ОвенНеобвързаните днес може да имат случайна среща с някой, който

...
ОвенНеобвързаните днес може да имат случайна среща с някой, който
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 7 август: Скорпиони, денят не е благоприятен за вземане и даване!

Овен
Необвързаните през днешния ден може да имат инцидентна среща с някой, който мощно ще ги впечатли. Това може да се окаже една евентуална нова връзка, тъй че наблегнете на обществените контакти през днешния ден. Семейните ще имате шанса да се сближат още повече и да споделят възприятията си един на различен. Придържайте се към това, което към този момент знаете и е изпитано от вас, вместо да се впускате в нови неща, от които не разбирате и занапред ще би трябвало да се учите. Поговорете със експерт от вашата професионална сфера и почерпете опит. Денят е подобаващ за струпване на голяма облага единствено за един ден, посредством краткосрочна акция и примамливо понижение. Рискувайте с нещо, което не сте правили до момента, и сигурно ще сте финансово възнаградени.
Телец

Определено през днешния ден може да получите нужния подтик да подобрите персоналните си връзки. Бъдете благи, сантиментални и грижовни с обичания ви човек, като не забравяте да вършиме похвали на колегата ви. Желанието ви всичко да бъде под ваш надзор и контрол може да не се реализира през днешния ден, което не значи, че вие сте се провалили. Погледнете цялостната картина на работната конюнктура и не приемайте дребните проблеми като драми. Може би, ще изпаднете във финансова рецесия през днешния ден. Това може да се дължи на неразумното извършване на покупки в последните дни. Ако кандидатствате за заем, най-вероятно няма да бъдете утвърдени.

Близнаци

Време е да засадите семената на благополучие. Настоящото планетарно систематизиране изпраща позитивен сигнал за любовните ви връзки. Помислете дали връзката, която имате ви разрешава да бъдете водещата фигура и да се изразявате свободно или ви стопира. Фокусирайте се над връзката с бизнес сътрудници, които могат да ви донесат действителни облаги. Няма смисъл да водите дълги диалози с хора, които единствено желаят от вас финанси и услуги, а не дават нищо в подмяна. Най-вероятно, ще имате шанс с финансите през този ден, тъй като наклонността във връзка с финансовите ви интервенции, ще се повиши нагоре.

Рак

Позицията на планетите ще е чудесна да планирате отмора с половинката ви. Смяната на ситуацията ще ви обогати и зареди с нови хрумвания, с които ще разсъните креативната си персона. Колкото по-далечна е дестинацията, толкоз по-добре. Продуктивността ви ще е висока през днешния ден, тъй че за къс интервал от време ще съумеете да се справите с един куп служебни задължения. Ако би трябвало да се докажете пред някого, то през днешния ден ще е най-удачният миг да го извършите. Днес мислите ви ще са ориентирани в това защо да похарчите спестените от вас пари. Намирането на точните неща или сполучливи вложения няма да е елементарно.

Лъв

Ако се пробвате да се отървете от остарял табиет или недостатък, то не отхвърляйте поддръжката и препоръките на половинката ви. Колкото и да ви е мъчно, знайте че дружно ще се справите с всичко. Като цяло не сте в най-хубавият си интервал, що се отнася до кариерата ви и това несъмнено ще се отрази на вдъхновението ви за работа. Липсата на предпочитание за нови планове може да ви направи много потиснати и обезверени. Избягвайте рисковите покупки през днешния ден, изключително онлайн предложения от съмнителни уеб сайтове и страници във фейсбук. Купете си единствено най-необходимите неща на ниска стойност и изберете заплащане в брой.

Дева

Половинката ви може да ви изненада доста прелестно през днешния ден, като предизвика онази страна от характера ви, която е подготвена за завършения и преживявания изпълнени с висок адреналин. Опитайте нови неща, без боязън и предубеждения. Работата ви през днешния ден може да е обвързвана с това да сложите последните линии на плана си и да ревизирате свършеното до в този момент за някакви несъзнателно позволени неточности. Изпипването на детайлите ще е също толкоз значимо, колкото и цялостния план. Вероятно, през днешния ден няма да имате триумф с извършването на покупки, в случай че сте възнамерявали да си купите нещо, което от дълго време търсите. Възможно е да не си намерите подобаващият продукт, услуга или артикул. Изчакайте различен, по-благодатен ден.

Везни

Астрологичният аспект през днешния ден ще ви разреши да планирате или осъществите сантиментално пътешестване с вашата половинка. Не подценявайте това, защото несъмнено имате потребност малко да промените ситуацията и да внесете малко многообразие в живота си. Думите на ваш сътрудник началник може да са малко по-остри и сурови, само че не отвръщайте незабавно, защото най-вероятно този човек ще желае да ви помогне, а не да ви засегне и нарани. Инвестициите в недвижими парцели евентуално ще ви донесат положителни облаги. Към края на този ден би трябвало да сте сигурни, че не вършиме непотребни покупки.

Скорпион

Ако неотдавна сте прекратили любовна връзка, то няма да е добра концепция да се впускате в нова с някой, който не познавате добре. Първо намерете верният човек, а през това време работете над своето рационализиране като персона. Успехът в работата ви през днешния ден ще се крие в това да намерите салдото сред фантазиите и действителността. Вземете по малко и двете и дайте най-хубавото от себе си, с цел да сте задоволени от добре свършената работа. Звездното систематизиране ви обръща изключително внимание по отношение на отпущането на заеми и вземането на такива. Денят не е удобен за взимане и предоставяне. Самочувствието ви ще зависи от финансовите запаси.

Стрелец

Направете това, което желаете да ви се случи в живота. Отношенията ви може да не дават отговор на капацитетът, който връзката ви има. Нещата могат да се трансформират, в случай че вие поискате и предприемете някои по-смели дейности, с цел да процъфти връзката ви. Използвайте гения си, знанията и уменията, които притежавате и създайте следващият си шедьовър, който да очарова шефовете, сътрудниците и клиентите ви. Реализирайте концепциите си допустимо най-скоро. Контролирайте непременно паричната си емоционалност. Уверете се, че парите, които харчите за несериозни движимости, са една дребна част от полагаемият дневен бюджет.

Козирог

Връзката ви през днешния ден може да страда от досада и еднообразие, което ще е явен сигнал за вас, че би трябвало да въведете някаква смяна. Ако сегашните ви способи на омайване на половинката ви не дават мечтаният резултат, то очаквайте неодобрение от страна на колегата ви. Не тъжете по нещо, което е към този момент изгубено или е останало неосъществено като план. Насочете напъните си в основаването на нещо ново, което ще се окаже по-успешно от предходното. Очертава се неподходящ ден за вас във финансово отношение, допустимо е да претърпите загуби. Избягвайте заемите и заемите, изключително през днешния ден.

Водолей

Разположението на планетите през днешния ден може да изисква от вас бързо да се адаптирате към зародилите промени. Ако методите по верния метод, то резултатът може да бъде напълно позитивен за връзката ви. Много е евентуално някой ваш сътрудник да ви скапе настроението като непрекъснато ви дава директиви и ви споделя какво и по какъв начин да вършиме. Не обръщайте внимание на този човек и не му позволявайте да ви съсипе деня. Денят е удобен да помислите по - практично върху боравенето с пари. Обърнете съществено внимание на финансовата сигурност на фамилията ви.

Риби

Денят ще е удобен за запознанства и основаване на нова връзка със напълно друг вид хора от тези, които познавате до в този момент. Обвързаните да чакат буен ден с доста провокации. Комбинацията от въображение и мъдрост, която притежавате ще ви води към мечтаният триумф в кариерата. Ще сте подготвени да покорите нови върхове. Има възможност да извършите такива покупки, които ще костват скъпо, а това несъмнено ще докара до разхищаване. Също по този начин избягвайте всяко прелъщение да инвестирате парите си през този ден.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР