ОвенПонякога ви е трудно да споделяте лични неща с партньора

...
ОвенПонякога ви е трудно да споделяте лични неща с партньора
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 2 май: Лъвове, не пренебрегвайте половинката си!

Овен
Понякога ви е мъчно да споделяте персонални неща с колегата ви, само че приемете това като част от взаимния ви живот. Таенето на секрети вътре във вас, няма да ви направи по-щастливи. Подгответе се да спечелите, вместо да се настройвате авансово за загуба. С всяка последваща стъпка, когато приближавате задачата, ще сте по-мотивирани за триумф. Тези от вас, които работят в развлекателни бизнес, ще имат добра облага през днешния ден. Ще изобилстват предложения за събития, на които да се включите, а това несъмнено ще усили приходите ви.
Телец

Вместо да сте в нормалното си въодушевление, наситено с доста говорене, то през днешния ден евентуално ще ви се прииска да се свиете на кълбо под завивките и да не говорите с никой. Уведомете колегата си, че той няма нищо общо с вашето положение и когато сте по-добре, ще поговорите за това. Постарайте се да не оставяте работата си за на следващия ден или да си взимате работа за у дома. Колкото и да ви е мъчно, по-добре си свършете отговорностите още през днешния ден, защото на следващия ден ще ви е два пъти по-трудно. Очертава се сложен ден за вас във финансово отношение. Ще се наложи да ограничите непотребните разходи и да се задоволите с това, което към този момент имате като запаси.

Близнаци

Вероятно ще усетите още по-силно привличане към партньора си. Подарете си сантиментални и прекарвания, по този начин ще се насладите взаимно на любовта. Работните ви каузи и срещи ще бъдат сполучливи през днешния ден, ще се справите с всичките си професионални отговорности. Освободете  се от неприятните мисли, с цел да не повлияят на работният развой. Финансовият статус като цяло е удобен. Въпреки това, внимавате за разноските си, постоянно би трябвало да оставите запас от парични средства.

Рак

Магнетизмът ви ще е изключително мощен през днешния ден, само че уверете вашата половинка, че тя е номер едно за вас и никой няма да я измести мястото й. Очаквайте дъжд от обожатели или обожателки през този ден. Вашата задача през днешния ден ще е да намерите по-преки пътища към върхът, към който сте се устремили. Трябва да сте по-продуктивни и инициативни от всеки път и да мислите малко по-разчупено, за изпреварите другите по директните пътечки. Липсата на пари през днешния ден може да ви накара да се чувствате много несигурни. Трудно ви е да се ограничавате от обичаните ви неща и да пресмятате цената на всяко едно нещо, само че се постанова да стиснете зъби още малко.

Лъв

Колкото и да е значима работата за вас, в никакъв случай не забравяйте, че би трябвало да балансирате сред работата и персоналния живот. Не подценявайте половинката си и не я оставяйте сама, когато най-вече има потребност от вас. От вас може да се изисква сериозна дисциплинираност и акуратност в работата, само че това не означа, че в отвън работно време не можете да се забавлявате с сътрудниците ви. Дайте си късмет да опознаете по-добре хората, с които работите. Обърнете внимание на гаранционните условия на стоките, които купувате през днешния ден. Ако е включен и безвъзмезден сервиз, то не се колебайте да вземете даденият продукт.

Дева

Емоциите може да са неприятен консултант през днешния ден, изключително в диалозите с колегата ви. Сега не е моментът да задавате въпроси и да се ровите в предишното, защото елементарно може да се стигне до нечовечен спор с обичания ви човек. Ако се стремите към по-висок пост в работата ви, то се уверете, че няма намесени персонални връзки и роднински връзки сред шефа и някой ваш сътрудник, който изненадващо може да се издигне преди вас по втория метод. В случай, че през днешния ден доста харесате нещо, което видите в даден магазин, то не се спирайте от покупка, даже цената да е малко по-висока. По-късно може и да не намерите тъкмо това, което сте търсили и ще съжалите, че не сте си го купили.

Везни

Вероятно, през днешния ден ще ви е мъчно да вършиме избор, изключително когато са намесени и усеща. В подобен случай, може да се допитата до ваш другар, който да даде неутралното си мнение. Може да научите доста от някои ваши по-опитни сътрудници, тъй че през днешния ден попивайте като гъба познания и умения. Това ще ви е доста по-полезно в работата, в сравнение с часове четене на научна литература. Обърнете повече внимание на контактите, които имате в ваши другари и познати, защото те могат да се окажат вашият избавителен пояс в сложни обстановки, когато имате потребност от заем.

Скорпион

Опитайте се да обърнете малко повече внимание на половинката и фамилията ви. Вместо единствено да се оправдавате, че имате доста работа, то си отделете няколко часа, в които да сте напълно отдадени на персоналния живот и изцяло да изключите от съзнанието си мисълта за работа. Днес не е най-подходящият миг да говорите с шефа си за някои проблеми в работата ви или пък да желаете покачване. Оставете това за някой по-благоприятен ден за кариерния ви бранш. Разумът и страстите ще борят у вас през днешния ден. От една страна ще желаете да си доставите наслаждение, само че въпреки това, това може да ви изпразни джоба. Не позволявайте страстите да ви докарат до банкрут.

Стрелец

Помислете в тази посока, по какъв начин да изненадате обичания си човек с нещо, което да го води към скъпи мемоари от предишното ви. Малка изненада, комплимент или жест към половинката ви може да се окаже онази искра, която още веднъж да разсъни огънят на любовта посред ви. Ако някой през днешния ден желае от вас да отговорите неотложно на даден въпрос, то не бързайте да го вършиме, преди да сте пресметнали последствията от вашето решение. Кажете, че ще се обадите малко по-късно и ще отговорите. Денят е подобаващ за финансови инвестиции и вложения, само че първо доста добре би трябвало да изчислите всички проценти, пикове и спадове, които може да претърпите.

Козирог

По принцип не обичате да излизате от удобната си зона и мъчно се решавате да предприемете някакви стъпки към смяна и внасяне на нещо ново във връзката ви. Въпреки това, най-малко пробвайте да интегрирате нещо ново в персоналните ви връзки през днешния ден. Не се доверявайте на всяка една дума, която сътрудниците ви споделят. Подлагайте всичко на подозрение и имайте едно мислено, изключително в случай че всичко наподобява прекомерно хубаво, с цел да е истина. Доста мъчно ще се откажете от положителните покупко-продажби, където има огромни понижения и всичко, което се дава като бонус или подарък, даже незабелязано това да ви коства доста повече. Тръпката от това, че получавате нещо без пари ви носи голямо задоволство.

Водолей

Ще получите цялата поддръжка, която ви е нужна за превъзмогване за възможна идната рецесия. Не се колебайте да се опрете на половинката си, защото ще получите цялостно схващане и съпричастност. Навярно, ще сте смутени от нещо и надали ще бъдете с нужното въодушевление за работа. Мнозина от вас ще бъдат склонни да пренебрегват работните си отговорности. Ще би трябвало много да се постараете, изключително през днешния ден. Бъдете внимателни, тъй като може да се забъркате във финансово тресавище, касаещо вашия фамилен бюджет. Ако работите в региона на търговията, ще се зарадвате на релативно положителни облаги.

Риби

На някои от вас може да се наложи, да се сблъскат с особени проблеми от фамилен темперамент. Ако не можете да се справите, потърсете съвет от непосредствен другар, който има опит с неприятностите в фамилния живот. Препоръчително е да извършите инспекция, откакто приключите с избрана работна задача. В противоположен случай, вие ще носите цялостната отговорност за позволените неточности. Очаква ви релативно удобен ден във връзка с вашите финанси. Бизнесмените могат да чакат финансови облаги, стига да съумеят да разпределят вярно бюджета си.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР