Овен Не е подходящ момент за нови начинания и особено за

...
Овен
Не е подходящ момент за нови начинания и особено за
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за събота, 3 юни

Овен
Не е подобаващ миг за нови инициативи и изключително за пътувания. И все пак денят ще Ви донесе не малко чудеса. Важното е да запзите детското си любознание. Отговорно подходете към здравето си.
  Телец
Хубав ден да се изправите против страховете си. Определено, когато човек е наясно със себе си, доста по-лесно е да се оправи с всяко едно предизвикателство, пък било то и някакъв си боязън.
  Близнаци
Нищо не се случва просто по този начин. Всяко съвпадане, нищожен на пръв взор подробност - всичко това са частици от общия пъзел на Вселената, върху който е издигнат криволичещият път на живота, цялостен със стръмни изкачвания и шеметни спускания. Не се опитвайте да разберете всичко в този момент, ще пристигна моментът да узнаете смисъла. А в този момент просто приемете с признателност.
  Рак
Всеки ден дава доста нови благоприятни условия пред човек. Главното е да не изпуснете тези благоприятни условия, тъй като ориста може и да не даде втори късмет, тъй че - внимавайте!
  Лъв
Някои промени са вдъхновяващи, други плашещи. По-важното е, че от тях не можете да избягате, те са най-сигурното нещо в живота. Така че, бъдете отворени и не се съпротивлявайте, бъдете като водата.
  Дева
Сутринта е леко нервна и предизвикателна, само че в случай че не губите възприятието си за комизъм и запазите оптимистична настройка, тогава всичко ще се подреди. Не всичко ще е съгласно упованията ви, само че пък ще стане по-добре от проектите ви.
  Везни
Както и да се отнасяте с измененията, те се случват. Понякога би трябвало да се върнете в изначалната позиция. Важното е да вярвате, че всичко, което се случва е за Ваше богатство.
  Скорпион
Днес ще се чувствате бодри и енергични, подготвени да се справите с всяко предизвикателство. Добре е да сте деликатни с финансовите оферти, които получавате. Избягвайте да давате пари на заем.
  Стрелец
Прекалената интензивност няма да ви донесе основни резултати в днешния ден, тъй че по-добре почивайте и не си давайте доста напън, в случай че няма незабавни случаи.
  Козирог
Дори не всичко да се случва съгласно упованията Ви, значимото е, че и този ден си има своето начало и своя край. Човек е значимо да си припомня това в моментите, когато си мисли, че неволите му нямат приключване.
  Водолей
Като цяло животът е цялостен с изненади и от време на време този, от който минимум очаквате, може да се окаже благодетел, а оня на който вярвате безусловно, да Ви подведе. Както се споделя - очаквайте непредвиденото.
  Риби
Днес мъчно ще съумеете да укротите мислите си, изключително в случай че нещо ви тормози. Все отново пробвайте да се разсеете по някакъв метод. Проблемът изисква да вземете практично решение, а до момента в който в главата ви е безпорядък няма по какъв начин да стигнете до него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР