ОВЕНПоговорете с колегите си, а вечерта и с близките си

...
ОВЕНПоговорете с колегите си, а вечерта и с близките си
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Признание за Овните, Телците да преценяват добре действията си

ОВЕН

Поговорете с сътрудниците си, а вечерта и с околните си за повода, обтегнала връзките ви. Възвърнете си хармонията и стабилността в връзките. Ще получите самопризнание за труда си. Ще спечелите, в случай че не налагате непременно мнение и правила на държание, тъй като няма да бъдат признати. Възможни са нови сантиментални запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните да се пазят от  изневяра. Чувствата ви са споделени. В никакъв случай не се отдавайте на полови удоволствия, в случай че не сте фамилни тъй като разочарованията ще са светкавични.

ТЕЛЕЦ

Преценявайте добре дейностите си на работното място, в случай че работите в почивния ден и изключително в случай че сте изнервени поради нечии думи. Анализирайте своето държание и това на близките. В този ден концепциите ви ще бъдат чути и възприети от сътрудниците и управлението и ще ви дадат поддръжката си. Не разчитайте на странични препоръки. Възможни са затруднения в фамилните връзки, благи дами. Ако сте си разрешили невярност, не очаквайте полови удоволствия, изключително в случай че имате до себе си сътрудник, който няма да ви елементарни даже и инцидентното клатушкане настрана.

БЛИЗНАЦИ

Денят е видимо тежък и ви носи непредвидени промени и съдбовни обрати, само че те са във ваша изгода. Не са изключени проблеми, в случай че сте на работното място в почивния ден. Очаквайте материални триумфи. Ако научите за доходи, които ще получите в идващите дни, не бързайте с обещания за присъединяване в вложения, тъй като може да ви излъгват. Влюбени сте, само че се страхувате да признаете възприятията си, тъй като мислите, че не са споделени или че ще си спечелите насмешки. Интимният ви сътрудник е решил, че сте дистанцирани поради него и ви е подготвил изненада.

РАК

В почивния си ден  преглътнете желанието си да отправяте хапливи забележки и да мъстите на вашите сътрудници, единствено тъй като са ви посочили дефекти на свършената от вас работа. Приемете рецензията с признателност. Емоцията, бликаща без надзор, може да срине вашия престиж. Внимавайте какво говорите. Вечерта ви чакат приятни сантиментални мигове. Семейните дами да се пазят от невярност, тъй като ще ги разкрият. Говорете намерено с сътрудниците си за вашите полови стремежи, с цел да избегнете проблемите, поради липса на естетика в интимните мигове.

ЛЪВ

Достигате до нови познания и мъчителни истини, които и в почивния ден ви носят изгода. Избягвайте общуването с непознати хора и запознанствата, в случай че пътувате. Предпазвайте се от ласкатели, които целят да ви употребяват. Остротата на думите ви и неприятната характерност, която давате за ваши сътрудници ще ги раздразни и ще отвърнат с интриги. Вечерта се отдайте на фамилията и на обичания си. Изживейте приятни сантиментални мигове. Не пропускайте да споделите възприятията си и да се отдадете на мечтаните и от двама ви полови преживявания.

ДЕВА

Хора, които се занимават с бизнес, са привлечени от вашите перспективни и доходни хрумвания и са подготвени да ви поддържат. От вас зависи да ги привлечете на своя страна и да заработите в съдружничество. Ако нещо ненадейно промени проектите ви, това не трябва да ви тормози. На работното си място ще се справите сполучливо със отговорностите си. Семейните дами са щастливи в брака. Несемейните дами могат да срещнат своята половинка. Създайте сантиментална конюнктура и се отдайте на полови удоволствия, който ще ви доставят взаимна приятност.

ВЕЗНИ

Напрегнати сте без причина в почивния ден, само че си имате ваши персонални неясноти и терзания. Начинанията са сполучливи, в случай че сте ги обмислили авансово и сте решили, че подобаващия ден е днешния. Не са изключени проблеми на работното място. Реагирайте без припряност на ставащото към вас, в случай че се пробват да ви изнервят или ви пречат да се задълбочите в отговорностите си. Радвате на споделени усеща, благи дами. Ако имате до себе си интимни сътрудници, с които сте се дистанцирали, по-добре се разделете. Не ви поучавам да се отдавате на секс.

СКОРПИОН

Уговорените настоятелен срещи и диалози са сполучливи, макар че деня е почивен. Всичко сте обмислили. Поставете непосредствено настояванията си. Не оставайте до късните  часове на работното си място, тъй като ще се изнервите и притесните. Денят не е подобаващ за разискване на финансови покупко-продажби и контракти, по тази причина даже и вашите сътрудници да упорстват, не се съгласявайте. Не се поддавайте на провокациите на колегата си, проявяващи ревността си, целящи единствено да ви ядосат. Вечерта се отдайте  на мечтан и от двама ви паметен секс.

СТРЕЛЕЦ

Изпълнени сте със сили и предпочитание за работа. Всичко, с което се захванете в почивния, ще бъде сполучливо. Ще се измъкнете от най-трудната обстановка без проблеми за вас самите, стига да сте уверени в себе си. Внимавайте кого допускате в живота си и не се доверявайте на малко познати хора. Тактът в персоналните връзки ще ви разреши да изгладите зародилите недоразумения с интимния ви сътрудник и да бъдете щастливи в любовта, благи дами. Имате опция да си създадете условия за спокойни интимни мигове.

КОЗИРОГ

Този ден е почивен и ви носи компликации, подбудени от непознати неточности, които няма по какъв начин да разрешите, в случай че разчитате на шанса си. Партньор, който мислите за другар, се пробва да ви злепостави. Навлизайки в нова професионална сфера ще измененията метода си на мислене и деловите проекти. Възможно е ново сантиментално въодушевление, скъпи дами, само че вие не сте склонни да покажете същинските си усеща. Не бързайте да взимате решение за това ново начало, с цел да не се разочаровате и да не се лишите от полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен и е превъзходен за пътешестване, само че не правете непредвидени разноски. Ще ви изненада предложение от вашия шеф да се издигнете в служебната подчиненост. Неочаквани запознанства на работното място за ваша изненада скоро ще прераснат в настоятелен. Добра вест ще ви разкрие нови хоризонти за изява. Не я подценявайте. Възможно е да изживеете кратковременно въодушевление. Не се доверявайте сляпо на възприятията си. Не проявявайте импулсивност по време на половите мигове, тъй като можете да притесните интимния си сътрудник.

РИБИ

Вашата самонадеяност ви носи изгода в почивния ден. Пътувайте и осъществете срещите, които сте уговорили авансово. Възможна е появяването на  хора, с които се чувствате добре и взаимно ще се допълвате. Не бъдете прекомерно доверчиви към деловите оферти, отправени ви в този ден, макар че може да ви донесат триумф на работното място. Приберете се незабавно след работа. Чувствата ви са споделени. Не ги съсипвайте с претенциите си. Сексът ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, с цел да остави у вас следващия спомен за необикновено преживяване.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР