Овен Не е от леките дни. Желанието да се впишете в

...
Овен
Не е от леките дни. Желанието да се впишете в
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 9 ноември

Овен
Не е от леките дни. Желанието да се впишете в дадена конюнктура несъмнено няма да се реализира. Ще се наложи да се потвърждавате, само че никога не се отхвърляйте - борете се до дъно.

Телец
Работата на партньорски начала през днешния ден несъмнено няма да ви се отдава. Или вие имате прекомерно огромни условия, или сте прекомерно безотговорни към хората, с които работите. А може би и двете неща дружно.

Близнаци
Мащабните проекти са едно, а детайлното им осъществяване нещо напълно друго. Днес ще усетите на собствен тил това несъгласие и най-трудното - ще би трябвало да го примирите.

Рак
Определено сте луди глави. Склонни сте да приемате прекомерно недомислени опасности във всички посоки. Нищо чудно да се забъркате и в някои обществен скандал. Така най-малко няма метод да останете незабелязани.

Лъв
Имате много сила и сте склони да си поставяте неизпълними задания. Малко се надценявате, къде остана трезвата ви преценка за нещата. А и нужно ли е да свършите всичко тъкмо през днешния ден и в този момент?

Дева
За да затвърдите публичния си статус и да получите самопризнание за заслугите ви е необходим най-много повечко витален опит. Затова не се дразнете, в случай че не ви оценят уместно, би трябвало още да поживеете.

Везни
Късметът най-накрая разтваря крила над вас. Ще се отворят идеални благоприятни условия за реализация, ще можете да сбъднете някои от фантазиите си. Важното обаче е да подредите целите си, с цел да не се разпилявате на вятъра.

Скорпион
Хем няма да ви се мърда доста от у дома, хем ще желаете да ви виждат. Днес несъмнено мъчно ще се измъкнете от нормалната блъсканица, тъй че бъдете подготвени да притегляте погледите.

Стрелец
Днешният ден е подобаващ за привършване на каузи, които до през вчерашния ден ви изглеждаха невъзможни. Самочувствието ви е на равнище, само че не си коства да махате с ръка на профилактичните прегледи.

Козирог
Ще се наложи да говорите доста повече от нормално. Ще се окажете в центъра на няколко осведомителни потока и това може да ви завърти в една въртележка, от която няма изплъзване. Май ще би трябвало да се научите да казвате " не ".

Водолей
Подгонил ви е мързелът и ви е толкоз мъчно да му избягате. Обувайте бързоходките и хуквайте, че много задания ви чакат. И недейте да лицемерничите, ще си оставите неприятен привкус. Склонни сте да си въобразявате някои работи, а това сигурно не е във ваша изгода.

Риби
Имате голямо предпочитание да бъдете видяни и оценени. В това несъмнено няма нищо неприятно, само че не е нужно да се вършиме на палячовци, с цел да ви извърнат внимание и без друго сте задоволително колоритни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР