рамките на Вашите благоприятни условия. Макар че постоянно без съмнение се захващате за всякаква работа, старайте се, да не надценявате своите сили, тъй като другояче решаването им може да Ви принуди, да поемете непотребен риск. Вместо това, е по-добре да се концентрирате върху това, да разширите своите умения, да приключите със започнатите планове, както и да въведете порядък в дома си. В тези неща може да се крие ключа към златното бъдеще.

Стрелец
Ако сте подготвени да насочите обстановката в своя персонален живот по нов път, то днешният ден е най-подходящ. Споделете своите мисли с индивида, който Ви интересува, и вижте реакцията. Ако сте настроени съществено, би трябвало да бъдете оптималната почтеност. Затова не се опасявайте да разкажете искрено за това, което чувствате. Нали в случай че желаете да поверите някому своето сърце, би трябвало да започнете със своите страсти. Колкото по0скоро започнете този диалог, толкоз по-скоро ще узнаете, имате ли някакви шансове.

Козирог
Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща.

Водолей
Има единствено един метод да покажете на Вашите близки, какъв брой доста мислите за тях и какво значимо място заемет в живота и сърцето Ви. А за жалост това може да Ви принуди да се откажете от среща с човек, с който Ви свързват очевидно не роднински връзки. Това ще рече с оня, с който от дълго време сте си мечтали да останете на саме. А може би сте толкоз смели, че да съвместите тези две компании?... Раничко е. Не доста, само че все-пак е раничко...

Риби
На всички е известно, че притежавате дарбата ясновидство, а даже и нещо да не става по този начин, напълно не е наложително да сте на същото място, в това време или в същия град, с цел да разберете. Вие просто чувствате нещата, и в 99% от случаите се оказвате прави. Днес Ви безпокои някаква дреболия. Не се съмнявайте в себе си, а си изяснете, каква е повода. Ще почувствате голямо облекчение, когато узнаете за приятния сърпрайз, който Ви готви обичания човек. Само се престорете, че за нищо не се сещате.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР