Овен Осъзнайте баланса между своите душевни и материални потребности. Дайте си

...
Овен
Осъзнайте баланса между своите душевни и материални потребности. Дайте си
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 4 юли

Овен
Осъзнайте салдото сред своите душевни и материални потребности. Дайте си сметка за личната си значителност и за всички тези неща, които ви вършат неповторима персона. И се усмихнете, животът е прелестен, а е и лято, значи двойно повече.

Телец
Учете се да гледате на света по нов метод. Опитайте да излезете от зоната си на комфорт, въпреки и за малко. Ако желаете разнообразни резултати, би трябвало да извършите нещо друго.

Близнаци
Денят е комплициран и то основно по прочувствени аргументи. Нуждата да управлявате своите страсти е добре да е по-голяма от тази да манипулирате близките. Знайте ясно своята вътрешна мотивация.

Рак
Ако не сте изцяло уверени в своята справедливост, ще ви е мъчно да убедите другите. Несъответствието сред вашата и непознатата позиция е мощно конкурентно.

Лъв
Енергетиката на деня е удобна на 15 %. Най-адекватно е за действия, свързани със спорт и творчество, а също и земеделска активност.

Дева
Интересен ден, ще ви забавлява фактът, че ще намирате наслада у задоволство в решаването на проблемите. Изобщо през днешния ден е ден за наслада и занимания във всяка обстановка.

Везни
Основните ви мисли и задължения ще се ориентирани към дома, несъмнено има някои неща да се ремонтират да се подредят. Недейте да нервничите, превърнете нещата в игра или просто го направете дружно със фамилията. Общите действия сполотяват.

Скорпион
Само ден за занимания и развлечения, е, в случай че сте човек на творчеството не пропускайте този ден и отдайте дължимото на музата си преди да ви е напуснала. Не влизайте въпреки всичко в съществени разноски, те - музите обичат нематериалните неща.

Стрелец
Ще се чувствате в много добра форма, само че не бъдете прекомерно саркастични с близките. Хубав ден да изхвърлите всичко, което ви пречи и да се изясните със себе си.

Козирог
Днес ще сте много предприемчиви, само че някак ще желаете да останете в сянка - в директен и метафоричен смисъл. Повече ще ви харесва да движите нещата посредством други хора. Няма неприятно, единствено не прекалявайте с операциите и не се мислете за Господ.

Водолей
Днес към този момент е извънредно време да престанете да мислите за работата си и да отдъхнете като всички естествени хора. След обяд даже и да не ви се желае, ще ви въвлекат в някое мероприятие. Ще се поддадете на изкушението и няма да съжалявате.

Риби
Дайте си опция да се отърсите от нормалното, познатото и направете нещо, което ви носи наслада и приятни страсти. Понякога се оказва, че да научиш уроците за приятните неща е по-трудно, в сравнение с за неприятните.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР