ОВЕН Отличен ден за делови и лични срещи. Ако ви трябват

...
ОВЕН
Отличен ден за делови и лични срещи. Ако ви трябват
Коментари Харесай

Една зодия преоткрива любовта, друга стяга куфарите

ОВЕН

Отличен ден за настоятелен и персонални срещи. Ако ви трябват помощници, елементарно ще ги намерите. Може да започнете нещо ново и бързо ще постигнете първите триумфи. Ще вършиме положително усещане. На мнозина се нрави вашето отношение към живота и концепциите, които вие на драго сърце споделяте.

ТЕЛЕЦ

Неспокоен ден. Ще пораждат разногласия за дреболии, последвани от бурни примирения. Не постоянно ще бъдете разбирани вярно, по тази причина ще ви се постанова дълго да обяснявате и най-простите неща. Трябва да съхраните спокойствието си, да не сте раздразнителни и да бъдете задоволително отзивчиви.

БЛИЗНАЦИ

Не отлагайте задания през днешния ден. Началото на деня ще е удобно и ще имате късмет за триумфи и в новите задания. Бързо ще се ориентирате и ще вършиме верните заключения, дори когато разполагате с най-малко информация. Околните са подготвени да ви поддържат – възползвайте се без терзания.

РАК

Грижите може да са повече от нормално. Едва ли ще съумеете да се концентрирайте върху нещо – непрестанно ще отвличат вниманието ви и ще би трябвало да превключвате от едно задача към друга. Имате късмет да възстановите връзки, прекъснати преди поради неуместно стичане на събитията.

ЛЪВ

Напрегнат и забавен ден. Предстои ви да свършите доста неща и няма да имате свободно време. Не е нужно да съжалявате за това, тъй като работата ви увлича. Не е изключено начало на сантиментална история, която дълго ще занимава вашите мисли.

ДЕВА

Отличен ден, имате късмет за триумф в доста области. Интуицията ще ви подскаже по какъв начин да постигнете задачите си. Възможни са забавни запознанства, както и срещи с хора, от които доста ще научите. Денят ще е цялостен с положителни хрумвания. Не бързайте. Скоро ще имате опция да ги реализирате.

ВЕЗНИ

Не е нужно да вземате значими решения при започване на деня. Емоционално ще сте нестабилни. Някои от вас може да се поддадат на непознати въздействия, за което по-късно ще съжаляват. Денят е подобаващ за нови инициативи. Имате късмет за триумф в доста области.

СКОРПИОН

Важно е да не бързате. Денят единствено по себе си не е неприятен, само че с дейностите си може нещо да забравите или объркате. Постарайте се да спазвате всички обещания, които сте дали – от това ще зависи вашата известност. Не поемайте нови отговорности, даже и в случай че малко се съмнявате, че може да ги извършите.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта може да зародят проблеми там, където изобщо не сте очаквали. Но скоро ще почувствате поддръжката на звездите. Мнозина от вас ще имат шанс и сполучливо ще приключат с решаването на комплицирани и значими въпроси. Имате опция да поправите неточности, позволени преди.

КОЗИРОГ

Не бързайте с значимите каузи. В началото на деня може да ги започнете доста деликатно. Ще бъдете много разсеяни и мъчно ще събирате мислите си. Скоро интуицията ще ви подскаже, по кое време да започнете да действате по-сериозно. Очаквайте положителни вести и забавни оферти.

ВОДОЛЕЙ

Интересен и въодушевяващ ден. Ще се появят нови проекти, а интуицията безпогрешно ще ви подсказва, кои би трябвало да реализирате първо. Финансов въпрос ще се реши във ваша изгода. Някои от вас ще създадат доста преференциални покупки или ще вложат успешно парите си.

РИБИ

Като цяло денят може да се дефинира като удобен. Може да се наложи да отмените някои от срещите, а осъществяването на част от дилемите да закъснее. Това няма да се отрази на настоението ви, тъй като ще решите значими въпроси, които напоследък са ви безпокояли. Може да получите повече пари, от предстоящото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР