ОвенНе си мислете, че всичко днес ще се случва под

...
ОвенНе си мислете, че всичко днес ще се случва под
Коментари Харесай

Хороскоп за 4 май: Деви - не правете никакви финансови сделки днес

Овен

Не си мислете, че всичко през днешния ден ще се случва под ваш надзор, безусловно с едно тракване на пръстите. Вероятно, ще изпаднете в обстановка, в която сътрудникът ви няма да успее да извърши всичките ви упования и стремежи.

Днес, ще сте движещата мощ на екипа ви. Инициативността ви и мощното ви предпочитание да стигнете до същността на проблемите, ще бъде вашето предимство. Не се тормозете да изкажете мнението свободно.

Не изпускайте шанса си през днешния ден да извършите огромна смяна в живота си, която да ви донесе положителни облаги. Една договорка и вложението единствено в едно нещо, може да се окаже извънредно печеливш ход през този ден.

Телец

Отношенията ви с обичания ви човек може да претърпят огромна промяна през днешния ден, тъй че бъдете деликатни с колегата ви.

Състезанието на познания и самовъзвеличаване може да премине в изострен спор. Няма смисъл да стартирате спор, в който мъчно ще излезете победител, заради недоумение от отсрещната страна.

Недостатъчната наличност на пари през днешния ден, може да се трансформира в покруса за вас. Не гледайте толкоз черногледо на нещата, а се фокусирайте върху това, което имате. Бъдете признателни, че сте здрави и работоспособни, и всичко доста скоро ще си пристигна на мястото.

Близнаци

Предстои смяна при вас, която ще се реализира по пътя на откровените диалози, посредством които да стигнете до сърцето на обичания ви. Преминете на равнище доверие и схващане един към различен.

Сега е момента да се заемете с някои „ висящи “ планове, които са били на изчакване до този миг. Желанието ви да завършите всичко до край, ще ви води към триумфа през целия ден. Ще сте доста дейни и целеустремени през днешния ден.

Вероятно, през днешния ден ще усетите, че цялата финансова тежест е на вашия тил. Не поемайте всички сметки всякога, защото финансите ви не са изобилен запас. Позволете на сътрудникът ви да поеме част от финансовите отговорности.

Рак

Ако усещате напрежение сред вас и половинката ви, не игнорирайте някои притеснителни страсти у колегата ви. Вероятно, ще се наложи да проведете един от тези сложни диалози, с цел да изчистите пречките пред вас, които попречват сантименталните ви връзки.

Днес, няма да имате потребност от екип от съветници, с цел да вземете най-правилните решения за бизнеса ви. Вслушайте се в интуицията си, направете персонално някои значими изследвания и излезте с ваша персонална позиция.

Знаете чудесно задачата, към която се стремите, само че пътят, по който да стигнете до нея, ви е цялостна мъгла. Вероятно, ще би трябвало да решите някои уравнения, до момента в който си изградите стройна финансова система, към която да се придържате.

Лъв

Вие знаете всичко за същинската обич от сърце, повече от всеки различен. Използвайте това ваше умеене, бъдете смели, почтени и открити с колегата ви и въведете нужната смяна и многообразие във връзката ви.

Напрежението в работата, през днешния ден може да ви пристигна допълнително и да сте на ръба да избухнете, изпускайки си нервите. Постарайте се да се овладеете и да не влизате в борба. Бъдете отворени към измененията и най-много да измененията нещо в себе си и метода си на мислене.

Най-вероятно през днешния ден ще имате финансови усложнения, а ще желаете да си купите толкоз доста неща. Притъпете желанието си за шопинг и помислете с какво да зарадвате фамилията си, вместо да си купувате следващият чифт обувки, боти или маратонки.

Дева

Време е да предприемете дейности, имайки поради тънкостите на любовта и да извършите нещо друго, което ще докара до грандиозна позитивна смяна както за вас самите, по този начин и за колегата ви.

Повърхностната работа през днешния ден може да ви изиграе неприятна смешка. Всичко, което вършиме би трябвало да бъде изпипано до съвършенство до най-малкия подробност. Всеки отчет и документ, който предавате би трябвало да бъде авансово прегледан и оценен.

Не правете никакви финансови покупко-продажби през днешния ден. Всяка една ваша покупка би трябвало да бъде доста добре проучена, дали си коства всеки един изхарчен лев. Най-добре ще бъде, в случай че се въздържате от покупки през днешния ден.

Везни

Понякога, напрежението става толкоз мощно, че всеки един от вашата двойка може да избухне, от което да последва огромен скандал. Връзката ви евентуално минава през сложен интервал и ще би трябвало да се научите да отстъпвате в сходни обстановки, с цел да възобновите предходните си близки връзки с индивида до вас.

Ако водите някакво проучване обвързвано с работата ви, то през днешния ден евентуално ще откриете изчезналото парче от пъзела. Всичко ще си пристигна на мястото и ще се справите чудесно с работния си план.

Ще забележите дребен напредък във финансовото ви положение през днешния ден. Това, което ще бъде значимо за вас през този ден е да позволите на другите да ви оказват помощ с работата, защото сами няма да постигнете приемливи резултати.

Скорпион

Ако към момента не сте споделили възприятията си на обектът на вашите стремежи, то през днешния ден ще съберете храброст да го сторите. Вероятно, ще сте нервни да вземете самодейността и да започнете диалога, само че надълбоко в себе си знаете, че това може да се окаже голям късмет, който да промени живота ви.

Конфликтите сред вас и сътрудниците ви, през днешния ден ще са доста по-остри от нормално. Желанието на някои хора да преобладават и да се вършат на шефове, ще се усеща осезаемо през този ден.

Проблемите през днешния ден евентуално ще ви съпътстват през целия ден, само че виновникът за всичко няма да е само парите. Погледнете и двете страни на монетата и се пробвайте да се справите с неприятностите с сложен метод.

Стрелец

Освобождаването от всевъзможни задръжки, ще даде явен знак на колегата ви, че ви чака буйна и гореща нощ. Дълбоките ви усеща ще изненадат прелестно вашата половинка и ще разсънят любовният интерес.

Важен бизнес сътрудник или човек на висок пост ще реализира контакт с вас и ще желае да работите по общ план. Това, че сте предан и виновен чиновник, ще ви се изплати под формата на отлично финансово подучване.

Днес, евентуално ще вложите пари за някакъв тип консултация със експерт, който ще ви помогне да разрешите някои от проблемите ви. Тази дребна инвестиция ще ви се изплати неведнъж в бъдеще.

Козирог

Ако усещате, че нещата в любовта при вас са в застой, то това е знак, че би трябвало да измененията посоката си на мислене. Не приемайте колегата си за даденост, а му покажете, че го цените и обичате тъкмо толкоз, колкото и при започване на връзката ви.

Постигането на баланс на работното ви място ще бъде елементарно на думи, само че не и на дейности. Ако не изведете работните си задания за деня до край, мъчно ще намерите баланс и естетика в работата си. Не отлагайте днешната работа за на следващия ден.

Днес, най-вероятно ще би трябвало да се погрижите за някои просрочени отговорности и един път вечно да ви се махнат от главата. Ще имате силите и ентусиазмът да се справите с това и да продължите самоуверено напред със дилемите си за деня.

Водолей

Вероятно, през днешния ден ще сте прекомерно суетни и сериозни към себе си и метода, по който изглеждате. Партньорът ви може би няма да разбере суетните ви терзания, защото ви обича такива, каквито сте. Продължете да раздавате хубост и обич и всичко ще бъде като в приказка.

Не се пренавивайте на работното си място през този ден, защото колкото повече неща се стараете да свършите по едно и също време, толкоз по-голяма ще бъде заплахата да се неуспехите. Не оказвайте напън и на сътрудниците си, защото може да си навлечете единствено неприятности.

Много е евентуално, някои от околните ви или приятелите ви да ви изискат пари на заем, до момента в който вземат заплатата си. Преценете добре бюджета си и дали може да си позволите да погнете на другар в потребност.

Риби

Днес следва една значима промяна в персоналния ви живот, приемете това като нова фаза във взаимоотношенията ви, която ще ви допре. Задълбочаването на връзката ви, ще ви разреши да свикнете с положителните и неприятните черти на колегата ви.

Днес, звездите ще ви влеят сили и самочувствие да въздействате и да оказвате въздействие над хората към вас на работното ви място. Ще съумеете да контролирате сътрудниците си и да ги убедите в позицията си.

Не се увличайте прекалено много в извършването на покупки през днешния ден, защото незабелязано може да похарчите огромна част от парите, с които разполагате. Наложете си предел, който да не надскачате през този ден.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР