ОВЕНПодходящ ден за срещи с хора, на които искате да

...
ОВЕНПодходящ ден за срещи с хора, на които искате да
Коментари Харесай

Изненада за една зодия, неочаквана промяна за друга

ОВЕН
Подходящ ден за срещи с хора, на които желаете да се харесате. Лесно ще извършите положително усещане – задоволително е да бъдете естествени и непринудени. Обаянието също ще ви помогне. Благодарение на него ще намерите нови и авторитетни съдружници. В персоналните си връзки бъдете по-търпеливи.

ТЕЛЕЦ
Днес ще научите доста потребни неща. Не се стеснявайте да задавате въпроси - учете се от хората, чийто опит заслужава почитание. Имате късмет да създадете потребни настоятелен връзки. Приятели ще ви зарадват с непредвидени дарове и положителни вести. Вечерта ще ви донесе изненада.

БЛИЗНАЦИ
Напрегнат ден. За да върви всичко добре и да свършите нещата, които сте планували, би трябвало да държите страстите си под надзор. Не се разсейвайте и се доверете на опита, който сте натрупали през годините. Отношенията ви с околните ще са комплицирани, само че ще съумеете да задържите ситуацията спокойна.
РАК
Първата половина на деня ще е напрегната. Не всички от вас ще съумеят да избегнат различията с близките. Ще водите горещи разногласия. Ситуацията ще се усъвършенства, в случай че извършите някои взаимни отстъпки. Намерете време да обсъдите с околните си бъдещи планове.

ЛЪВ
Ползотворен ден. С колкото по-важни и съществени неща се захващате, толкоз повече са възможностите ви да се справите. Правилно сте оценили целите си и не се увличате от несъществени действия. Време е да обсъдите въпроси, свързани с работата и бизнеса. Влагайте творчество в заниманията си.

ДЕВА
Днес и най-обикновените каузи ще изискват повече старания от нормалното. Трудно ще се съсредоточавате. Многото нови задания ще бъдат причина да реагирате по-бурно от нормално. Може да се справите със обстановката и да я употребявате в своя изгода, в случай че запазите успокоение.
ВЕЗНИ
Преди обед ще имате проблеми в общуването. Необходимо ще ви е повече самообладание. Ако съхраните спокойствието си, ще намерите метод да потушите свадите и да разрешите зародилите проблеми. Вечерта е време за прелестен отдих. Неочаквани срещи ще ви зарадват.

СКОРПИОН
Спокоен ден, в който ще съумеете да завършите изостанали задания, както и да реализирате някои хрумвания. Често ще ви оферират помощ, която не трябва да отказвате. Не е изключено през днешния ден да бъде сложено и начало на нова сантиментална история. Новини ще объркват проектите ви за отмора.
СТРЕЛЕЦ
Избягвайте непотребните приказки и не бъдете откровени с всички. Колкото по-малко се знае за вашите занимания, толкоз по-добре. Работейки независимо, може да имате по-добри резултати, изключително там, където е необходим креативен метод и фикция. Денят не е подобаващ за подписване на покупко-продажби.
КОЗИРОГ
Бъдете подготвени за тежки диалози. Важно е да съхраните самообладанието си. Ако това ви се получи, беседите ще минат добре. Може да се сдобиете с триумф в нещо значимо, посредством не на знанията и уменията ви, а на шанса, че ще сте попаднали на вярното място в точното време.

ВОДОЛЕЙ
Утрото дава обещание приятни изненади. Ще настъпят събития, които от дълго време сте чакали. Не е изключено да се появят и нови съидейници. С тяхната поддръжка много ще улесните живота си. Следобед е време за дребни покупки. Може да обсъдите и значими финансови въпроси, само че не бързайте с решенията.

РИБИ
Нелош ден, въпреки че позитивните страсти няма да са в обилие. Добре е да се занимавате с каузи, които ви въодушевяват и оказват помощ да забравите неприятните мисли. Ще погледнете по нов метод на доста събития от предишното, в случай че поговорите с някой, който и преди ви е давал отлични препоръки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР