Овен Помитате ги като цунами Приятели губите просто и със замах –

...
Овен
Помитате ги като цунами
Приятели губите просто и със замах –
Коментари Харесай

Как зодиите губят своите приятели: Овенът ги помита като цунами, Раците ги наказват сурово

Овен
Помитате ги като цунами
Приятели губите просто и със размах – вземате дебелия черен маркер, и ги отписвате. Или пък те ви отрязват, поради безкомпромисния ви егоцентризъм. Иначе Овните сте нелоши другари. Не сте способни на подлости. Интригантските ви умения са посредствени и “пъкленият ви проект “ нормално става явен за всички.
Опитите ви да иронизирате са жалки. Но колкото и да се стараете, коварството ви постоянно се оказва най-обикновено злодеяние.
Вие сте по-скоро цунами, а не подводно течение. Но някои от вас са овладяли изкуството да наскърбяват под претекст че желаят да са общителни.

Телец
Пишете им черна точка
Телците не губите другари, изръсвате ги някъде по пътя.
Причината е, че към вас, като към търкаляща се снежна топка, се лепят нови и нови и някак старите остават леко настрана. Особено, в случай че всекидневието ви не е обвързвано с тях. Иначе никой не би желал да си скапва калимерите с вас – боят се. Не от вашето несъществуващо лукавство. В главата ви витае един идеалициран облик на вас, самият, като кукловод, който дърпа конците. Но не от това се опасяват околните ви. На всички им е ясно, че не сте никакъв талантлив изверг. Боят се да не попаднат в черното ви тефтерче.

Близнаци
Щом ви отегчат, сбогом
Също както Телците, и вие не губите другари, а непосредствено се отървавате от тях.
Близнаците сте гениални в изкуството да омагьосвате с думи. Умеете вербално да извивате ръцете на хората и то по този начин, че те самите да не се усетят. Леко аморални сте, тъй като сте уверени, че задачата (независимо дали е тривиална или възвишена) оправдава средствата. И ставате зли сте с хора, които ви отегчават. Нормално е, в случай че на някой от приятелите ви се случи да ви досади – да вземем за пример, внезапно е „ затъпял “ или пък непрестанно се оплаква, вие пък най-внезапно да му загубите телефонния номер.

Рак
Подлагате ги на пресечен разпит
Основното, поради което се разделяте с приятелите, е вашата пословична подозрителност. Тя и единствено тя може да ви скара и с най-близките ви хора. Другите две аргументи са че сте прекомерно взискателни и ревностни.
Приятелствата рядко виреят при липса на доверие. Раците сте и манипулатори, въпреки и с положителни сърца. И, колкото и да сте честни, от вас може да се чака да извършите ненадейно лукавство. При вас подлостта не е съзнателен акт, а по-скоро нещо, което се случва, до момента в който съвестта ви подремва. Ако осъзнаете, че не сте постъпили добре, се терзаете.

Лъв
Със суетност и егоцентризъм

Вие сте доста лоялни и правилни. Въпреки това сте в положение да извършите мини изменничество, в случай че има заплаха приятелят да ви дискердитира в очите на близките. Ето по какъв начин суетата и жестокият ви егоцентризъм може да отхвърлен от вас даже приятел от детските години. Имате податливост да манипулирате хората – повече или по-малко сполучливо, според от това какъв брой сте интелигентни. Правите го осъзнато или интуитивно, като влагате всички средства от богатия си боеприпас на роден трагичен актьор. Изнудвате, в случай че е нужно, или пък симулирате беззащитност, обезсърчение или болест.

Дева
Трябва да ви се качат на главата

Вие сте честни другари, които нормално държат на думата си. Освен в случай че събитията не постановат нещо друго. Тънката полуизмама, по този начин наречената „ бяла неистина “ и други шменти-капели са вашите средства да си пробивате път в един неприятелски и тежък живот, какъвто е вашият. Между вас и същински подлата постъпка стои тънка тюлена завеса, която може да бъде преодоляна при идващия ентусиазъм напразно. А когато сте подли, го вършиме по този начин непосредствено и почтено, не няма по какъв начин да ви се разсърди човек. Трябва някой доста да ви се е качил на главата, с цел да го отрежете.

Везни
Не може да се разчита на вас

Везните не обичате ексцесиите. Не смятате, че е редно някой да желае от вас да се хвърляте в горящи здания, единствено и единствено да го спасите. Като цяло сте свестни хора. Единствено безсъвестната ви податливост да изкривявате истината и даже да най-откровено лъжете, ви вършат не най-надеждните другари. Истината е свещена, само че аморфна същина и по тази причина постоянно се трансформира съгласно ползите ви. По тази причина на думата ви рядко може да се разчита. Това че не си спазвате обещанията е в положение да отблъсне и най-упоритите ви почитатели – вие другари по този начин и по този начин нямате.

Скорпион
Жилите смъртоносно предателя

Нелогично е, че останалите знаци от зодияка се опасяват от вас. Единствената измама, на която сте способни, е да издебнете неприятния човек в тъмното и да го ужилите смъртоносно. Но единствено откакто си го е заслужил! С какво? Бил ваш другар, а е постъпил изменнически. (Това, че той самият не осъзнава какво е сторил, не го оправдава.) Всъщност вие му вършиме положително, като го наказвате. Така той ще съумее да разбере грешката си и да се поучи. Ако остане е жив, несъмнено. Скорпионите сте правилни, самоотвержени и грижовни другари за тези, които ви отвръщат със същото.

Стрелец
Мачкате в името на правдата

Странно е че пословични борци за правдивост като вас могат да постъпят доста зле даже и с най-близките си хора. Може да ги смачкате, унизите и даже нараните физически. Когато сте уверени, че сте прави, никой не може да ви накара да видите грешката си. И ето по какъв начин се получава, че Стрелецът, вместо да е честен, постъпва подло и незаслужено. Понякога повода за разрушеното другарство да не е във вашата неучтивост. Вие сами прекъсвате дружбата, в случай че приятелят се пробва да лимитира свободата ви, или когато е прекомерно тесногръд и да ви отврати с егоизма си.

Козирог
Бягате от усеща и драми

Вие сте почтен човек. Обичате приятелите си. Когато ви извикат на другарска колекция, мигновено се отзовавате. Дори и купонът да е в различен град. За рожден ден на другар ще изберете безценен и прекрасен подарък, все едно купувате за самия себе си, макар пословичната си свидливост. Но единствено да не прекрачва невидимата граница! Не понасяте да ви плачат на рамото, да ви приказват за проблеми и драми. Стигне ли се до разчувстване, гледате да избягате по-далечко. Ако пък ви е обидил, ще се възползвате от това, което ви е доверил, и ще му го върнете тъпкано, без значение от остарялото другарство.

Водолей
„ Разприятелявате “ досадниците

Тъй като при раждането си сте оперирани от човешка топлина и любов, за вас мъчно може да се разбере, че сте другар. Има обаче един сигурен аршин. Така както Козирогът е подготвен да даде за другар най-скъпото си – парите, по този начин и вие бихте отделили от най-ценния си запас – времето. Щом успявате да намерите време да пиете чай, кафе или три ракии с някого, значи този човек ви е доста близо до сърцето. Обратно – в случай че усетите, че приятелят ви губи времето, това пък значи, че е време да го „ разприятелите “. Вашето другарство е рационално, дистанцирано, само че правилно.

Риби
С незаслужено отношение

Сдържани, на тип спокойни и даже лъжливо уравновесени, вие, Рибите, сте като че ли над нещата. Проявявате топла грижовност към приятелите, която обаче не е константа. Може да се окаже, че странични условия, като новопоявил се югоизточен вятър или филм, който сте гледали предната вечер, са въздействали извънредно мощно на впечатлителната ви душа и сте се събудили с мисълта, че вашият другар е лукавец и страхливец и би трябвало да бъде осъден с цялостно неуважение. Не всички могат да изтърпят такова незаслужено отношение и сходна прочувствена въртележка.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР