ОвенПредставителите на този знак могат да очакват увеличение на парите.

...
ОвенПредставителите на този знак могат да очакват увеличение на парите.
Коментари Харесай

Подробен хороскоп за следващата седмица

Овен

Представителите на този знак могат да чакат нарастване на парите. Ще имате късмет да покажете своите организационни умения и да впечатлите управлението.

Поставете вярно целите си, не се захващайте с огромно количество задания, по-скоро се концентрирайте върху стеснен кръг от задания и резултатът няма да закъснее. В гонене на триумфа не забравяйте да отделите време за здравето си. 

Телец  

Истински заредена седмица следва за Телците. Всички тези, които непретенциозно криеха своите гении и качества, страхувайки се да не бъдат неразбрани и осмивани - пристигна вашият ред. Въоръжете се с убеденост (звездите знаят, че нямате такава) и покажете себе си. Не се опасявайте да опитате нещо ново, не отхвърляйте забавни запознанства. Идеален интервал да си намерите занимание или да промените сферата на активност.

Близнаци

Представителите на този знак би трябвало да си отдъхнат малко и да спрат да поемат отговорност за всички и всичко. Това е изключително правилно в областта на работата. Дайте си време да дишате и се концентрирайте върху фамилните и другарските полезности. Тази седмица би било уместно време да подредите нещата си и да се отървете от ненужните отпадъци. И не смейте да давате воля на непостоянството си, изгледайте го до дъно! Посветете уикенда си на самообучение и занимания.

Рак

Тази седмица непосредствено благоприятства срамежливите и чувствителни Раци да погледнат по нов метод на света към тях. Изхвърлете условностите и оставете сантименталността си да излезе нескрито. Кажете на околните си какъв брой доста ги обичате, макар че те към този момент го виждат по този начин, макар престорената ви недостижимост.

Лъв  

Тази седмица ще ви донесе приятни неприятности. Умейте да покажете пестеливост, макар че ориста ще ви сервира изкушения да харчите пари. Опитайте се да вършиме умни покупки. Спрете да се занимавате с прекомерни опити да ухажвате началниците си, към този момент сте видяни и оценени. Чувствайте се свободни да поемате нови планове и да вървите към задачата си с пъргавината на лъв.

Дева

Това е отличен интервал за Девите за определяне на контакти. Добър миг за приемане на в допълнение обучение. Седмицата е подобаваща за решителни дейности. Признайте любовта си, завържете запознанства, направете първата крачка, тъй като тази седмица ще получите цялостно приемане от другите.

Везни  

Везните, които са завладени от подозрения, би трябвало да се опитат да успокоят вътрешния си критик. Помнете, който върви, ще овладее пътя. Днес може да не сте на върха на Олимп, само че се движите в вярната посока. Спрете да се тревожите по отношение на вземането на верните решения. Не забравяйте, че ние постоянно избираме най-хубавия вид за нас и в случай че нещо го няма, тогава нещо още по-добро ще заеме негово място, предава zajenata.bg.

Скорпион

Седмицата е подобаваща за определяне на дълготрайни контакти. Вашата дипломатичност и умеене да се измъквате от сложни обстановки ще ви оказват помощ да се придвижите нагоре по кариерната стълбица. Не бъдете откровени с сътрудниците, запазете неутралитет в диалози, които не са свързани с директните ви служебни отговорности.

Стрелец

Звездите предсказват ​​неочаквано замогване на Стрелците. Може би ще спечелите от лотарията или ще сключите договорка. Не се опасявайте да се разделите с парите си; идната седмица е удобна за продуктивни вложения.

Козирог 

Организирайте сами пътуването си. Без компания? няма проблеми Предстоящата седмица дава обещание доста нови запознанства, тъй че няма да скучаете, до момента в който пътувате. Кой знае, може би ще срещнете човек с сходно мислене и ще започнете сантиментална връзка. Когато поддържате връзка с началниците си, пробвайте се да бъдете оптимално тактични и учтиви. Не изостряйте зараждащите спорове, заемете позицията на миротворци и можете да избегнете дълготрайни проблеми.

Водолей 

Седмицата за Водолеите ще стартира с сантиментални нотки. Тези, с които сте имали другарски връзки, внезапно ви признават по-силни усеща. Бъдете подготвени да приемете предизвикателство или тактично да " отскочите “ от проблем. Работата през тази седмица надали ще бъде в центъра на вашите мисли;

Риби 

Мечтанието и известното отделяне от действителността няма да попречат на Рибите да създадат скок в кариерата си. Очаквайте покачване по кариерната стълбица или ласкави мнения за работата ви от началниците. Звездите предсказват ​​страстен разказ за самотните риби. Вярно е, че не би трябвало да идеализирате и възхвалявате човек, който познавате малко.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР