Овен Пред вас отново стои въпроса за правилното разпределение между труда

...
Овен
Пред вас отново стои въпроса за правилното разпределение между труда
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за неделя, 13 ноември

Овен
Пред вас още веднъж стои въпроса за вярното систематизиране сред труда и почивката. Ще ви се желае още през днешния ден да избягате от отговорностите си, само че най-малко гледайте да е неусетно.

Телец
Днес може да станете предмет на насмешки, макар че това не значи, че вършиме нещата погрешно. Бог е с вас, пък близките дано си се майтапят колкото си желаят, то си е за тяхна сметка.

Близнаци
Ако през днешния ден се сблъскате с проблемите на избора, можете да сте спокойни – няма да сбъркате. Само не позволявайте на други да въздействат на мнението ви.

Рак
Идеалният ден за вас, а освен това е и неделя. Мечтайте, играйте, забавлявайте се колкото ви душа желае. Само не създавайте ненужни драми, че ще развалите цялата хубост на деня.

Лъв
Днес светът ще е тъкмо подобен, какъвто сте желали да го видите. Разбира се в рамките на вероятното. Възползвайте се от това пълноценно, тъй като няма да е за дълго.

Дева
Доста прочувствено ще приемате всичко, което се случва, а е добре да се опитате да сте безпристрастни. Чувството ви за правдивост и възприятието ви за благосъстоятелност ще се борят в душата ви. Хармонизирайте ги, вместо да ги противопоставяте, не правете този ден съдбовен.

Везни
Днес ще изпитате голямо предпочитание да се пошегувате с някого. Положете оптимални старания, с цел да не ви върне след това жертвата с един сполучлив подбив, тъй като последици несъмнено ще има.

Скорпион
Поуморили сте много и през днешния ден е време за реалксация. Едно странствуване, въпреки и единствено по картата е идеално решение. А за какво не по магазините и есенните изложби, те могат да са доста вдъхновяващи.

Стрелец
Извечната битка сред здравия смисъл и полетите на душата през днешния ден може да ви извади отвън нерви. Постарайте се да не хабите доста сили в тази неравна битка и без друго спечелилият ви е прочут...

Козирог
Днес дотам елементарно ще се справяте с проблемите, колкото и да са комплицирани, че като нищо цяла върволяк от нуждаещи се ще се подреди пред вас за помощ.

Водолей
Голяма роля през днешния ден ще играят хора, от които зависите финансово. Много е значимо да сте мобилизирани още от сутринта, с цел да свършите положително, това което сте замислили.

Риби
Не се разочаровайте от приятелите си, единствено тъй като не са на вашето мнение. През втората половина на деня може да имате положителни финансови приходи, а това ще усъвършенства настроението ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР