ОвенПомогнете на партньора ви в тежък момент, който се опитва

...
ОвенПомогнете на партньора ви в тежък момент, който се опитва
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 март: Риби, възможни са разногласия с партньора ви!

Овен

Помогнете на колегата ви в тежък миг, който се пробва да преодолее. Вие ще сте избавителният му пояс в точният миг и най-добре ще се погрижите за неговото положение. Вслушайте се в интуицията си какво тъкмо да извършите. Нестандартните ви хрумвания, които имате предпочитание да реализирате в работата ви ще би трябвало да бъдат поставени на пауза, защото надали ще срещнете схващане от шефовете ви. Парите и тяхната загуба могат безусловно да съсипят живота ви. Ако живеете за парите и пренебрегнете правилата си, може да си докарате съществени проблеми. Бъдете повече от рационални.

Телец

Сега не е най-подходящото време за пътешестване и отмора, тъй че отложете тази ваша концепция за различен миг. Избягвайте шофирането и пътуванията на дълги дистанции. Проблемите в работата ви може да ви докарат съществени неприятности с колегата ви. Ако се раздавате прекалено много в работата ви и пренебрегвате половинката си, то безспорно, ще се появи спор посред ви. Никак няма да ви е елементарно да преглътнете позволените финансови неточности, само че по-важно е да научите уроците от тях. Заредете се с самообладание и сили за още по-усърдна работа.

Близнаци

Способността ви да показвате обич е безгранична. Въпреки че е добре поддържате на връзката си, вие също би трябвало да практикувате повече въздържаност, с цел да поддържате колегата си жаден за още и още. Благоприятен ден в бранш работа за вас. Ще имате мощно въздействие над другите, което ще ви помогне да създадете повече персонална сигурност при удовлетворяването на професионалните си потребности. Има огромен късмет да получите доста добър приток от приходи. Фирмите занимаващи се с превоз и произвеждане на артикули, ще реализиран забележителна финансова успеваемост.

Рак

Малко любов от страна на колегата ви, несъмнено ще е най-хубавото лекарство за вас, тъй че колкото повече обятия и целувки получите, толкоз по-бързо ще се възстановите от рецесията, в която сте изпаднали. Ще би трябвало да измислите метод, по който да извършите работата ви по-весела и приятна. Работата в колектив не е лесна, тъй че подходете самостоятелно към всеки един от сътрудниците ви, когато се опитате да внесете щипка смях и забавление. Банковите извлечения по сметката ви и осъзнаването на изхарчените пари, може да ви аргументи съществено главоболие през днешния ден. Оптимизирайте разноските и орежете всичко, което можете, с цел да не стигате до заеми.

Лъв

Удивително е по какъв начин едни и същи събития се появяват в любовния ви живот, само че сякаш единствено под нова форма. Днес е значимо, да не допускате едни и същи неточности и да методите умно към проблемите. Ако упованията ви за развиване в кариерата ви са ниски, то няма да имате огромна мотивация да извършите нещо огромно. Поставете си летвата по-високо и се целете в това да сте измежду най-хубавите. Очаквайте финансови приходи по сметката си през днешния ден. Това ще е много ненадейно за вас, само че несъмнено изненадата ще е приятна. Похарчете единствено дребна част от спомагателните средства, а другите заделете към спестяванията ви.

Дева

Партньорът ви през днешния ден ще употребява най-голямото си предимство, да ви омае с думи. Трудно ще устоите на ласкавите думи и похвали и елементарно ще се съгласите на това, което половинката ви предложи. Погледът върху работата ви в по-дългосрочен проект, ще ви даде нужната насочна точка, тъй че не се фокусирайте върху съответния ден, а в върху цялата картина. Препоръчително е да пазарувате на място с доста евтини продукти и да вземете огромен брой неща за малко пари, без да се постанова да протяга ръка към спестяванията. Това ще задоволи потребността ви от шопинг и в това време няма да сте похарчили доста.

Везни

Грешките от предишното ви, най-вероятно през днешния ден още веднъж ще излязат на първи проект и мъчно ще избягате от обясненията пред колегата ви. Вместо да се оправдавате, просто поемете отговорност за постъпките си и се извинете. Негативизма ще се пропива във всяко едно нещо, с което се захванете през този ден. Колкото и да се пробвате да не ви проличава, изражението на лицето ви ще приказва единствено по себе си. Успокойте душeвността си и го давайте по-ведро. Не се заблуждавайте, че може да извършите супер договорка от визията и примамливите оферти на сътрудниците, с които работите. Интуицията ви няма да ви излъже, тъй че подлагайте всичко на подозрение, с цел да не загубите пари.

Скорпион

Ако непрекъснато се питате, за какво все на вас не ви върви любовта и все нещо се обърква, то най-вероятно, вие също имате виновност за това. Не съдете другите, преди да сте анализирали личните си дейности и държание. Вероятно, през днешния ден ще се наложи да свършите работа, която ви е много неприятна и досадна, като това да почистите и подредите работното си място. Приемете това като част от отговорностите ви. Най-добре въобще не намесвайте материалните неща в любовните въпроси, за не останете излъгани. По това, ще се ориентирате дали възприятията на индивида против вас са същински, или ви употребяват за финансов донор.

Стрелец

Това по какъв начин се отнасяте към колегата ви през днешния ден ще има голямо значение за връзката ви и ответната реакция на половинката ви. Колкото по-добри, гальовни и сантиментални сте, толкоз повече обич ще получите от колегата си. Работните ви задания ще вървят по проект, въпреки и с малко по-бавни темпове. Спокойно и методично, малко по малко ще постигнете задачите, които сте си заложили в кариерата. Не е целесъобразно да стигате до крайности, когато става въпрос за финанси. Търсете златната среда сред многото възходи и спадове. Вашето място е по-сигурно, когато сте по средата, що се отнася до облагите.

Козирог

Вероятно през днешния ден, няма да имате триумф в любовта, тъй че и първите срещи в търсене на сродна душа, няма да са сполучливи. Бъдете търпеливи и изчакайте по-благоприятна позиция на планетите. Мисълта за работа няма да ви напусне даже откакто завърши работното ви време. Проблемите в службата евентуално мощно ще ви притеснят и може да нанесат съществено последствия върху здравето ви. Всичко, в което сте вложили куп пари, може да се окаже неприятна инвестиция или по-скоро направена в несъответствуващото време. Това ще ви направи извънредно нервни и раздразнителни през днешния ден.

Водолей

Днес, ще се наложи да лавирате сред това да ви се разсърдят и това да отбраните мнението си. Действайте доста внимателно с половинката си, без да наранявате възприятията й. Много е евентуално през днешния ден да забравите нещо значимо обвързвано с работата ви и да би трябвало да се върнете или да се справите с наличните ви средства. Разсеяността ви през днешния ден може да ви изиграе неприятна смешка. Подражаването на ваши близки и другари няма да ви води до нищо положително. Не е нужно да поддържате висок стандарт на живот, единствено и единствено да не изостанете от тълпата.

Риби

Възможно е да имате някои различия с колегата ви по отношение на закупуването на нови мебели или електроурди. Цената не постоянно е оправдана, тъй че помислете преди да платите не малко парични средства. Поставете си предизвикателство, което да ви подтиква сте все по-добри в кариерата. Разнообразете си скучното всекидневие с нещо, което да усвоите като познание или умеене. Късметът няма да е на ваша страна през днешния ден, тъй че стойте надалеч от хазартни игри и рискови инвестиции. Загубите ви могат да са много огромни.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР