ОВЕН Несемейните може да срещнат половинката си по време на път

...
ОВЕН
Несемейните може да срещнат половинката си по време на път
Коментари Харесай

Астроложката Алена си каза тежката дума и обяви какво чака зодиите в любовен план през месец юни

ОВЕН
Несемейните може да срещнат половинката си по време на път през този месец. Гледайте с разсъдъка си на тези познанства, с цел да не се окажете нечие краткотрайно въодушевление. Подходящи за основаване на семейство са 7, 14, 21 юни ( петък – ден на Венера) или 16, 23, 30 юни ( неделя – ден на Слънцето).
ТЕЛЕЦ
Несемейните може да се влюбят през юни, само че е редно да са изключително внимателни, тъй като не си коства след няколко месеца да се окаже, че сърцето ви е превзето от несъответствуващ сътрудник, макар показната естетика. Месецът е добър за подписване на брак, а подобаващите дати са 28 юни (петък – ден на Венера) или 2 и 9 юни (неделя – ден на Слънцето).

БЛИЗНАЦИ
Несемейните могат да сложат завършек на съществуващата връзка, която ги разочарова, само че без да бързат със основаването на нова интимна връзка. Дните, подобаващи за основаване на семейство, в случай че всичко е от дълго време решено, компромисно са 7 юни (петък-ден на Венера) или 30 юни (неделя – ден на Слънцето).
РАК
Несемейните да не бързат да основават семейство, в случай че скоро са срещнали колегата си, колкото и мощни да са възприятията им. Може да не е подобаващия и скоро да срещнат мечтаната духовно близка половинка. Ако сте подготвени да сключите брак, подобаващите дни са 14 и 21 юни (петък – ден на Венера) или 16 и 23 юни ( неделя – ден на Слънцето).

ЛЪВ
Несемейните да вземат решение дали да продължат към този момент съществуваща връзка или да я приключат, в случай че усещат че натрупат отрицателна карма с сътрудниците си или не им харесва бракът по сметка. Тези от вас, които имат сериозна връзка и ще подписват брак, могат да го сторят на 7 юни (петък – ден на Венера) или 2 и 16 юни (неделя – ден на Слънцето).
ДЕВА
Несемейните да са деликатни, в случай че са влюбени, само че още не са се осмелили да споделят възприятията си, тъй като връзките им не е изключено да са обвързани с прочувствената омайност, която им пречи на действителната преценка. Ако изборът ви не е верен, няма по какъв начин да избегнете както подигравките, по този начин и разочарованията след време. Ако имате към този момент своята половинка и сте подготвени да създадете семейство, сторете го на 21 и 28 юни (петък – ден на Венера) или на 16 и 30 юни (неделя – ден на Слънцето).

ВЕЗНИ
Несемейните, които са самотни, да не пропущат запознанствата, тъй като може тъкмо в този момент да са орисани да срещнат жадуваното благополучие. Правилната преценка на хората е значима, в случай че желаете да сключите брак. Ако в възприятията си, а фантазиите ви за семейство са споделени може да сключите брак през този месец. Подходящите дни са 14 юни (петък – ден на Венера) или 2, 9, 23 юни (неделя – ден на Слънцето).
СКОРПИОН
Несемейните може да срещнат забавни хора и даже да се влюбят през този месец, изключително в случай че намерят общ език с новите си познати. Ако към този момент имате до себе си обичан човек и сте сигурни в възприятията му, подобаващите дни за подписване на брак са 21 юни (петък – ден на Венера) или 23 юни (неделя – ден на Слънцето).

СТРЕЛЕЦ
Несемейните имат опция да срещнат подобаващ сътрудник. Въпреки това ги поучавам да не се впускат към запознанства непременно, тъй като са самотни. След време ще съжаляват за прибързаното обвързване. Ако имате сериозна връзка, дните подобаващи за подписване на брак са 21 и 28 юни (петък – ден на Венера) или 30 юни (неделя – ден на Слънцето).
КОЗИРОГ
Необвързаните да внимават със запознанствата, изключително зад граница, с цел да не се окаже, че са основали семейство с чужденец, без да им е отредено да живеят зад граница или единствено тъй като е богат. Подходящи за подписване на брак са 28 юни (петък – ден на Венера) или 30 юни (неделя – ден на Слънцето).

ВОДОЛЕЙ
Несемейните ще срещнат огромната обич и ще трансформират живота си, само че не трябва да бързат незабавно с обещанието за брак подвластни на страстта. Чувствата би трябвало да бъдат подложени на инспекция. Ако имате желание да сключвате брак може да го сторите на 7 и 21 юни (петък – ден на Венера) или на 9, 16, 23 юни (неделя – ден на Слънцето).
РИБИ
Несемейните да не се оглеждат за нова връзка, в случай че към този момент имат такава, тъй като бързо ще се окажат още веднъж самотни и нещастни. Могат да преценяват дали съществуваща връзка е отживяла времето и да създадат крачката към разлъка. Подходящите дни за подписване на брак са 21 и 28 юни (петък – ден на Венера) или 2 и 30 юни (неделя – ден на Слънцето).
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР