ОвенНе лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на

...
ОвенНе лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 10 март 2024 г.

Овен
Не неприятен ден, значително способстващ за осъществяване на Вашите стремежи. Сутринта са вероятни подозрения, само че още преди обяд от тях няма да остане и диря. Това е положително време системно да разширите своите знания( да вземем за пример метафизичен или професионални). Моментът е подобаващ и за споразумяване на въпроси, отнасящи се до недвижими парцели в различен град или в чужбина. Може сполучливо да преминете събеседване. Ако имате желание да действате със задгранични сътрудници или да започнете бизнес там, безусловно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите който и да било. Чуждите права би трябвало да бъдат зачетени.
Телец
Бъдете деликатни и внимателни при общуването с Вашия обичан човек. Днес ще му бъде много мъчно да търпи Вашите смешки и закачки, а и всички Ваши думи ще възприема безусловно. Постарайте се да му говорите единствено и тъкмо това, което желаете да кажете, без нищо ненужно.

Близнаци
Проблем от паричен темперамент ще се изпречи пред Вас и Вашия обичан човек през днешния ден. Средствата ще са или прекомерно доста или прекомерно малко за реализиране на някоя обща цел и ще се наложи да решавате тази комплицирана задача дружно. Бъдете деликатно и внимателно.

Рак
Където и да сте – в голям търговски център, в бутик, който от дълго време сте желали да посетите или на работното си място, разглеждайки стоките в новия интернет-магазин, скрийте по-далече своята кредитна карта. Сега силата на волята Ви напълно не е на висота, и в случай че паричните Ви запаси са задоволително надалеч, ще можете да избегнете сериозен пробив в своя бюджет. След няколко дни, когато импулсивното Ви предпочитание да вършиме покупки премине, сами ще се похвалите за това.

Лъв
Оставете някъде револвера си - шести диаметър! В дадения миг няма потребност да вършиме разбор - дано хладнокръвието победи. Емоциите Ви подтикват към начало на протест, само че с мозъка си разбирате, че през днешния ден напълно не е този ден, когато би трябвало да влезете в сходна битка. Нека този сюжет да продължава, и,естествено, да се развива. Във връзка с това, по какъв начин ще наблюдавате развиването на сюжета, и сами ще си дадете сметка и ща се зарадвате, че сте избрали кротичък път. И помнете: „ Този, който идва с меч, от меч умира ”.

Дева
Девите би трябвало да бъдат подготвени за разочарования от персонален темперамент. За страдание този ден ще донесе на представителите на знака не напълно приятни новости. Освен това по никакъв метод няма да можете да се оправите и със личните си стремежи - наподобява, че те опонират на тези витални правила, които постоянно сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се трансформира в поредно превъзмогване на несъгласие: изначало - вътрешни, а по-късно - отнасящи се до връзките с обкръжаващия свят. Ще Ви стане доста по-лесно, в случай че престанете да желаете невъзможното от себе си и близките.

Везни
Днес ще се наложи да кажете на своя обичан човек за нещо не изключително радостно и прелестно, което, естествено, не може да го зарадва, а дори в противен случай – да го докара до сълзи и нервозен срив. Постарайте се да извършите това оптимално меко и тактично.

Скорпион
Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката операция на непознатото схващане през това денонощие е напълно непотребна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате забавни и потребни връзки, както и да придобиете нужната информация, и тогава ще се чувствате великолепно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната ревизия,учебно заведение, държавно учереждение, изключително в случай че основен предмет на Вашия интерес се оказват документи( позволения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.

Стрелец
Стрелците дне ще се отличават с неподозирано лукавство, с помощта на което ще реализират и своите невероятни резултати. Няма проблем, с който представителите на знака не биха могли да се оправят. Само че за последствията от своите действия те се замислят рядко и малко се вълнуват от връзките на обкръжаващите. Затова рискът да си завоюват нови врагове, е доста огромен. Трябва да се означи, че през днешния ден доста или малко, те решително ще пренебрегват леките пътища. Естествено, има и свое омагьосване да се опитат да прокарат своя пътека, само че за задачата е нужно прекомерно доста време, което би било допустимо да се употребява за нещо по-полезно.

Козирог
Съжалявате, че във Вашия град няма виенско колело? С наслаждение бихре се въртяло на него през есенните вечери, бихте се издигали високо в небето, умерено разположили се в ярката цветна кабинка и евентуално бихте следили луната, и бихте се наслаждавали на свистенето напразно в ушите си. Може ли и да измислите нещо за подмяна? Направете всичко, което е по силите Ви, с цел да реализирате своите хрумвания.

Водолей
От дълго време Ви се желаят близки и доверителни връзки. Понякога всеки би трябвало да вземе нещата в свои ръце. Сродството на душите не се появява от на никое място. Сега е най-подходящото време да се огледате в близост си и да потърсите хора, чийто метод на мислене Ви е непосредствен. Защо не планирате нещо като игра на тенис или колекция на пица, с цел да укрепите зародилата посред ви връзка? Само ще се радвате на това, което ще се получи като резултата.

Риби
Атмосферата на деня подтиква към ексцентрични решения. Но с цел да реализирате това или това автентично желание, ще се наложи да се придържате към избрана дисциплинираност, а е допустимо да се наложи да пожертвате някои и други благоприятни условия. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл единствено в случай че се приключи до края на деня. Ако имате предпочитание за развлечения, от рано се погрижете за техническата сигурност. Любовните връзки Ви дават обещание изненади, като не всички от тях ще са приятни, изключително в случай че става дума за интимна непосредственост.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР