Овен Поставете нещата ребром и опитайте да решите всичко. Удачно е

...
Овен
Поставете нещата ребром и опитайте да решите всичко. Удачно е
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за събота, 21 октомври

Овен
Поставете нещата без заобикалки и пробвайте да решите всичко. Удачно е да поразчистите всичко ненужно, ще се почувствате в страхотна форма, а и ще поосвободите място за нови неща.
  Телец
Може да се окажете забъркани в условия, които са отвън вашия надзор. Не се опитвайте да въведете ред непременно, от време на време има потребност от малко безпорядък.
  Близнаци
Чудесен свършек на една усилна седмица. През деня евентуално ще имате някои съществени отговорности, само че ще се справите по най-блестящ метод. Можете да разчитате на престижа си, с цел да внушите концепциите си.
  Рак
Победата просто би трябвало да е във вашите ръце през днешния ден, просто няма по какъв начин да отиде при някои различен. Все отново бъдете подготвени да спрете отрано, с цел да не минете около почетната стълбичка.
  Лъв
Колкото и странни да ви се виждат мислите, които ви минават през главата, не ги отхвърляйте просто по този начин. Най-малкото ги обсъдете със себе си, най-малко ще сте сигурни, че имате добър събеседник...
  Дева
Сутринта ще сте настроени много сговорчиво и това несъмнено ще изненада всички към вас. Следобеда ще се вълнувате мощно по какви ли не мотиви. Хубав миг да поразчистите на открито и вътре в себе си.
  Везни
Сутринта отхвърлете каквото имате, тъй като следобедът се обрисува доста сантиментален. А и времето допуска интимни диалози на някое топло местенце.
  Скорпион
Имате опция преди обед да се забавлявате и малко да се размотавате, само че следобяд ще имате доста неща за извършване – за нареждане, за подбиране, почистване и впрочем. Не прекалявайте с похапването.
  Стрелец
Един прелестен ден за развлечения и креативен занимания. Отделете особено внимание на хората, които обичате. Малко безредно ще действане, само че пък ще има страхотни резултати.
  Козирог
Един прелестен, спокоен ден. Ще ви се желае да си поседите вкъщи, необезпокоявани от всякакви досадници и просто да помързелувате. Бъдете по-мили с хората към вас, кажете им нещо, което ще ги зарадва.
  Водолей
Преди обяд ще мислите много съществено по някои материални въпроси. Следобед нещата ще се случват доста бързо и би трябвало да сте експедитивни и съобразителни. Хубав ден за неангажиращи срещи и диалози.
  Риби
Не нарушавайте разпоредбите единствено, с цел да извършите на някого на инат. Добре е също да внимавате като пресичате улиците и въобще да не се разсейвате, в случай че шофирате. Не постоянно разчупването на нормите е позитивно събитие и вие го знаете по-добре от всеки различен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР