ОВЕННяма да сте доволни от запознанствата, но пък работата ви

...
ОВЕННяма да сте доволни от запознанствата, но пък работата ви
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Везните да докажат, че са отговорни, Скорпионите да не си внушават проблеми

ОВЕН

Няма да сте удовлетворени от запознанствата, само че пък работата ви спори. Вечерта ще ви зарадва посещение на ваши другари и ненадейно поднесена ви добра вест, която ви подарява оптимизъм. Късметът във финансово отношение не е с вас, в случай че в този ден решите да давате обещания за присъединяване си в капиталови планове, които не сте възнамерявали. Вместо да се карате с половинката си поради отвращение да иде с вас на рожден ден, изпратете букет и бутилка вино на ваш другар, който има персонален празник. Вашите половинки ще бъдат щастливи, в случай че не пропуснете половите мигове.

ТЕЛЕЦ

Не е във ваша изгода да се обвързвате без рационални разсъждения с присъединяване в рисковани инициативи, макар че изкушението е голямо, само че мисълта за вероятни загуби не е за занемаряване. Предпазливостта ви носи триумф. Няма да липсват и запознанства. На вашето работно място бъдете извънредно дейни, тъй като имате опция да постигнете финансов триумф. Не е изключено да разрешите значими фамилни и персонални проблеми, само че изискването за триумф е да запазите успокоение. Сексуалните ви връзки към момента са проблематични и не сте дейни, само че е време да измененията това състояние, с цел да не подтикнете половинката си към невярност.

БЛИЗНАЦИ

Отложете прибързаните деловите решения и не се захващайте с нови служебни задания, даже и да са ви помолили или разпоредили. По-добре ги откажете. Запознанствата ви носят бъдеща изгода. Откажете и препоръчаната ви спомагателна работа, откакто сте сигурни, че няма да я отхвърлите до обед и ще си изпросите рецензия и подигравките на вашите сътрудници, които ви нараняват. Проблемите ви в късния следобяд са свързани със фамилията, само че и неприятните диалози носят изгода и стабилизират връзките ви. Не се гответе за полови преживявания, в случай че сте изтощени и ще се насилвате, а по-добре се отдайте на отмора и сън.

РАК

След като сте провокирали проблеми поради ваши пропуски ще се наложи да проведете диалози с управлението, с цел да ги разрешите. Не очаквайте триумфът да ви споходи, в случай че не сте си свършили работата. Въпреки, че няма да ви е елементарно, за ваша изненада ще се справите с неприятностите, които пораждат не по ваша виновност и ще получите хвалба, стига да сте търпеливи. Общуването с близките, даже и с най-близките ви е затруднено, поради желанието ви да спорите и да налагате мнението си, а вашето семейство въобще не е склонно да ви елементарни това държание. От вас зависи дали ще изживеете сантиментални мигове и полови удоволствия.

ЛЪВ

От сутринта компликациите ви преследват както в персоналните по този начин и в деловите връзки. Не си нанасяйте сами щета с ненужни терзания, а се заемете със отговорностите си като се вслушате и в своя интуиция. Успехът е с вас през целия ден, в случай че не допуснете терзанията, постоянно без основателна причина да навредят на самочувствието ви. Не давайте информация за персоналния си живот, с цел да не се възползват ваши неприятели от нея и да не навредят на връзките ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. Нередовният секс е причина да се депресирани.

ДЕВА

Привидно се радвате на триумф и самопризнание, само че сте длъжни да съхраните положителния звук при настоятелен срещи, да не се поддавате на ласкатели, да избягвате рискованите инициативи, единствено тъй като са ви помолили неведнъж да се включите и да помогнете на другари. Не се надявайте на стремглави триумфи, в случай че организирате диалози с вашите бъдещи настоятелен сътрудници. Заведете околните си на ресторант или идете на посетители във ваши родственици, които от дълго време желаят да ги посетите. Съхранете положителните си връзки. След като се приберете се отдайте на възприятията си и на интимни мигове с обичаните си.

ВЕЗНИ 

Успехът е с вас, само че го заслужете, като докажете, че сте виновни. Планирайте дилемите си и срещите си до края на месеца. Колкото и да ви е мъчно премълчавайте и не критикувайте околните и сътрудниците си. Всички настоятелен диалози през днешния ден са сполучливи, даже и виртуалните, в случай че не сте на работното си място. Оправете зародилите недоразумения в фамилията, подбудени за следващ път от вашето отвращение да се извините за опитите да сте нападателни и да критикувате. Близките ви са разочаровани от вашето неявяване на вечеря и неоснователно нападателно държание.

СКОРПИОН

Не е във ваша изгода да си внушавате проблеми, тъй като те са единствено във вашите мисли, макар че можете да ги проектирате в действителността на вашето всекидневие и по-късно сами да сте отговорни за неуспехите си. Заредени сте със сили и предпочитание за работа и триумфът в начинанията ви е обезпечен. Споделете с вашите сътрудници проектите си до края на месеца. В този ден е по-добре за вас да не допускате проблеми в фамилията си, още повече, че за тях не съществува причина, а вие си ги търсите сами. Отношенията ви са идеални и не си коства поради служебни проблеми да унищожавате и хармонията в дома си.

СТРЕЛЕЦ

Променете отношението си към вашите сътрудници и не бъдете доброжелателни към завистливите, макар че ги съжалявате поради неспособност да осъзнаят вредата от завистта, вместо да се поучат от вас. Така ще си спестите опитите да ви натоварят и с техните отговорности. Днес не е във ваша изгода да разговаряте по настоятелен въпроси. Заемете се единствено с рутинните си отговорности. Личните ви връзки са проблематични и не са изключени кавги, които през днешния ден вечерта ще ескалират в решението на брачната ви или интимна половинка за разлъка. От вас зависи да проведете спокоен диалог, в случай че въобще сте подготвени на взаимни отстъпки.

КОЗИРОГ

Впечатляващо общителни, чаровни и успяващи, будите завистта на вашите сътрудници и близки, изключително родственици – алчни и мераклии за парите ви, които не са заслужили, само че желаят непременно да ги имат. Обмислете внимателно измененията. Не разчитайте единствено на шанса си. На вашето работно място не се ядосвайте, че сте длъжни да се занимавате със незабавни служебни задания. Успехът е с вас. Заслужили сте гнева на вашите близки и на брачната си половинка. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, в случай че не сте се прибрали в точния момент и сте пропуснали вечерята. Не мислете, че откакто сте дали заричане да сте точни ще ви простят елементарно закъснението.

ВОДОЛЕЙ

Заемете се със служебните си отговорности. Във ваша изгода е да избегнете деловите диалози и запознанствата. Ще ви донесат бъдещи проблеми, не тъй като сте били разсеяни, а тъй като подписването на контракти няма да ви носи предстоящите доходи. Срещите с непознати, които непрекъснато кръжат към вас и настойчиво търсят метод да се приобщят към професионалното ви обграждане, не са във ваша изгода. Обмислете измененията, които са наложителни в персоналният ви живот. Не отхвърляйте поканата да посетите ваш другар, който чества имен ден. Вечерта очаквайте сантиментална среща и полови удоволствия, за които даже не сте си мечтали.

РИБИ

Трудно ви е да поддържате връзка, вглъбени в мисли за работата, която имате желание да отхвърлите до края на работния ден, само че ваши сътрудници, които желаят да обсъдят значими планове ви пропагандират да включат и вас. Бъдете внимателни с финансовите вложения и се доверете на интуицията си. Заетите със незабавни служебни задания да бъдат по-дейни, само че и виновни.
Бъдете деликатни с хората, които обичате и на които държите, изключително към околните си. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете естетика в персоналните връзки, в случай че към момента не сте фамилни и да се отдадете на полови наслаждения.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР