ОВЕНПомислете си върху плановете за близкото бъдеще, чието начало може

...
ОВЕНПомислете си върху плановете за близкото бъдеще, чието начало може
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Овните да отложат делови разговори, Телците да не критикуват колеги

ОВЕН

Помислете си върху проектите за близкото бъдеще, чието начало може да поставите през идната седмица. Пристъпете към изясняване на връзките, които сте развалили. Отложете плануваните настоятелен диалози. Непредвидени разноски може да нарушат стабилността на бюджета ви, в случай че прахосвате парите си безогледно преди края на месеца. Прибързаността в диалозите с обичаните ви хора е причина за недоразумение. Не са уверени в възприятията ви и желаят да се разделите. Няма да сте подготвени за полови удоволствия вечерта, а това ще е още един мотив за препирня.

ТЕЛЕЦ

Не проявявайте наивност към непознати хора, с цел да избегнете загуби, изключително в случай че решите да сте им потребни. Не бъдете прекомерно сериозни към сътрудниците си и не прекалявайте с условията си на работното място. Бизнесмените да заобикалят вложенията, за които нямат доказателства за обезпечена облага. Не се опитвайте да налагате правила в връзките с обичаните си хора, в случай че не сте фамилни, благи дами, тъй като това ще ги отблъсне от вас и ще ги загубите. Несемейните, които са влюбени,  да се преценяват напълно с желанията на сътрудниците си в половите мигове.

БЛИЗНАЦИ

Неочаквани проблеми поради несъответствуващи запознанства постановат да въведете ред в живота си. Отдалечете от пътя си хората, които демонстрират интерес към вашите проекти. Не бъдете прекомерно доверчиви, в случай че се занимавате с бизнес. Денят е изпълнен с промени, които са свързани с професионалните ви проекти. Обмисляйте добре дейностите си. Тези от вас, които са влюбени, през днешния ден могат да споделят възприятията си и да създадат крачката към съществено обвързване, само че като преценяват кой е верния метод. Не била вие да каните на ресторант и да плащате сметката. Семейните да не позволяват изневери.

РАК

Подгответе се за изненадващо посещаване на хора, които не сте виждали от години. Явно са решили, че могат да извлекат персонална изгода. Бъдете внимателни. Всички, които имат желание да подписват контракти за съдружничество през днешния ден да проведат съвещания с бъдещите си сътрудници. Разрешете фамилни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечерта се отдайте на приятни сантиментални мигове и на полови удоволствия, които са мечтани от двама ви, тъй като ще ви избавят от напрежението.

ЛЪВ

Ще ви изненадат доходи, които са добре пристигнали след вчерашните ви терзания. Не бързайте да харчите, даже и да ви се коства, че няма да изпаднете в рецесия, тъй като са вероятни неочакваности. Следобед ще получите оферти за нови професионални изяви от ваша страна и положителни доходи. Преценете дали не са рисковани. Ако не ревнувате без причина имате късмет да разрешите проблемите си. Нови любовни завоевания ще се окажат разочароващи. Ако сте скъсали с интимните си сътрудници, се откажете от секс със инцидентни сътрудници и изчакайте да се влюбите още веднъж.

ДЕВА

Очаквайте задоволителни приходи, с цел да извършите покупките за дома и офиса си. Ако сте уговорили значима среща, осъществете я до обед. Не са изключени разочарования. Пазете се от ласкателства. Преодолейте прекомерната си сензитивност. Деловите диалози са сполучливи, в случай че ви предложат да ги проведете през днешния ден. Ако сте фамилни и се влюбите ненадейно, внимавайте тъй като ще си създадете проблеми. Брачната ви половинка няма да ви елементарни изневярата. Сексуалните ви връзки зависят от вашата уместност и предпочитание за фамилиарност, което ви липсва, тъй като сте преуморени.

ВЕЗНИ

Не бъдете прекомерно изнервени, в случай че ви принуждават да вършиме поправки, изключително откакто сте възнамерявали нещо друго, което съгласно вас ще ви донесе доходи и самопризнание. Потърсете компромиса тъй като без него не си гарантирате положителни резултати. Ако имате опция пътувайте и се разтоварете от напрежението, а и умората към този момент ви проличава. За да срещнете половинката си приемайте хората такива каквито са, вместо да се вглеждате в минусите им. За да сте щастливи в интимните мигове с обичаните си хора, би трябвало да създадете естетика и в половите си връзки.

СКОРПИОН

Контакти ви през днешния ден са доста, а запознанствата могат да ви донесат не малко разочарования. През целия ден сте подвластни на внезапни промени в настроението. Ще създадете проблеми с обкръжението си. Ако сте на работното си място не се претоварвайте. Работата ви спори и без терзания от ваша страна. Ако към момента се обичате с интимната си половинка не се подавайте на прекомерна взаимозависимост един от различен. Сексуалното привличане сред вас и брачната ви половинка е подбудено и от духовната ви връзка. Бъдете нежни в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте подготвени на всичко, с цел да отхвърлите дилемите си до края на деня и по-късно да се отдадете на развлечения с ваши посетители от чужбина. Наложете си успокоение и ще отхвърлите отговорностите си с лекост. Бизнесмените, на които следва да възнамеряват вложения могат да изчакат няколко дни. Имате опция да оправите персоналните си връзки. Нищо чудно да се увлечете в нова сантиментална връзка. Знаете, че сексът ви доставя наслаждение, единствено в случай че интимната ви половинка дава отговор на темперамента ви.

КОЗИРОГ

Можете да се радвате на триумфи. От вас зависи да постигнете съгласие с сътрудниците си и да получите препоръки от другари. Не се доверявайте на непознати. Бъдете деликатни, с цел да не пропуснете опцията за осъществяване на диалозите с началниците си и да желаете покачване. Интимните ви сътрудници са се отдалечили, поради подозрения, че им изневерявате, а от вас зависи да докажете че невярност няма. Дали сте им мотив да не ви имат вяра и мъчно ще спечелите още веднъж доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Логиката и съществено изречените думи ще убедят хората към вас да се съгласят с вашите доводи и да ви поддържат. Всички смислени и доходоносни хрумвания можете да реализирате благодарение на близки хора. Трудностите са преодолими и не трябва да ви тормозят. Бизнесмените, които развиват активност, обвързвана с огромни вложения, могат да потърсят нови сътрудници. Не се изненадвайте, в случай че се увлечете в нова сантиментална връзка. Любимите ви се тормозят поради нежеланието ви да им докажете възприятията си. Постарайте се да предразположите интимния си сътрудник за полови удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

РИБИ

Не пътувайте, тъй като сте разсеяни и са вероятни изненади. Надеждите и проектите ви няма да се осъществят, в случай че предприемате импулсивни промени. Ограничете контактите с сътрудниците и началниците си. Не започвайте нови занимания преди края на месеца. Приемете предложение за работа, в случай че можете да я завършите в деня. Денят ви подарява късмет за среща с подобаващата половинка, в случай че не сте фамилни. Чувствата ви са споделени. Нямате предпочитание за полови удоволствия. Този факт още веднъж ще озадачи сътрудниците ви и ще ги дистанцира.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР