>ОВЕНОчаквайте добри доходи, за да направите покупките за дома и

...
>ОВЕНОчаквайте добри доходи, за да направите покупките за дома и
Коментари Харесай

Ретроградният Меркурий носи късмет на няколко зодии днес

 >
ОВЕН

Очаквайте положителни приходи, с цел да извършите покупките за дома и офиса си. Ако сте уговорили значима среща, осъществете я до обед. Не са изключени разочарования, подбудени от неспазените условия на ретроградния Меркурий. Пазете се от ласкателства. Преодолейте прекомерната си сензитивност. Деловите диалози са сполучливи, в случай че ви предложат да ги проведете през днешния ден. Разрешете проблемите, зародили сред вас и интимния ви сътрудник със спокоен звук. Превишили сте правата си и претенциите си и в този момент се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на полови удоволствия, откакто чудесно знаете къде сте сбъркали. 

ТЕЛЕЦ

Не бъдете прекомерно изнервени, в случай че ви принуждават да вършиме поправки, изключително в случай че сте възнамерявали нещо друго, което съгласно вас ще ви донесе доходи и самопризнание. Потърсете компромиса и оправданието, че Меркурий е назадничав и не подсигурява положителни резултати. Ако имате опция пътувайте и се разтоварете от напрежението, а и умората към този момент ви проличава. В персоналния ви живот не са изключени проблеми поради дадени от вас обещания, които няма по какъв начин да извършите бързо. Ваши родственици по този начин ще ви ядосат, че сте подготвени да излезете и да нощувате при приятелки, отказвайки се от половите удоволствия.  

БЛИЗНАЦИ

Контакти ви през днешния ден са доста, а запознанствата могат да ви донесат не малко разочарования. През целия ден сте подвластни на внезапни промени в настроението, подтикнати и от опита да се противопоставите на ретроградния Меркурий. Ще създадете проблеми с обкръжението си. Ако сте на работното си място не се претоварвайте. Работата ви спори и без терзания от ваша страна. В персоналните ви връзки към момента тлее неугаснала жарава, която може да подпали още веднъж огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си обичаните си хора и в случай че не стане знамение ще си стоите осъдени без секс. 

РАК

Днес сте подготвени на всичко, с цел да отхвърлите дилемите си до края на деня и по-късно да се отдадете на развлечения с ваши посетители от чужбина. Наложете си успокоение и ще отхвърлите дилемите си с лекост. Бизнесмените, на които следва да възнамеряват вложения могат да изчакат няколко дни, макар че Меркурий е назадничав. Не пропускайте да се приберете  навреме вкъщи, тъй като сте поканени на вечеря във ваши родственици. Не се мръщете, а отидете в положително въодушевление. След като се приберете се отдайте на интимни диалози и полови наслаждения с обичаните си.  

ЛЪВ

Можете да се радвате на триумфи. От вас зависи да постигнете съгласие с сътрудниците си и да получите препоръки от другари. Не се доверявайте на непознати, Меркурий е назадничав. Бъдете деликатни, с цел да не пропуснете опцията за осъществяване на диалозите с началниците си и да желаете покачване. В персоналните ви връзки има над какво да поработите. Създали сте причина за скандал, който ще избухне ненадейно по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, сътрудникът ви ще спи на дивана в хола и ще би трябвало да забравите за интимните мигове и половите удоволствия. 

ДЕВА

Логиката и съществено изречените думи ще убедят хората към вас да се съгласят с вашите доводи и да ви поддържат. Всички действителни хрумвания можете да реализирате благодарение на близки хора. Трудностите са преодолими и не трябва да ви тормозят, даже и при ретроградното придвижване на Меркурий. Бизнесмените, които развиват активност, обвързвана с огромни вложения, могат да потърсят нови сътрудници. Контактите ви са доста, само че огромна част тях ще ви донесат разочарования поради неумение да преценявате хората, които допускате до проектите си. Вечерта си останете вкъщи и се успокойте след напрегнатият ден. Сексуалните удоволствия ще ви оказват помощ да се заредите със сили. 

ВЕЗНИ

Не пътувайте, тъй като сте разсеяни и поради ретроградния Меркурий са вероятни изненади. Надеждите и проектите ви няма да се осъществят, в случай че предприемате импулсивни промени. Ограничете контактите с сътрудниците и началниците си. Не започвайте нови занимания преди края на месеца. Приемете предложение за работа, в случай че можете да я завършите в деня. Бъдете изключително деликатни в връзките с околните си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте изтощени кажете това на колегата си. Няма да ви упрекне, в случай че отложите половите мигове. 

СКОРПИОН

Помислете си върху проектите за близкото бъдеще, чието начало може да поставите през идната седмица. Пристъпете към изясняване на връзките, които сте развалили, подкрепени и от ретроградния Меркурий. Отложете плануваните настоятелен диалози. Непредвидени разноски може да нарушат стабилността на бюджета ви, в случай че прахосвате парите си безогледно преди края на месеца. Не са изключени проблеми в персоналния ви живот. Нежеланието на сътрудниците ви да одобряват вашите визии ви работи подтискащо. Чувствате се нежелани и лишени от полови удоволствия, само че виновността е във вашето държание. 

СТРЕЛЕЦ

Не проявявайте наивност към непознати хора, с цел да избегнете загуби, изключително в случай че решите да сте им потребни, макар възбраните на ретроградния Меркурий. Не бъдете прекомерно сериозни към сътрудниците си и не прекалявайте с условията си на работното място. Бизнесмените да заобикалят вложенията, за които нямат доказателства за обезпечена облага. В персоналния живот не са изключени проблеми поради неналичието на естетика в връзките ви. Депресирани сте от неспособност да постигнете естетика в половия си живот, единствено тъй като сте решили, че не сте задоволително чаровни и привлекателни. 

КОЗИРОГ

Неочаквани проблеми поради несъответствуващи запознанства постановат да въведете ред в живота си. Отдалечете от пътя си хората, които демонстрират интерес към вашите проекти. Не бъдете прекомерно доверчиви, в случай че се занимавате с бизнес. Денят е изпълнен с промени, които са свързани с професионалните ви проекти. Обмисляйте добре дейностите си - Меркурий е назадничав. Запознанствата преценявайте вярно, с цел да не се окажете хлътнали в усеща към несъответствуващ сътрудник. Семейните да не мъстят на колегата си с невярност и секс с непознати сътрудници. 

ВОДОЛЕЙ

Подгответе се за изненадващо посещаване на хора, които не сте виждали от години. Явно са решили, че могат да извлекат персонална изгода. Бъдете внимателни, изключително при ретроградното придвижване на Меркурий. Всички, които имат желание да подписват контракти за съдружничество през днешния ден да проведат съвещания с бъдещите си сътрудници. Склонни сте да вините колегата си за неналичието на естетика в връзките ви. Сексуалният ви живот изисква усърдие и от двете страни и взаимно схващане за желанията ви в интимните мигове. 

РИБИ

Ще ви изненадат доходи, които са добре пристигнали след вчерашните ви терзания. Не бързайте да харчите, даже и да ви се коства, че няма да изпаднете в рецесия, тъй като ретроградния Меркурий сервира неочакваности. Следобед ще получите оферти за нови професионални изяви от ваша страна и положителни доходи. Преценете дали не са рисковани. Несемейните могат да реализират доста в персоналния си живот и да основат постоянна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на полови наслаждения преди да сте ревизирали възприятията си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР