ОВЕНПрез декември представителите на зодия Овен, е добре да излязат

...
ОВЕНПрез декември представителите на зодия Овен, е добре да излязат
Коментари Харесай

Големият месечен хороскоп за декември 2023

ОВЕН

През декември представителите на зодия Овен, е добре да излязат от менталния безпорядък и да схванат личните си усеща. Трябва да започнете да се подготвяте за идните празници, само че не забравяйте за работата, в противоположен случай ще влезете в Новата година с празен портфейл.

Не се конфронтирайте със своите близки и намерете компромис даже в най-безнадеждната обстановка. Освен това, ще би трябвало да забравите за почивката, тъй като този месец може би ще бъде най-натовареният в годината.

Любов и семейство

Някои от вашите другари, скрито ви завижда на триумфа. Поради това връзките ви може да охладнеят, само че същинските правилни и предани другари, ще ви поддържат в новите инициативи. Вашето семейство също няма да остане настрани. Ако ненадейно решите да започнете личен бизнес, ви чака цялостната им поддръжка.

Необвързаните могат да разчитат, че ще намерят своята половинка - има огромен късмет да отпразнувате новогодишните празници с любящ и предан човек. Погрижете се за връзките, зародили в това мразовито и студено време - те ще бъдат дълги и най-важното - същински. Прекарвайте повече време с най-близките си хора – потънали в работни грижи, може да забравите за тях, несправедливо пренебрегвайки редките им позвънявания.

Работа и финанси

Ще имате доста работа през този месец. Зимата е чудесно време за промени в живота и кариерно израстване. Ако от дълго време желаете да говорите с шефа си за покачване, тъкмо в този момент е този удобен интервал. Може би той ще се съгласи да ви даде мечтаната позиция, тогава може да отидете на дълго чакано пътешестване и да се забавлявате по време на празниците.

Цялата година беше наситена и ярка за вас, само че този декември ще засенчи всичко, което беше преди. Основното нещо е да вземете поради мнението на околните си хора - те в никакъв случай няма да ви посъветват нещо неприятно. Следвайте възможностите които ви се дават и може доста да подобрите личното си богатство, персонален живот и да закрепите обществения си статус.

Здраве

Силното нервно напрежение, ще бъде ваш непрекъснат сателит през декември. Вие сте задоволително готови за настъпването на студеното време, тъй че е малко евентуално да се страхувате от настинки, само че нарушаванията на съня и стресът могат да ви навредят.

Затова избягвайте с всички сили пренапрежението и конфликтните обстановки. Няма да навреди да прекарвате повече време навън. А в студените, мразовити вечери се настройте позитивното - гледайте обичаните си комедии или се задълбочете в четенето на забавни книги.

ТЕЛЕЦ

През декември представителите на зодия Телец, евентуално ще преминат през най-натоварения интервал от цялата година. По това време всички познати, с които поддържате връзка, ще изискват вашето внимание.

Този факт не би трябвало да ви нервира, тъй като значи, че сте спечелили благоволението на доста хора. Само не се опитвайте да вършиме всичко едновременно, по-добре решавайте проблемите малко по малко и тогава триумфът няма да закъснее.

Любов и семейство

За тези, които към момента не са срещнали сродната си душа, в този момент е доста удобно време за сантиментални срещи. В същото време не е нужно да мислите, че любовта ще ви откри сама. По-скоро ще би трябвало да положите доста старания, с цел да спечелите благоволението на индивида, който харесвате. Освен това, не би трябвало да разчитате на ориста по въпросите на съществуващите връзки - вземете всичко в свои ръце и тогава напрежението, което е било особено за вашия съюз, бързо ще отшуми.

Не се колебайте да изразите своята обич и признателност към околните си, някои членове на фамилията в този момент имат изключително огромна потребност от вашата поддръжка. Тази година ще би трябвало да подготвите доста празнични дарове. Те ще разтопят сърцата на хората, с които сте били толкоз студени в последно време и ще ви оказват помощ да внесете успокоение в забързания си живот. Не забравяйте, че този месец е изключително магически и всичко, което поискате безусловно ще се сбъдне. Но бъдете деликатни в своите стремежи – те могат да ви изиграят неприятна смешка.

Работа и финанси

Починете си от работните проблеми и си поемете глътка въздух. През новата година ще ви чакат нови достижения в кариерата, само че в този момент е по-добре добре да обмислите всичко, в сравнение с уверено да действате.

Възможно е да се наложи да се консултирате с по-опитни сътрудници или специалисти във вашата професионална област. Както и да е, при всички положения би трябвало да намерите време както за работа, по този начин и за отмора и да си съставите проект за следващо развиване.

Здраве

През декември би трябвало да преминете на енергоспестяващ режим на вътрешните си сили и запаси. Със сигурност ще имате потребност от тях през втората половина на месеца. В същото време стресът съставлява особена заплаха за вас. Научете се постоянно да бъдете в положение на психическо равновесие, даже когато вълните на океана живот мощно удрят по борда на вашия транспортен съд. В този случай ще можете да поддържате положително здраве и въодушевление.

Не обръщайте внимание на дребните проблеми – те се случват в живота на всеки човек. Трябва обаче да се научите да отделяте значимите проблеми от тези, които не заслужават вашето внимание. В този случай ще бъдете в чудесно въодушевление и с жизнен дух през целия месец и никакви простудни болести няма да ви изплашат.

БЛИЗНАЦИ

През декември представителите на зодия Близнаци, могат да се сблъскат с доста трудности и компликации. В същото време ще би трябвало да се борите сами с тях - не, няма да загубите всякаква поддръжка, по-скоро ще разберете, че няма потребност всякога да употребявате помощта на другите.

Веднага щом мисълта за самостоятелност се вкорени в главата ви, всички неволи ще ви се сторят лесни и преодолими - те ще ви закоравят, ще ви създадат мощни и издръжливи. Не би трябвало да изпадате в депресивно положение - това няма да донесе нищо положително, в това време оптимистичното отношение ще бъде ключът към триумфа във всички инициативи.

Любов и семейство

През този сложен интервал, ще би трябвало да бъдете по-внимателни към всеки член на фамилията си. Не забравяйте, че вашите близки търсят вашето снизхождение и са подготвени да ви се притекат на помощ във всеки един миг. Отплатете им се за това, като им подготвите благи дарове, дадени от сърце. Разбира се, няма да се мине без посещаване на родственици и другари.

За необвързаните декември е подготвил специфична изненада - на бизнес срещи или културни събития, има огромна възможност да срещнете своята обич. Не чакайте обаче, до момента в който индивидът направи първите стъпки - по-добре започнете уверено да действате и тогава няма да празнувате Новата година сами. По природа може да бъдете малко избухливи и сами да си измисляте проблеми. Въпреки това, с цел да постигнете най-високите си цели в връзките и работата, би трябвало да започнете да мислите по-мащабно и положително.

Работа и финанси

Сега ще имате доста грижи, само че те няма да могат да ви лишат от празничното въодушевление. През декември ще имате време да завършите всички планувани планове и да спечелите престиж измежду сътрудниците си. Ако продължите да работите интензивно, финансовото благоденствие няма да закъснее. Възможни са също бонуси и преференциални заеми или заеми.

От 12 декември вашият шеф Меркурий ще стане назадничав до 2 януари 2024 година През този интервал може да станете по-нервни, неспокойни и суетливи. Отнасяйте се към всяка работа отговорно и деликатно, с цел да не допуснете съществени неточности.

Здраве

Тази зима вашият организъм го чакат доста провокации. Може би, от дълго време сте отвикнали да се забавлявате в студа и изтощени от ежедневните грижи, ще желаете още веднъж да се потопите в детството – да се пързаляте с шейна, ски или кънки с другари.

По това време би трябвало да внимавате, тъй като към този момент не сте дете и тялото ви просто не е квалифицирано за такова развлечение. За да избегнете пневмония, се обличайте топло и не мръзнете. Ако цяла година сте си обещавали да се откажете от нездравословните привички, в този момент е моментът да реализирате всичките си фантазии.

РАК

Представителите на зодия Рак по природа са консервативни. През декември обаче, стартира един от най-благоприятните интервали за смяна. Не би трябвало да се страхувате от всичко ново, тъй като то не може да бъде избегнато.

По-добре е да приемете с леко сърце всички трансформации, които настъпват в живота ви, да станете по-весели и положителни. По този метод може да спечелите благоразположението на сътрудници и близки. Никога не е късно да се измененията към по-добро.

Любов и семейство

Трябва да се въздържате от сериозни забележки и интервенция в персоналния живот на вашите близки и другари. Това може да предизвика спор, който ще бъде мъчно разгадаем. Просто запазете за себе си натрапчивото мнение и помогнете със съвет на нуждаещите се. По този метод може да съхраните положителния климат във вашия дом.

Необвързаните имат огромен късмет да посрещнат Новата година с обичан човек. Също по този начин има възможност за възкръсване на остарели усеща, само че новите запознанства могат да донесат не по-малко сантиментални минути. Вие сте чувствителни по природа и незабавно ще усетите, когато срещне тъкмо този човек, който сте търсили толкоз дълго. В същото време за представителите на вашият знак няма да е елементарно да стартират нова връзка, защото по природа се стеснявате от новите усеща, изключително във връзка с непознати хора. Но не се тормозете, любовта ви ще бъде взаимна.

Работа и финанси

Не би трябвало да се пробвате за един ден да постигнете всичко, което сте възнамерявали месеци наред. Това няма да донесе нищо друго с изключение на отчаяние. По-добре е да си набележите няколко предпочитани задания и да започнете да ги изпълнявате. Ако получите няколко печеливши плана, тогава нищо няма да ви спре по пътя към реализиране на задачата.

Някой от вас може да се сблъскат с проблеми в екипа. Вероятни са злословия, клюки и " подмолни " дейности. Изпълнявайте отговорностите си по-внимателно от нормално и избягвайте всевъзможни интриги. Така ще може да предотвратите провокативни обстановки и мъчителни последствия от конфликтите.

Здраве

През декември би трябвало да се научите да контролирате по-добре прочувственото си положение, в противоположен случай може да затънете в личните си отрицателни мисли. Стресът съставлява най-голямата заплаха в този момент. Поради непрекъснатото нервно напрежение може да започнете да страдате от главоболие и бодърствуване.

Има елементарен метод да се справите с това - с цел да извършите това, просто би трябвало да се абстрахирате от проблемите и да започнете да прекарвате повече време на чист въздух. В този случай вашето здраве ще бъде безупречно, а настроението постоянно ще бъде на най-хубаво равнище.

ЛЪВ

За представителите на зодия Лъв най-сетне проблемите от предишния месец, ще изгубят своята новост и следствията от тях, последователно ще се обезвреждат. Несъмнено през декември, ще може да измененията мястото си на работа или местоживеенето, да се потопите с глава в нови неща или да се заемете с вълнуващи планове - по това време ще бъдете инициативни и сполучливи.

Ако през годината сте били измъчвани от провали, в този момент времето е удобно даже за най-съмнителните случки – всички те ще бъдат увенчани с триумф. През месецът ще бъдете доста работоспособни, дейни и вътрешно спокойни.

Любов и семейство

Ще имате доста работа, само че това никога не е причина да пренебрегвате фамилията и приятелите. Половинката ви ще бъде изключително взискателна към вашето внимание. Ако е имало спорове не по ваша виновност, това не значи, че не би трябвало да извършите първата стъпка към помиряването. Разберете обичания си човек, поставете се на негово място и седнете на масата за договаряния. По този метод можете бързо да разрешите всички проблеми и да постигнете взаимно съгласие.

Не подценявайте другите членове на вашето семейство, някои от тях в този момент минават през сложен интервал от живота. Помогнете им с на практика препоръки, ръководени от личния си опит и тогава те ще бъдат безпределно признателни. Не отхвърляйте помощта си на никого, тъй като някой ден и вие ще имате потребност от поддръжка. В края на годината необвързаните ще бъдат изискани, галантни и сантиментални, като по този метод ще притеглят откровен интерес към себе си. Сега освен ще се радвате на известност, само че и в любовта и романтиката ще откри своето ентусиазъм.

Работа и финанси

В последния месец на годината всеки план ще изисква вашето внимание. Трябва да деянията цялата си устойчивост и отговорност, с цел да не се откажете и изоставите плановете на половина. В същото време сътрудниците и работодателите ще ви гледат деликатно. Ако се докажете добре при решаването на настоящи проблеми, тогава ви е обезпечено цялостно натоварване с високоплатена работа.

Меркурий ще е назадничав от 13 декември 2023 година до 2 януари 2024 година През този интервал някои неща може да се забавят. Това е подобаващ миг за обзор на проектите, корекции и търсене на недостатъци във към този момент стартирани планове. По отношение на приходите парите ще идват постоянно. Освен това има възможност и за растеж на приходите.

Здраве

През декември би трябвало да бъдете доста деликатни. Тъй като бързането може да докара до рухване върху леда, а незадоволително топлото облекло до простуда. С други думи, би трябвало да бъдете извънредно бдителни във всяко деяние, в противоположен случай рискувате да прекарате най-малко няколко дни от декември на болнично легло.

Освен това се предлага да предприемете превантивни ограничения за подсилване на личния си имунитет. За да извършите това, може да започнете да приемате витамини или да спортувате. Повярвайте, тялото ще ви благодари, в случай че оставите всичките си нездравословни привички в предишното.

ДЕВА

Представителите на зодия Дева са привикнали да работят интензивно, само че пред новогодишните празници им се предлага да отделят време за отмора. Малко време прекарано в бездействие, което е толкоз извънредно за вашия предприемчив темперамент, няма да навреди, а в противен случай, ще ви помогне да обмислите значимите решения.

Не забравяйте, че уикендите би трябвало да си останат почивни дни, тъй че не прекарвайте целия ден пред компютъра. Ако отделяте повече време на кариерата си, в сравнение с околните си, тогава ви чакат единствено кавги и спорове.

Любов и семейство

В връзките с близки и родственици, ще би трябвало да вършиме отстъпки. Тази година може би сте отделили доста малко време на най-близките си хора. Те могат да са афектирани от това. Но може да компенсирате това с приятни новогодишни дарове, които е най-добре да закупите авансово. Не отлагайте визитата на другари и планирането на новогодишната си нощ за последния миг. В този случай, ще може да се подготвите авансово за всички непредвидени обстановки.

Ако желаете да прекарате празниците надалеч от вкъщи, не забравяйте да вземете някой от фамилията си. Това може да е половинката, децата или даже родителите. Както и да е, те ще оценят вашите старания, което ще помогне за възстановяване на връзките. Необвързаните би трябвало да заобикалят лекомислени флиртове и интимни връзки. Това няма да докара до нищо положително, с изключение на разрушено сърце и вероятни заболявания.

Работа и финанси

През декември би трябвало да ограничите финансовите си разноски и да не вършиме дарове на всеки сътрудник и колежка. Ако съумеете да намерите занимание, което ви увлича и носи приходи, тогава финансовото ви положение ще се усъвършенства доста. Като регулирате разноските и спестяванията си, може да станете самостоятелни финансово и с впечатляващ месечен приход.

От 13 декември вашият шеф Меркурий става назадничав (до 2 януари 2024 г.). През този интервал доста от вас, може да не се държат изцяло градивно. Опитайте се да не се суетите и вземайте виновни решения единствено като авансово обмислите всичко. Не забравяйте, че всяка стъпка е изпълнена с последици и мислете за бъдещето, тогава ще има по-малко досадни неточности.

Здраве

Правилното периодично повтаряне на отмора и работа, не е част от натоварения ви професионален график, само че през декември би трябвало да се погрижите да го спазвате. Бъдете деликатни, тъй като заболяванията могат да ви дебнат на всички места. За да не прекарате цялата новогодишна нощ в леглото с температура, по-добре се погрижете за здравето си авансово.

Не мръзнете и приемайте повече витамини. Освен това няма да навреди да се отървете от нездравословните привички. Разбира се, в навечерието на Нова година може да изпиете няколко чаши вино или ракия, само че това би трябвало да бъде лимитирано. Не отлагайте значимите каузи, изключително в случай че се отнасят до вашия здравен обзор. Посетете лекаря си тази година и може да избегнете съществени патологии в бъдеще.

ВЕЗНИ

Декември за представителите на зодия Везни е удобен освен за обобщаване на резултатите от миналата година, само че и за разбор на измененията във вашата персона през последния интервал. Ще може да извършите доста потребни изводи въз основа на опита си. Само не отлагайте дребните задания, това ще ви помогне да завършите годината с чиста съвест.

През декември са вероятни приятни изненади и вълнуващи пътувания, не се съпротивлявайте на опциите за интензивно превозване на свободното време. Също по този начин ще имате опция да се изявите като миротворец и да помирите враждуващи страни. Месецът ще бъде сполучлив в кариерно отношение и още по-благоприятен за любовния живот.

Любов и семейство

Сега е доста значимо да помогнете за установяването на естетика в дома. Ако в фамилията ви има различия, тогава задачата да изгладите споровете и да възстановите реда и здравословната атмосфера пада върху вашите рамене. Опитайте се да определите кой е главният източник на проблемите. Този месец е един от най-благоприятните за започване на нови или подсилване на съществуващи връзки, не подценявайте препоръките на околните и в същото време слушайте сърцето си, то ще ви подскаже насоките за развиване.

Този месец може да почувствате незабавна потребност от другарство с другари, което да се дължи на желанието да говорите и жаждата за обмяна на усещания. Приятелите с наслада ще откликнат на предлагането да прекарате известно време дружно и по този начин може да попаднете в колелото на дейния обществен живот.

Работа и финанси

Добър интервал за обмисляне на бъдещата си кариера. Ако очаквате покачване или нарастване на заплатата, в този момент е най-хубавият миг да напомните на шефа си за това. Този месец може да изникне опция да поемете самодейност в несвойствена за вас сфера на отговорност. Вашите качества ще бъдат оценени от началството и екипа ви. Декември е удобно време за разрастване на креативния капацитет и използване на ексцентрични подходи в ежедневната работа.

Меркурий, ще бъде назадничав от 13 декември 2023 година до 2 януари идната година. Това значи, че множеството от вас ще би трябвало да се връщат към едни и същи въпроси още веднъж и още веднъж. Много планове и проекти ще изискват преразглеждане и корекции. Бъдете извънредно деликатни, изключително с документите и във финансов проект.

Здраве

През този месец не се чакат съществени здравословни проблеми. Все отново през целия декември се пробвайте да бъдете по-внимателни при шофиране и пътешестване.

При някои от вас са вероятни пристъпи на главоболие и обостряне на сърдечни болести. Опитайте се да водите по-умерен метод на живот и не поемайте непотребни отговорности. Прекомерните натоварвания единствено ще влошат съществуващите проблеми. Ще получите позитивна сила от общуването с околните, което несъмнено ще се отрази на увеличение на жизнеността.

СКОРПИОН

Декември бележи удобно време за стабилизиране на финансовото положение на представителите на зодия Скорпион. Сега може да ви е много мъчно, само че имайте поради, че преди Нова година би трябвало да се отървете от всички вероятни задължения и заеми. Това ще ви помогне да дишате умерено и да насочите всичките си финансови потоци към осъществяване на вашите стремежи и фантазии.

Ако преди този момент сте имали спорове с избрани хора, които сигурно са ви скъпи, настава отличен интервал за помиряване. Направете първата крачка и ще разберете, че не всичко в живота е толкоз комплицирано и спорно, колкото си мислите.

Любов и семейство

Декември ще бъде богат на събития. Не единствено вашите родственици и обичания човек, ще изискват вниманието ви само че и вашите другари. За да удовлетворите всички, ще би трябвало да прекарате всички почивни дни надалеч от вкъщи - на посетители на другари и близки. Вашата половинка също няма да остане без внимание. Ако й извършите добър подарък, тя ще го оцени и в подмяна ще ви обкръжи с комфорт и грижа.

Необвързаните би трябвало да се съсредоточат върху срещите с нови хора. Препоръчително е да посещавате по постоянно културни събития и да прекарвате повече време в другарство с нови хора. Сред тях можете да намерите своята обич, която ще стане благонадежден сътрудник в живота в продължение на доста десетилетия. През този интервал би трябвало да отделите повече време за решение на персонални проблеми, в сравнение с финансови въпроси

Работа и финанси

На работа всички ще са удовлетворени от вашия възторг и отговорност. Ако сте се показали добре през годината, тогава ще получите забележителен
бонус или даже покачване. Само, имайте поради, че не би трябвало да пропускате работа, в този момент шефовете ви гледат, тъй че е доста значимо да се визиите добре.

Не закъснявайте и не бъдете немарливи в работата. В този случай ви чакат доста печеливши планове. Сега мързелът ще бъде ваш върл зложелател, тъй че се стегнете, в противоположен случай това ще попречи на финансовото ви благоденствие.

Здраве

Повечето от вас ще се усещат бодри, цялостни със мощ и възторг. Но това важи единствено за тези, които се грижат за здравето си и обръщат навреме внимание на своето тяло. Особено уязвима ще бъде нервната система, вследствие на натоварения работен и дневен график, както и някои проблеми в персонален проект.

В допълнение, повсеместен обзор, на който може да се подложите в някоя клиника, няма да навреди. Определено няма да е ненужно, изключително откакто в този момент е сезонът на вирусните болести и настинките. Трябва да подготвите тялото си за идните новогодишни празници. За да извършите това, няма да навреди да започнете диета и да изчистите тялото си от токсините. Спортните занимания също ще бъдат извънредно потребни. Коя посока да изберете в съответния случай? От вас зависи да решите.

СТРЕЛЕЦ

През декември представителите на зодия Стрелец може да се усещат много самотни. И ще се чудите за какво никой не ви обръща задоволително внимание. Въпреки това, в случай че при започване на месеца тези мисли са изцяло оправдани, то към средата на декември, няма да може да се оплаквате от самотност, ще бъдете залети от публично внимание.

Това може да се дължи на натоварения ви обществен живот, както и на връзките с родственици, които ненадейно са се сетили за вас. Въпреки това, не се заблуждавайте, някои от тях просто желаят да се възползват от вашите връзки. Бъдете деликатни и слушайте вътрешния си глас.

Любов и семейство

Необвързаните не би трябвало да се надяват на сантиментално запознанство, оцветено в ярки цветове. Може да има нови срещи, само че те няма да получат по-нататъшно развиване. Изключение ще бъде казусът, когато в действителност срещнете индивида, с който желаете да прекарате целия си живот. Тогава доста бързо ще установите духовна връзка, която никакви подли проекти на вашите завистници не може да унищожи.

За да завоювате втората си половинка, ще би трябвало да отделите доста време за самоусъвършенстване. Може би някои ваши качества. са просто неприемливи за обичания човек. Ето за какво ще би трябвало да се борите сред желанието да бъдете с избраника и нежеланието да се измененията.

Работа и финанси

Трябва да систематизирате личното си време, тъй че да имате задоволително освен за другарство с другари и родственици, закупуване на дарове и подготовка за Новата година, само че и за решение на работни въпроси. Не забравяйте, че в случай че не работите продуктивно при започване на месеца, то до края вашите финансови запаси ще пресъхнат. За да не се случи това, приемайте всяка работа, която ви бъде препоръчана.

Дори работата на повърхностен работен ден през уикенда няма да е непотребна, изключително откакто предстоят празници. Може да сключите преференциални покупко-продажби, които ще допринесат за вашето финансово благоденствие. Но е по-добре да се откажете заеми и заеми и да отделите повече време за струпване на средства, както и да се откажете да решавате съществуващите финансови усложнения със затъване в задължения.

Здраве

Някои от вас са привикнали да ядат каквото желаят, както и да злоупотребяват с нездравословните привички. Ако принадлежите към тази категория представители на знака, значи ви чакат обилни здравословни проблеми. Те ще са свързани със стомашно-чревния тракт и ендокринната система.

Други от вас може да имат проблеми с наднорменото тегло. Ако принадлежите към тази категория, тогава би трябвало незабавно да измененията всекидневието си, да започнете да се храните вярно и да посещавате постоянно фитнес. Настроението на някои от вас по това време на годината заслужава първостепенно внимание. С наближаването на празниците може да станете много апатични.

ВОДОЛЕЙ

През декември представителите на зодия Водолей, ще се сблъскат с доста празнични неуредици. Препоръчително е да се погрижите авансово за закупуването на дарове за всички ваши близки. В този случай няма да е належащо да бързате из магазините в последния миг, избирайки нужните неща.

Също по този начин не забравяйте да помислите за сантиментална изненада за вашата половинка, тя сигурно ще оцени вашите старания и ще ви подари с доста приятни страсти.

Любов и семейство

Декември рискува да се трансформира в същинска поредност от събития за вас. Не би трябвало обаче да бъдете прекомерно впечатлителни и уязвими към проблемите, които могат да зародят. Трябва да запомните, че всички те са мимолетни и скоро вашите каузи ще тръгнат нагоре. В връзките с обичаните хора бъдете по-нежни и проявявайте оптимално схващане. Не забравяйте, че всеки човек се управлява от избрани претекстове, които не могат да не повлияят на дейностите му.

Трябва да избягвате комерсиализма, изключително в връзките с близки и другари. Не бъдете мързеливи и мнителни, помнете, че вие в действителност сте мощни и самостоятелни. Ето за какво в никакъв случай не би трябвало да постъпвате както желаят другите за сметка на личното си мнение. Необвързаните ще би трябвало да преминат през доста тествания, с цел да завоюват благоволението на своя фаворит. За това, ще би трябвало да измененията характера си и да извършите всичко, с цел да бъдете с обичания човек.

Работа и финанси

Не би трябвало да си вършиме проекти за парите, преди да сте ги получили. По този метод може да избегнете нервно напрежение. По-добре помислете за идните празници и направете всичко, с цел да работите продуктивно преди тях. В този случай ще може да се занимавате с това, което обичате, като получавате финансова облага и морално задоволство.

Ако от дълго време мечтаете за
бонус или висока позиция, тогава в този момент е моментът да се утвърдите като виновен чиновник. Въпреки това, не бързайте със заключенията, по-добре е да обмислите всичко няколко пъти и да вземете вярното решение. Слушайте вътрешния си глас и тогава ще може да избегнете финансови загуби през декември.

Здраве

Може да бъдете мощно обезпокоени от прочувствени прекарвания, заради което би трябвало да се научите да не приемате всичко драговолно. Хобито може да ви помогне да откъснете мозъка си от належащите проблеми. Въпреки това, не би трябвало да забравяте за положението на тялото си, тъй че в случай че сте загрижени за избрани признаци, тогава най-хубавото решение би било да се подложите на повсеместен обзор в клиника.

Избягвайте депресията и се пробвайте да извършите всичко, с цел да сте в положително въодушевление. В този случай ще бъдете пощадени освен от сезонните, само че и от хроничните болести и ще може да отпразнувате Новата година с околните хора.

РИБИ

За представителите на зодия Риби това е положително време за творчество и опознаване на качествата. Опитайте се в нещо ново, може би от дълго време сте мечтали да се заемете с някакво вълнуващо занимание, не се колебайте да реализирате проектите си.

Необвързаните ще бъдат неустоими и привлекателни в очите на другите, само че не би трябвало да употребявате своя сексапил и магнетичен резултат върху хората прекомерно интензивно, рискувате да се окажете в недвусмислена обстановка.

Любов и семейство

Този месец ще бъдете изключително нежни и меки, което несъмнено ще е от изгода за връзките ви с обичания човек. Това положение на нещата ще помогне да се откриете, най-сетне ще може да говорите за своите прекарвания и ще бъдете чути. В връзките си с избраника бъдете оптимално откровени и не крийте същинските си усеща зад подправени маски. Средата на декември е изключително удобно време за връзките, може би половинката ви е подготвила чудесна изненада, която чакате отдавна.

Месецът ще е кондензиран с приятни изненади от обичаните хора. Ако имате деца, те също ще ви радват с триумфите си. Ще бъдете изключително горди да отразявате резултатите от вашето образование. Необвързаните не би трябвало да се тормозят, несъмнено няма да останат сами в новогодишната нощ. Последната седмица на декември е отличен интервал, за определяне на мощни и щастливи връзки.

Работа и финанси

Средата на декември ще бъде уместно време за обобщаване на резултатите от годината, би трябвало искрено да признаете и да си простите грешките, които сте създали, както и да се похвалите за постигнатите резултати, вие го заслужавате. Месецът е удобен за възобновяване на връзките с сътрудници и началници.

Ако в сърцето си имате предпочитание да промените вашата работа, тогава самоуверено решете това, триумфът ще ви съпътства. Времето е извънредно сполучливо за тези, които се занимават с научни проучвания. Късмет ще имат и представителите на креативните специалности.

Здраве

Възможни са леки здравословни проблеми и обостряне на хронични болести. Може би в този момент е моментът да опитате различна медицина. Това не значи, че може напълно да замените лекуването, предложено от квалифицирани експерти, само че с цел да поддържате силата на тялото си, няма да е ненужно да пиете билкови чайове и отвари.

Като цяло този месец, ще бъдете радостни и енергични. Слабата нервна система обаче може да аргументи проблеми със съня. Излизайте по-често на чист въздух, не забравяйте за вероятната физическа интензивност. Посещението на козметични, фризьорски салони и магазини за облекла ще се отрази благотворно на страстите ви.

Източник: astrostar.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР